Jump to content
 •  

  Mainostaminen DNSF:llä!

   

  Myytävien tuotteiden ja tavaroiden mainostaminen on ilmaista vain yksityishenkilöille.

  Yritykset voivat ostaa mainospaikan Dnsf.org –sivustolle. Myös DNSF:n Facebook -ryhmässä voi mainostaa tämän jälkeen. Yksityishenkilö tarvitsee mainosluvan, mikäli toiminta on kaupalliseen toimintaan rinnastettavaa.

  Lue Mainoslupa FAQ, josta löytyy vastaukset valmiina usein kysyttyihin kysymyksiin.

  Mainostamalla sivustolla saavutat hyvän näkyvyyden ilmoituksillesi.

  Dnsf.org -sivustolla on yli 9000 rekisteröitynyttä uniikkia käyttäjää. Yli 800 heistä käy sivustolla viimeisen 30pv aikana ja yli 400 käy päivittäin. Facebook -ryhmässä on useampi tuhat jäsentä.


  Hinnat;

  Mainoslupa maksaa 10€ kuukaudessa ja se otetaan aina vähintään kalenterivuoden loppuun. Mainoslupa täydeksi vuodeksi maksaa näin ollen 120 euroa. Mainoslupa maksetaan etukäteen vuoden loppuun saakka. Maksettua mainoslupamaksua ei palauteta takaisin edes osittain.

  Hinta ei sisällä, eikä siihen lisätä vähennettävää arvonlisäveroa.

  Ilmoituksien määrää ei ole rajoitettu mitenkään. Sivuston ylläpidolla on kuitenkin oikeus puuttua kohtuuttoman suureen ilmoituksien määrään.


  Ilmoitusten jättäminen;

  Ilmoittelu tapahtuu sivuston keskustelupalstalla kirpputorin kaupalliset ilmoitukset –osiossa.

  Ilmoituksien jättäminen tapahtuu luomalla uusia viestiketjuja kampanjoilleen tai tuotteilleen. Tarkemmat ohjeet ja säännöt löytyy edellä mainitusta foorumin osioista.

  Facebook -ryhmässä ilmoitus jätetään julkaisemalla kirjoitus, tai myyntijulkaisu. FB -ryhmän osoite on https://www.facebook.com/groups/6329656885/


  Mainosmyynti;

  Ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org ostaaksesi mainosluvan dnsf.org sivustolle, sekä yhdistyksen FB -ryhmään.

  Asian käsittelyn nopeuttamiseksi kerro yrityksestäsi ainakin seuraavat tiedot; Yrityksen nimi ja y-tunnus, oma nimi ja nimimerkki keskustelupalstalla, tietoa tuotteista jota aiot myydä, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite.

  Lista mainosluvan omaavista kaupallisista toimijoista löytyy keskustelupalstan kaupalliset ilmoitukset -osiosta.


  Mainosmyynnin tuotto käytetään kokonaisuudessaan DNSF Ry -yhdistyksen toiminnan kehittämiseen, sekä Datsun ja Nissan -merkkisten urheiluautojen harrastustoiminnan edistämiseen.

×