Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content since 21.10.2017 in all areas

 1. 1 point
  Juu, siellä Racingpalvelulla tuon koko remontin tekivät. Rakentelevat ja huoltavat siellä noita kilpavehkeitä, joten osaamista on muistakin kun Volkkareiden öljynvaihdoista.
 2. 1 point
  kyllä ne siellä racingpalvelulla tuon varmasti tekevät. Zetakin varmaan alkaa ihan tuttua kauraa olemaan kun useampi foorumilainenkin siellä työnsä teettänyt.
 3. 1 point
  https://conceptzperformance.com/jim-wolf-technology-jwt-clutch-flywheel-combo-kit-w-bonus-parts-vq35de-nissan-350z-infiniti-g35-l3503-ncf-ktp_p_2223.php?quantity=1 Mulle tuli JWT:n kytkinpaketti autoon asennettua kesällä. Ihan tyytyväinen ollut tuohon. Auto ottaa jengaa ihan erilailla orkkikseen verrattuna, vaikkei tuo vauhtipyörä ihan ultrakevyt ole. Alussa kytkin oli vähän mallia on/off, mutta tuo parani sisäänajon myötä. Ensi kesänä olis tarkoitus vielä tuota kytkintä säätää, pitääkin tuota vähän opiskella. Vauhtipyörän rallatus ei käytännössä häiritse yhtään. Ei sitä oikeastaan edes kuule auton sisälle. Ainoastaan parkkiksella sen kuulee kun on ovi auki ja painelee kytkin pedaalia. Se mikä yllätti oli tuo orkkis kytkimen+vauhtipyörän paino. Tuo kytkin vaihdettiin Racingpalvelu nimisessä paikassa Pornaisissa. Olivat sitä mieltä että orkkis kytkin on ihan hyvässä kunnossa joten ei sitä kannata hävittää, eli otin sen matkaan. Tuota JWT pakettia kanniskeli melkein yhdellä kädellä kun taas tuo orkkis kytkin sai jo hien pintaan kun sitä laatikkoa kantoi. Ei tullut punnittua noita paketteja, saisihan sen tiedon kaivettua jostain. Pelkällä vauhtipyörällä paino eroa noilla taitaa olla orkkis 12,7 kg Versus JWT 6,3 kg. Multa tosiaan löytyy käytetty mutta täysin ehjä orkkis Kytkin+vauhtipyörä. Lähtee halvalla jos joku haluaa käytetyn kytkimen ostaa. Löytyy multa muitakin osia tuohon. Pitäisi jaksaa käydä läpi mitä kaikkea on kertynyt varastoon.. Tuli tosiaan nyt kesällä saatua autoon asti nuo osat mitä on tullut haalittua parin vuoden aikana. Autoon vaihdettiin Eteen säädettävät ylätukivarret, taakse tuli eibachin camber kitti, vakaajat eteen ja taakse, Alustasarja (Bilstein PSS10), Orkkispuslat vaihdettiin Uretaanipusliin, Myös perämurikan puslat vaihdettiin uusiin sekä tuo kytkin vaihdettiin. Sanotaan että melko suuri muutos tuli autoon kerralla. Alusta on sitä mitä haettiin eli jämäkkä mutta kuitenkin pystyy kadulla helposti ajamaan ettei paikat putoile hampaista. Meni sen verta loppukesään kun tuo saatiin valmiiksi niin ei ehtinyt kunnolla saada alustaa säädettyä eikä päässyt vielä radalle kokeilemaan uutta settiä. noh, siinä tekemistä ensi kesälle.
 4. 1 point
  Wanhaan Zetan jenkkikasiin hommasin alumiinivauhtiksen, ja jäin tuota tyhjäkäynnillä kolistelua miettimään, että mikä se nyt sitten oikeasti lienee. Kyse ei taida olla tasapainotuksesta, vaan työtahtien pulsseista. Lukekaa ite. http://www.uucmotorwerks.com/flywheel/gear_rattle.htm
 5. 1 point
  Mulla on southbendin kytkä ja voin suositella lämpimästi. En kyllä tiedä meneekö se vaihtoon. Se selviää käytön myötä, että riittääkö pito uudelle remmille.
×