Jump to content
Sign in to follow this  
Xenon

DNSF-foorumin Natsiviikot

Recommended Posts

Aikavälillä 17.-24.8. järjestetään tällä foorumilla tehostettua moderointia johtuen viimeaikaisesta, huomattavasta tason laskusta etenkin mallikohtaisissa osioissa.

Teemaviikolla pyritään siivoamaan foorumia edes jotenkuten mielekkääseen muotoon, kaikenlaista kuraa ilmestyy kiihtyvällä tahdilla etenkin sen takia että joukossamme on kasvava joukko tampioita joille ei mene jakeluun esim. haun käyttö, haun tuloksien ymmärtäminen, järjen käyttö (jos kuuluu varusteluun), edes välttävän äidinkielen osaaminen jne.

Neuvoja, miten selviytyä tästä viikosta: http://www.dnsf.org/forum/index.php?topic=2683.0

Jos sinusta tuntuu että juuri kirjoittamasi aihe onkin hävinnyt, älä ala kirjoittamaan sitä uudelleen vaan mieti miksi se voisi olla "kadonnut". Ahkera natsimoderaattorimme on todennäköisesti ehtinyt iskeä ja tarkoitus on ettei mikään viesti/aihe poistu ilman järkevää syytä. Syitä mm. 1) aihetta on käsitelty n. 100 kertaa menneen viikon aikana, 2) viestissä todennäköisesti on ihan asiaa kun siitä vaan saisi selvää jne jne...

Jos sinusta tuntuu että sinua kohdellaan tämän viikon aikana kaltoin, mene peilin eteen ja mieti tosissasi onko vika tosiaan ankarissa moderaattoreissa vai voisitko itse tehdä asioita toisin. Moderointi ei todennäköisesti tule vastaamaan avautumisviesteihisi.

Moderointi jatkuu teemaviikonkin jälkeen kiristettynä, ole varuillasi...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: DNSF-foorumin Natsiviikko

Ja pahimille tuuban jauhajille on sitten luvassa pienoisia pelikieltoja jossei meno parane. Joten pyydänkin kiinnittämään niihin omiin kirjoituksiinne huomioita.

Mitä Joren kommenttiin tulee: Minusta tämä on juuri se kuva jonka haluamme julkisuudessa kerhosta antaa: Eli paskan suoltamista ei tänne kaivata. Mitä nimeen tulee niin no, se ei varmaan kuvasta mitenkään rasistisuuttamme vieraita kulttuureja kohtaan vaan enemmänkin ks. toimintatapoja.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: DNSF-foorumin Natsiviikko

Ja tänne ei kirjoita muut kuin hallitus, ylläpito ja moderaattorit joten Lumon ja Joren viestit poistettiin teemaviikon mukaisesti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: DNSF-foorumin Natsiviikko

Natsiviikot jatkuvat: Tänään poistettu 23.000 (!) VIESTIÄ!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: DNSF-foorumin Natsiviikko

Olisiko mahdollista, että myös te Arvoisat Käyttäjät auttaisitte boardin siistimisessä: Aina kun löytyy vanhoista viesteistä offtopiccailua & paskaa & vanhenutunutta tietoa & kysymyksiä samoista aiheista painaisitte sitä "RAPORTOI VALVOJALLE" -nappulaa.

Tämä olisi todella hienoa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vs: DNSF-foorumin Natsiviikot

Seuraavien viikkojen aikana, tai niin kauan kuin tarvetta on, tullaan pitämään melkoisesti tykimpää linjaa keskustelun moderoinnin suhteen.

Moderointia tehostamaan otettiin käyttöön uusi työkalu, eli "Roskakori" niminen alue. Sinne siirretään kaikki topicit jotka on uuden linjan kanssa epäsoinnussa, ja siirron lisäksi tällä toimintatavalla toivotaan olevan myös opettavainen vaikutus. Jokatapauksessa seuraavien viikkojen aikana moderoinnin taso on mallia todella tiukka. Tarpeelliset paskapuheet kannattaa siis säästää vapaamuotoiselle puolelle, mieluummin jättää ne kirjoittamatta. Teknisiä ja asiallisia kysymyksiä saa tietenkin esittää, tyhmät kysymykset hoidetaan tilanteen vaatimalla tavalla ja kaikki käytä hakua topicit tullaan käsittelemään sivuun.

FAQ / Linkki topicceja saa tehdä kuka tahansa ja ne tullaan laittamaan stickyksi moderaattoreiden toimesta.

Hakutoimintojen parantamiseksi myös foorumia siistitään silloin kun modeilta aikaa siihen liikenee.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vs: DNSF-foorumin Natsiviikot

Arvoisat foorumikäyttäjät,

DNSF:n foorumia tullaan moderoimaan rankemmalla kädellä ainakin helmikuun loppuun asti. Puuttumiskynnys on nyt laitettu matalalle, ja erityisesti teknisen puolen keskusteluissa puututaan äärimmäisen herkästi kaikkeen turhaan jankutukseen. Aseina keskustelun hillitsemiselle käytetään tylysti moderaattoreiden oikeuksia eli viestien poistamista, roskakoriin siirtämistä, keskusteluiden lukottamista ja jopa lyhyitä banneja (1 päivä) niille jotka eivät vihjeestä opi.

Pyydämme myös foorumilaisia osallistumaan talkoisiin. Jokaisen viestin alareunassa on "ILMOITA VALVOJILLE" nappi jota rohkaisemme käyttämään heti kun siltä tuntuu. Alueen moderaattorit saavat siitä silloin ilmoituksen, ja tilanne päästään arvioimaan nopeammin.

No hard feelings. Tämä on oikeastaan jokakeväinen perinne.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×