Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content since 29.06.2017 in all areas

 1. 3 points
  Tässä lyhyesti ohjeita valokuvaajille kerhon ratapäiviä varten. -Jos menet radan varteen kuvamaan, olisi suotavaa pitää huomioliiviä päällä. Dronella kuvaajat! -Älä lennätä autojen välittömässä läheisyydessä. Pidä autoihin vähintään 10 metriä etäisyyttä. -Pidä turvaväliä myös ihmisiin. -Ethän tule ratapäiville harjoittelemaan lentämistä ensimmäistä kertaa. Varsinkaan varikon läheisyyteen.
 2. 3 points
  +5 vuotta kesti auton ostosta että sain tänne kuvia laitettua. tommonen siitä on nyt muodostunut.
 3. 2 points
  Olis valmis tuplaturbo setti skyline gtr32 rb26 moottoriin. -2xholset hx35super(öljy/vesi jäähdytys) -2 osainen pakosarja -down pipet -imuputket -y-haara putki katalysaattorin jälkeiselle laipalle -ahtoputket y-haaralle(ei kuvissa koska autossa kiinni vielä) -hks kopio hukkikset x2 Näillä pääsee todistetusti 900+ heposien rengasteholle.(toki pitää paljon muutakin tehdä tuohon tehoon) Tuosta siis valmis setti mikä ei tarvi kun pulttailla kiinni. Viimesessä kuvassa näkee miltä näyttää pellin alla.👌 Hinta 2000€ Sijaitsee Nurmossa Yhteydenottoa 0453527909
 4. 2 points
 5. 1 point
  Juu, siellä Racingpalvelulla tuon koko remontin tekivät. Rakentelevat ja huoltavat siellä noita kilpavehkeitä, joten osaamista on muistakin kun Volkkareiden öljynvaihdoista.
 6. 1 point
  kyllä ne siellä racingpalvelulla tuon varmasti tekevät. Zetakin varmaan alkaa ihan tuttua kauraa olemaan kun useampi foorumilainenkin siellä työnsä teettänyt.
 7. 1 point
  https://conceptzperformance.com/jim-wolf-technology-jwt-clutch-flywheel-combo-kit-w-bonus-parts-vq35de-nissan-350z-infiniti-g35-l3503-ncf-ktp_p_2223.php?quantity=1 Mulle tuli JWT:n kytkinpaketti autoon asennettua kesällä. Ihan tyytyväinen ollut tuohon. Auto ottaa jengaa ihan erilailla orkkikseen verrattuna, vaikkei tuo vauhtipyörä ihan ultrakevyt ole. Alussa kytkin oli vähän mallia on/off, mutta tuo parani sisäänajon myötä. Ensi kesänä olis tarkoitus vielä tuota kytkintä säätää, pitääkin tuota vähän opiskella. Vauhtipyörän rallatus ei käytännössä häiritse yhtään. Ei sitä oikeastaan edes kuule auton sisälle. Ainoastaan parkkiksella sen kuulee kun on ovi auki ja painelee kytkin pedaalia. Se mikä yllätti oli tuo orkkis kytkimen+vauhtipyörän paino. Tuo kytkin vaihdettiin Racingpalvelu nimisessä paikassa Pornaisissa. Olivat sitä mieltä että orkkis kytkin on ihan hyvässä kunnossa joten ei sitä kannata hävittää, eli otin sen matkaan. Tuota JWT pakettia kanniskeli melkein yhdellä kädellä kun taas tuo orkkis kytkin sai jo hien pintaan kun sitä laatikkoa kantoi. Ei tullut punnittua noita paketteja, saisihan sen tiedon kaivettua jostain. Pelkällä vauhtipyörällä paino eroa noilla taitaa olla orkkis 12,7 kg Versus JWT 6,3 kg. Multa tosiaan löytyy käytetty mutta täysin ehjä orkkis Kytkin+vauhtipyörä. Lähtee halvalla jos joku haluaa käytetyn kytkimen ostaa. Löytyy multa muitakin osia tuohon. Pitäisi jaksaa käydä läpi mitä kaikkea on kertynyt varastoon.. Tuli tosiaan nyt kesällä saatua autoon asti nuo osat mitä on tullut haalittua parin vuoden aikana. Autoon vaihdettiin Eteen säädettävät ylätukivarret, taakse tuli eibachin camber kitti, vakaajat eteen ja taakse, Alustasarja (Bilstein PSS10), Orkkispuslat vaihdettiin Uretaanipusliin, Myös perämurikan puslat vaihdettiin uusiin sekä tuo kytkin vaihdettiin. Sanotaan että melko suuri muutos tuli autoon kerralla. Alusta on sitä mitä haettiin eli jämäkkä mutta kuitenkin pystyy kadulla helposti ajamaan ettei paikat putoile hampaista. Meni sen verta loppukesään kun tuo saatiin valmiiksi niin ei ehtinyt kunnolla saada alustaa säädettyä eikä päässyt vielä radalle kokeilemaan uutta settiä. noh, siinä tekemistä ensi kesälle.
