Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.
Sign in to follow this  
Braze

spoilerin kiinnitys

Recommended Posts

tuli S13:n ostettua lasikuitu spoikka jossa ei ole jalkoja eli makaa kontin päällä samaan tyyliin mitä originaali spoikkakin mutta olisiko tuo nyt järkevintä kiinnittää vain liimalla, vaiko reijittää kontti ja pultata kiinni?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vs: spoilerin kiinnitys

Mä en tekis reikiä, siinä on aina ruostumisriski. Brazen spoilerit pysyy varmasti liimalla, niistä oli kuva toisessa topicissa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vs: spoilerin kiinnitys

Kunnon 2K koriliimalla tai BF Goodrichin PL-400 uretaaniliimalla itse ajattelin härpäkkeitä liimailla.

Ennen olen ihan menestyksekkäästi käyttänyt Sikan UltraTack tuulilasiliimaa, mutta tuo PL-400 on aika hurjaa tavaraa siihen verrattuna. Ei ole niin tarkka liimattavien kappaleiden puhtaudestakaan.

Uretaanispoileri farkkuaudin katolla on nyt pysynyt jo pari vuotta. Sikan Ultratackilla oli ennen kiinni ja lensi reilun 100 vauhdissa irti edelliskesänä. Liekö johtunut huonosta pohjasta, normaalisti jos kunnolla tekee "pohjatyöt", pitäisi pysyä ihan Sikaflexilläkin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vs: spoilerin kiinnitys

Jos vain mahdollista, niin kannattaa aina välttää ruuveja jos vain liima riittää pitämään kiinni.

Ja nykyliimat on jo sellaisia, että niillä pysyy isompikin siipi.

Ruuveissa on kuitenkin aina ruostumisriski, ja jos siiven haluaa ottaa joskus irti, niin kontin saa sitten hitsata & maalata.

Liiman voi sentään suht koht nätisti saada irti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vs: spoilerin kiinnitys

Eiköhän nuo lipat pysy liimalla, tosiaan toi BF:n liima on ainoa jonka olen nähnyt luvattavan pitävän vaikka kosteissa ja rasvaisilla pinnoilla...... ;D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vs: spoilerin kiinnitysei tuo siipi iso ole, varmasti pienemmälläkin kiinnityksellä pysynee. (liitteenä nyt täälläkin sit kuvaa) mutta tekeekö liima sinne siiven alle kolon paskalle ja vedelle jotka muhivat ja tulos on sitten taas ruosteinen kontti. no, kaippa se kestää, pitää vaan luottaa siihen. onhan siellä ehjä ja uusi maalipinta alla... :-\

CIMG1133.smalll.JPG

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vs: spoilerin kiinnitys

mutta tekeekö liima sinne siiven alle kolon paskalle ja vedelle jotka muhivat ja tulos on sitten taas ruosteinen kontti.

Sehän riippuu ihan liimaajasta ;)

Jos liimaat sen huolellisesti ja tiiviisti niin, ettei sinne siiven ja kontin väliin mitään pääse, niin eihän sinne mitään kehkeydy.

Jos jättää liimasaumaan koloja/aukkoja, joista sekä vesi että lika pääsee siiven alle kontin ja siiven väliin, niin siitä voi kehkeytyä ongelmia.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vs: spoilerin kiinnitys

3M kaksipuoleinen koriteippi vois olla kova sana. Ottaa aivan v***n kovaa kiinni.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nostetaan ikivanhaa keskustelua ja kysytään seuraavaa:

GT-R lasikuitukopio spoilerin kiinnitys GTS-T:n kontin päälle olisi tavoitteena. Kyllähän tuo ruuveillakin menisi, mutta minkäköhänlainen liima kestäisi noissa jaloissa, jos vain liimalla vetäisi. Auto on koriltaan hienokuntoinen neliovinen R32 ja suomen mittakaavassa harvinaisempi malli, joten pitäisin tuon mielelläni siistinä jatkossakin. Jos siis tulevaisuudessa seuraavat omistajat haluavat spoilerin vaihtaa, niin kontin pellit olisivat ehjiä. Noihin kun ei samoissa määrin purkukuntoisista autoista paikallisesti esimerkiksi takakontteja löydy.

Kyselen siis ihan siltä varalta kun pinta-alaa liimausta varten noissa getarin spoilerin jaloissa on vähemmänlaisesti. Olisiko se nyt karkeasti jotain 10*4cm ovaali. Ja olisiko syytä maalipinnalle liimattaessa tehdä muuta kuin perusteellinen puhdistus paskoista ja lakoista. Sen verran pysyvää laatuahan tuo asennus sitten liimalla on että jo seuraaviin maalailuihin yms tarvitsee sitten käytännössä rikkoen irroittaa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×