Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.
Sign in to follow this  
Xenon

DNSF-foorumin Natsiviikot

Recommended Posts

Aikavälillä 17.-24.8. järjestetään tällä foorumilla tehostettua moderointia johtuen viimeaikaisesta, huomattavasta tason laskusta etenkin mallikohtaisissa osioissa.

Teemaviikolla pyritään siivoamaan foorumia edes jotenkuten mielekkääseen muotoon, kaikenlaista kuraa ilmestyy kiihtyvällä tahdilla etenkin sen takia että joukossamme on kasvava joukko tampioita joille ei mene jakeluun esim. haun käyttö, haun tuloksien ymmärtäminen, järjen käyttö (jos kuuluu varusteluun), edes välttävän äidinkielen osaaminen jne.

Neuvoja, miten selviytyä tästä viikosta: http://www.dnsf.org/forum/index.php?topic=2683.0

Jos sinusta tuntuu että juuri kirjoittamasi aihe onkin hävinnyt, älä ala kirjoittamaan sitä uudelleen vaan mieti miksi se voisi olla "kadonnut". Ahkera natsimoderaattorimme on todennäköisesti ehtinyt iskeä ja tarkoitus on ettei mikään viesti/aihe poistu ilman järkevää syytä. Syitä mm. 1) aihetta on käsitelty n. 100 kertaa menneen viikon aikana, 2) viestissä todennäköisesti on ihan asiaa kun siitä vaan saisi selvää jne jne...

Jos sinusta tuntuu että sinua kohdellaan tämän viikon aikana kaltoin, mene peilin eteen ja mieti tosissasi onko vika tosiaan ankarissa moderaattoreissa vai voisitko itse tehdä asioita toisin. Moderointi ei todennäköisesti tule vastaamaan avautumisviesteihisi.

Moderointi jatkuu teemaviikonkin jälkeen kiristettynä, ole varuillasi...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: DNSF-foorumin Natsiviikko

Ja pahimille tuuban jauhajille on sitten luvassa pienoisia pelikieltoja jossei meno parane. Joten pyydänkin kiinnittämään niihin omiin kirjoituksiinne huomioita.

Mitä Joren kommenttiin tulee: Minusta tämä on juuri se kuva jonka haluamme julkisuudessa kerhosta antaa: Eli paskan suoltamista ei tänne kaivata. Mitä nimeen tulee niin no, se ei varmaan kuvasta mitenkään rasistisuuttamme vieraita kulttuureja kohtaan vaan enemmänkin ks. toimintatapoja.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: DNSF-foorumin Natsiviikko

Ja tänne ei kirjoita muut kuin hallitus, ylläpito ja moderaattorit joten Lumon ja Joren viestit poistettiin teemaviikon mukaisesti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: DNSF-foorumin Natsiviikko

Natsiviikot jatkuvat: Tänään poistettu 23.000 (!) VIESTIÄ!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: DNSF-foorumin Natsiviikko

Olisiko mahdollista, että myös te Arvoisat Käyttäjät auttaisitte boardin siistimisessä: Aina kun löytyy vanhoista viesteistä offtopiccailua & paskaa & vanhenutunutta tietoa & kysymyksiä samoista aiheista painaisitte sitä "RAPORTOI VALVOJALLE" -nappulaa.

Tämä olisi todella hienoa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vs: DNSF-foorumin Natsiviikot

Seuraavien viikkojen aikana, tai niin kauan kuin tarvetta on, tullaan pitämään melkoisesti tykimpää linjaa keskustelun moderoinnin suhteen.

Moderointia tehostamaan otettiin käyttöön uusi työkalu, eli "Roskakori" niminen alue. Sinne siirretään kaikki topicit jotka on uuden linjan kanssa epäsoinnussa, ja siirron lisäksi tällä toimintatavalla toivotaan olevan myös opettavainen vaikutus. Jokatapauksessa seuraavien viikkojen aikana moderoinnin taso on mallia todella tiukka. Tarpeelliset paskapuheet kannattaa siis säästää vapaamuotoiselle puolelle, mieluummin jättää ne kirjoittamatta. Teknisiä ja asiallisia kysymyksiä saa tietenkin esittää, tyhmät kysymykset hoidetaan tilanteen vaatimalla tavalla ja kaikki käytä hakua topicit tullaan käsittelemään sivuun.

FAQ / Linkki topicceja saa tehdä kuka tahansa ja ne tullaan laittamaan stickyksi moderaattoreiden toimesta.

Hakutoimintojen parantamiseksi myös foorumia siistitään silloin kun modeilta aikaa siihen liikenee.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vs: DNSF-foorumin Natsiviikot

Arvoisat foorumikäyttäjät,

DNSF:n foorumia tullaan moderoimaan rankemmalla kädellä ainakin helmikuun loppuun asti. Puuttumiskynnys on nyt laitettu matalalle, ja erityisesti teknisen puolen keskusteluissa puututaan äärimmäisen herkästi kaikkeen turhaan jankutukseen. Aseina keskustelun hillitsemiselle käytetään tylysti moderaattoreiden oikeuksia eli viestien poistamista, roskakoriin siirtämistä, keskusteluiden lukottamista ja jopa lyhyitä banneja (1 päivä) niille jotka eivät vihjeestä opi.

Pyydämme myös foorumilaisia osallistumaan talkoisiin. Jokaisen viestin alareunassa on "ILMOITA VALVOJILLE" nappi jota rohkaisemme käyttämään heti kun siltä tuntuu. Alueen moderaattorit saavat siitä silloin ilmoituksen, ja tilanne päästään arvioimaan nopeammin.

No hard feelings. Tämä on oikeastaan jokakeväinen perinne.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×