 8. 1 point
  Wanhaan Zetan jenkkikasiin hommasin alumiinivauhtiksen, ja jäin tuota tyhjäkäynnillä kolistelua miettimään, että mikä se nyt sitten oikeasti lienee. Kyse ei taida olla tasapainotuksesta, vaan työtahtien pulsseista. Lukekaa ite. http://www.uucmotorwerks.com/flywheel/gear_rattle.htm
 9. 1 point
  Mulla on southbendin kytkä ja voin suositella lämpimästi. En kyllä tiedä meneekö se vaihtoon. Se selviää käytön myötä, että riittääkö pito uudelle remmille.
 10. 1 point
  Katinkorvausputket vaan tilalle samantien leiman jälkeen. mulla on noi 3" magnaflowt ja pakopaineista johtuennaputus oli tosi herkässä jos vähänkin paineita nosti.
 11. 1 point
  Näyttää siltä, että sain myytyä ne Raysit. Autokin viety seisontaan pari päivää sitten. Tällä ajokaudella en tehnyt autoon muuta kuin öljynvaihdon ja AEM intaken asennuksen (kiitos avusta Aku molempien osalta). Seuraavalla ajokaudella rahatilanteen salliessa kytkimen työsylinterin delete kitti, kytkin & vauhtipyörä sekä putkisto. Mahdollisesti myös stereoiden päivitystä. Seuraavassa katsastuksessa myös tarkoitus haastaa hieman katsastusmieheltä, että mitenkäs sen remmikitin asennuksen kanssa. Nyt jo parilta eri ihmiseltä saanut mielipiteen, että pitäisi jenkkituontivehkeeseen onnistua...
 12. 1 point
  Sama auto kun ylempänä. Nyt talvisäilytyslookilla. Ensi kesälle suunniteltu lisää ulkonäkö muutoksia.
 13. 1 point
  Kyllä kannattaa öljyt vaihtaa laatikkoon samalla. Öljyt joutuu laskemaan pois ennenku laatikon irroittaa. Valuuvat muuten helposti ulos kardaanin reijästä.
 14. 1 point
  DNSF Store on siirtynyt saman IPS softan alle, joka pyörittää forumiakin. Tämän muutoksen avulla saamme tehostettua kerhon it-puolta. Klubilaiset saavat edelleen saman alennuksen, kuin ennenkin. Käykää katsomassa miltä Store näyttää nykyään ja laittamassa tilausta sisään! Store löytyy tuttuun tapaan tämän sivuston yläpalkista. Huomatkaa, että olemme lisänneet mahdollisuudeksi myös tuotteiden noudon Vantaalta.
 15. 1 point
  Ota alkuperäinen ahtosolenoidi irti ja tilalle laadukas kuulajousi... ahtimet kestää 1,2baria mutta ei yhtään yli. itsellä on molemmille ahtimille oma kuulajousi koska alkuperäiset kellot ei varmasti toimi yks yhteen. ic:t kannattaa päivittää jos ahtoja nostaa. suuttimet riittää kyllä niin pitkälle kuin alkuperäiset ahtimetkin. Kannattaa puhdistaa ja mitata että kaikki toimii nuo on helppo tehdä ilman suuria remppoja. Ei noilla kuuhun mennä, mutta ei nyt tarvii kulkupuolta hävetäkkään🤔
 16. 1 point
  Sinne asentuu levyt. Kulmaan hieman laitetaan ja vähän muotoakin haetaan että saa tiiviimmäksi. Vieläkin pallottelen kummalle puolelle lohkon huohotus ja kummalle kannen paluu. Kitti hommattu niin laitetaan kiinni.
 17. 1 point
  Saman universaalin setin tilasin omaan r33 gtst. Vakiokokoiseen pohjaan en järkevästi saanut mahtumaan kuin kaksi levyä. Näillä jalan ympärille tulee jo melko pieni "neliö", kun tilaa toiselle sivulle ja taaksepäin ei paljoa kuitenkaan ole. Samalla hitsattiin kaksi an10 kierrettä huohotukselle (joista taaimmainen sattui vahingossa moottorin korvakon kohdalle ). Saumat ei nättejä mutta ajanee asiansa
 18. 1 point
  Itelle tuli z33:sen laatikko niin ... -vaihdelaatikosta piti jyrsiä kytkinkopasta sen laipan verran pois. -vaihdekepin vivuston/kannakkeen tein uusiks että sai sen keskelle vakio-kepin reikää. -kardaani uusiksi. -vaihdelaatikon kannake. -pakin ja vapaan antureiden liittimet ei käyny niin ne piti vaihtaa, omani löysin muistaakseni jostain primerasta. -nopeusmittarin signaalin ryöstin perän abs-anturilta ja dakota digitalin boxin kautta sai mittarin toimimaan. -jonkun verran joutu hakkaamaan tilaa tunneliin että laatikko mahtuu elämään -mun downpipe otti sovitelaippaan ja kytkinkoppaan kiinni niin sitä piti takoa hellästi. -kytkimen letku ei käynyt, jossain hydrauliikka firmassa teetätin uuden.
 19. 1 point
  Meikäläinen ilmoittautuu ilmeisesti tämän auton nykyiseksi omistajaksi
 20. 1 point
  Toimii ainakin siltä osin, että ajat näkyvät. Toivottavasti tuota aikakortin tekoakin pääsee vielä syksyn mittaan testaamaan
 21. 1 point
  Terve ! Lappeenrannan keskustassa olis tollanen pikkanen cruisinki 2.9.2017. Kalustoa ollut viime vuosina laidasta laitaan. Lähinnä autot ovat olleet eurooppalaisia/japskeja, mutta muutama jenkkirautakii on aiempina vuosina eksyny paikalle. Löpinät sikseen, olis kumminkin hyvä saada rakenneltuja nissaneita/datsuneita enemmän paikalle. Enemmän tietoa tapahtumasta facebookissa. Myös video viime vuoden tapahtumasta löytynee tapahtumasivuston seinältä! https://www.facebook.com/events/457551601269695/?ti=as Tervetuloa !
 22. 1 point
  147-218nm n.5sec googletuksella. Topicin avaamiseen meni varmaan enempi aikaa? tuolta löytyy linkit service manuaaliin mistä löytyy kaikki tarvittavat kiristystiukkuudet.
 23. 1 point
  Borg warner efr 7064 twin scroll t3 laipalla luulisi olevan aika hyvä tohon 500hp tehoon. Hinnassa kannattaa ottaa huomioon, että tähän ei tarvitse ostaa ulkoista hukkista vaan on sisäisellä hukkiksella. http://www.turbotech.com.au/products/performance-turbos/borg-warner-efr7064-turbo/ Heräävyys on pykälän parempaa jos vertaa garretin 3071gtx turboon. Jos uskoo kokemuksia ulkomailta. Omia kokemuksia ei ole kyseisestä ahtimesta, mutta lukenut pelkästään hyvää siitä. Itsellänikin on ollut ahtimen päivitys mielessä ja BorgWarner on aika varmasti tulossa sr:än jatkoksi.
 24. 1 point
  Alastarolla ekaa kertaa getarilla ja tuloksena 1:29.86. Tuli 2 muutakin 1:30 alitusta, mutta tohon jäi tämän päivän kunto. Specsit tutut: R32 RB26DETT / Tein Flex / PS Cup / 30.7.2017 / RaceChrono
 25. 1 point
  tässä nyt on niin paljon mielipiteitä suuntaan ja toiseen niin ensimmäisenä haluan sanoa että on ehkä vähän hölmöä vertailla edes pajoja keskenään kun siellä on kuitenkin useampia työntekijöitä ja jokaisella on oma työnjälki, toiset on nopeampia toiset tarkempia tai laiskempia jne. mutta kun sinne koneistamoon kiikuttaa sen moottorin esimerkiksi kokonaan niin se hinta on pitkälti siitä kiinni mitä sille haluaa tehtäväksi, jos otat vaan sen poraus, hoonaus, kampiakselin kiillotus niin sen saat mutta jos on tarkotuksena tehdä toimiva kone niin siihen sitten kaikki tarkastukset ja mittaukset ja runkolinjat ja männänrengasjutut päälle mutta ne pitää yleinsäkkin itse pyytää sieltä ja hinta on sillon eri mitä se on jos menet halvimman kautta. ja tuskin olen kovin väärässä jos sanon että suurin osa pieleen menneistä moottori remonteista johtuu juurikin ettei sille lohkolle ja muille osille ole tehty juuri muuta kun se poraus, hoonaus ja kampiakselin kiillotus. plus siihen päälle vielä oma heikko ammattitaito kasatessa. jos tarvii yleinsäkkään alkaa koneistus hintoja vertailla netissä niin kannattaa ehkä miettiä onko moottorin tekeminen se oikea juttu sulle. nää on niitä kohtia missä ei kannata säästellä, vaikka sä olisit millä osilla kasaamassa.
 26. 1 point
  JDM Outlet/ Mamasan. Tuotiin Legacy heidän kautta vuodenvaihteessa ja vähän luovutuksen jälkeen iski tomaattiin ongelmia. Jätkillä eivät hanskat tippuneet missään välissä vaan hoitivat homman komeasti kotiin - laatikko kuntoon (laatikko irti ja sensorit/johtosarjat vaihtoon) ja sijaisauto siinä välissä. Pelkkää hyvää sanottavaa JDM Outletista / Mamasanista - iso kiitos!. (Parempi laittaa palautetta myöhään kuin ei milloinkaan )
 27. 1 point
  Ennenkuin tilaat osia käytä lohko/kansi koneistamolla. Ne osaa sanoa tarviiko porata vai riittääkö pelkkä hoonaus. Samoin kampiakselin tarkistus, laakerivälykset jne.
 28. 1 point
  Ettei olis orkkis-keraaminen ahdin hajonnut ja käyttänyt rojujaan koneessa? Aika saman näköistä oli omassa ja esim. Skyylinen entisen getarin sylinterissä jäljet keraamisten siipien jäljiltä. Eiköhän tuo ensimmäiseen ylikokoon (0.5mm) poraamalla tule kondikseen. Speedimportsilta löytyy osat ja tietotaito näihin hommiin. Pystyn suosittelemaan, nimittäin vaikka ehkä lantin tai pari säästäisikin tilaamalla ulkomailta, ei taatusti saa samanlaista tuotetukea ja asiantuntemusta mukana.
 29. 1 point
  Vielä otti päivän mutta onhan värissä. Huomenna saattaa jo uskaltaa varovasti kasata
 30. 1 point
 31. 1 point
 32. 1 point
 33. 1 point
 34. 1 point
 35. 1 point
  Britit säästi materiaaleissa kilpailuttamalla kaiken, jolloin ketjun valmistajaksi valikoitui Renold. Laatu oli sitten mitä oli.
 36. 1 point
  S14a:n kuulalaakeroitu ahdin purettu kotikonstein. Aika tiukassa oli pakopuoli 20 vuotta vanhassa ahtimessa. Pakopuolen öljyrengas palasina ja ainakin yhdessä kuulassa flatspotti. Kunnostettuna tästä tulisi vallan mainio ahdin tuohon bemariin
 37. 1 point
  Tehtiin primeraan (P11 SR20De) budjettihuolto. Mulle jäi vähän ajettu DET-koneen ketju lojumaan ja vaihdettiin se tohon primmuun. Orkkisketju oli sen millin kapeampi ja lenkin verran venynyt verrattuna turbokoneen ketjuun. Ilman kannen irrotusta ja kone paikoillaan. Onneksi paremmalla puoliskolla on pienet kädet. Kone hiljeni tyystin ja vetojakin on taas ihan eri malliin. Nykiminenkin loppui tyystin. Ehkä paras 20€ (venttiilikopan tiiviste) jota on tohon rakkineeseen sijoitettu. Kilsoja nyt 230t.
 38. 1 point
  Menee kehnosti läpi katsastuksesta.
 39. 1 point
  Korkin tilalle juurikin tuollainen suppiloviritys tai ilmaat vaan normaalisti ensin ja sen jälkeen sen 2000rpm.
 40. 1 point
  Tämmöisen sain muutama vuosi sitten naapurilta syntymäpäivä lahjaksi
 41. 1 point
  Varoitus! Tammerdiesel Oy, Helsinki on paikka jota en todellakaan suosittele kenellekkään. Vein kyseiseen firmaan harvinaisen Daihatsun kannen plaanattavaksi, venttiilivälysten säätöön, painetestiin, ja seetien hiontaan. Mukana meni myöskin uudet venttiilivarren tiivisteet ja täysi, ylimääräinen sarja venttiilien säätöpaloja. Sovimme mitä kannelle tehdään, ja mihin arvoihin venttiilit säädetään. Puolentoista viikon päästä tuli soitto, että kansi on valmis. no, en päässyt itse sitä hakemaan, mutta kävimme puhelimessa läpi tehdyt työt. oli sovittu että kansi on valmis kiinnilaitettavaksi, sieltä saavuttuaan. jostain kumman syystä uudet venttiilivarrentiivisteet tuli takaisin samassa, avaamattomassa pussissa, ja laskussa näkyi laskutettuna toyotan 1.3 koneen tiivisteet. Tähän ei ole edelleenkään saatu vastausa, että miksi näin . Kaikki näytti varsin hyvältä ja osat näytti olevan kiinni ihan nokkapyöriä myöden. Mitäs niitä siis sen enempää irrottelemaan, kun on luvattu että kiinni ja käyntiin. Kansi on nyt kiinni autossa, mutta outo kalkutus venttiileistä muutti hymykuopat ajatusviivoiksi. Ei muuta kuin nokat näkyviin ja mittailemaan. Kaikissa venttiileissä eri välykset, 12 venttiilistä 4kpl sovituissa arvoissa. Loput aivan mettässä. muutama pakoventtiili oli säädetty imuventtiiliksi ja toisinpäin. arvojen heitot aika uskomattomia, jopa saman sylinterin kummassakin pakoventtiilissä. 0,10 mm heitto ei mene enää tässä tapauksessa arvojen sisään. Vielä enemmän päätä pisti pyörimään koneen mielenkiintoinen savutus. Öljyhän siellä palaa...tuli todettua....Mitäs jos kattois vähän tulppia...no joo, tulpat kohtuulliset, mutta kuis noi männät on ihan öljyssä...Venttiilivarrentiivisteet ei vissiin oo uusia nähnyt, tai sitten ne uudet toyhomotan tivarit ei oikeen natsaa daihatsun kanssa. Mutta kannattaa käydä teettämässä jotain näinkin arvokasta. Koneita suomessa maksimissaan 7 ja nyt siitä sai sitten 450 euron koneistuksen hinnalla tee-se-itse dieselin ja savukoneen. Korjaus tulee maksamaan varmasti saman verran, mutta tammerdiesel ei asialle mitään voi kun kansi on kiinni autossa. ETTÄ NÄIN
×