Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.
Flattizzz

Primera P11-144 (1.6) häiritsevät viat/ ominaisuudet...

Recommended Posts

Moro vaan kaikille.

Tuli tuossa ostettua itselle otsikon mukainen kotteron kehonsiirtovälineeksi. Hyvän tuntuinen autohan se on, mitä nyt joitakin vikoja joista kysyisin teiltä apua.

- Vaihdekeppi heiluu eteen-taakse liikettä kiihdyttäessä. Vika vai ominaisuus? Voiko jotenkin korjata vai onko vain totuttava siihen?

- Vaihteen siirto jokseenkin väljää. Meinaten sitä että kolmoselta vaihdettaessa neloselle kun vähän keskittyminen herpaantuu, niin mahdollisuus vaihtaa kolmoselta vahingossa kakkoselle suurenee.

- Kaasupolkimessa tyhjä kohta alussa. Kun poljinta painaa, niin alussa tuntuu pikkuinen tyhjä kohta ennen kuin kierrokset nousee.

Nämä ominaisuudet nyt ensimmäiseksi. Uskon että lisää tulee, mutta hoidetaan ne sitten kun sattuu kohdalle.

Share this post


Link to post
Share on other sites

moottorin/vaihteiston tukikumit paskat, vaihteensiirtimen pusla, sekä vaihdekepin "kehdon" pusla paskana, kaasuvaijeria vähän kiristät niin saat sen tyhjän pois (2x 14mm kannalla olevaa mutteria)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Missäs "vika" kun välillä moottorijarrutuksen jälkeen kytkimen laittaessa pohjaan niin kierrokset putoaa n. sekunniksi tuonne 500rpm mutta nousee normaaliin tyhjäkäyntiin? Muutoin tyhjäkäynti pysyy tasaisesti siinä 750-800rpm.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tyhjäkäynti venttiili likainen, auttaa kun putsaa ja säätää tyhjäkäynnin kohdilleen. Tähän löytyy ohjeet foorumilta

Share this post


Link to post
Share on other sites

Työkaveri meinas et siellä on menossa joku osa kaasuläppäkotelossa joka maksaa monta sataa (käytettynäkin). Pitää putsailla paikkoja ja vaihtaa tulpat (kun ei oo tietoa koska vaihdettu). Miten voi tarkistaa jos joku alipainaletku vuotais? Ja voiko bensansuodatin olla osasyyllinen? Siksi kysyn ku ei oo mitään hajua.... 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Uutta "vikaa"....

Tuli tuossa vaihdettua syyärin letkut ja pakkasnesteet. Sit ilmenikin taas jotain vikaa. Auton kun käynnistää ja antaa käydä normilämpöön, niin kuitenkaan ei matkustamon puolelle tule lämmintä ilmaa. Tosin jos kierroksia nostaa 2000 rpm---> niin sitten tulee lämmintä, mutta heti kun päästää kaasun ja tyhjäkäynti laskeutuu normaalille niin taas kylmää puhaltaa. olen yrittänyt parhaani mukaan ilmata tuota, tosin en tiedä olenko siinä onnistunut. Kone on tu QG16DE.
Kaikki toimi ok ennen vaihtoa. Kummatkin syylärin letkuista lämpenee normisti. Tuttava sanoi että jossainpäin järjestelmässä on ilmaa ja toinen tuttu sanoi että termostaatti on rikki.

Mistä vikaa kannattaa ruveta etsimään?? Kokemusta autoista ei ole juurikaan, niin en oikein tiedä mistä asiaa ruveta etsimään.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kyllä tuo kuulostaisi, että ilmaa on vielä jäänyt sisään.  Nesteen kyllä pitäis kiertää lämppärin kennolle vaikka termari oliskin jumissa.  Kokeile vielä ilmata sitä.

  Tuolla systeemillä lähtee aika tehokkaasti ilmat pois -->https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3D7n5zE4ObQeE&ved=2ahUKEwi30bzBnsffAhVCXiwKHQVeAkYQtwIwA3oECAUQAQ&usg=AOvVaw1NvMl5jSfgkvsGZ2E22NS-

Share this post


Link to post
Share on other sites

No tämä asia on nyt selvinny. Ilmaahan siellä oli ilmeisesti jonkin verran ja nyt tuntuis ainakin että melekin kaikki (ellei kaikki) ilma on saatu pois. Syylärin letkut lämpiää  ja  sisätilan kennostolle menevät letkutkin lämpiää. Kesällä tarttee kyllä huuhdella koko jäähdytyjärjestelmä ja sisätilan kennosto myös. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 21.11.2018 at 09.22, Flattizzz said:

Työkaveri meinas et siellä on menossa joku osa kaasuläppäkotelossa joka maksaa monta sataa (käytettynäkin). Pitää putsailla paikkoja ja vaihtaa tulpat (kun ei oo tietoa koska vaihdettu). Miten voi tarkistaa jos joku alipainaletku vuotais? Ja voiko bensansuodatin olla osasyyllinen? Siksi kysyn ku ei oo mitään hajua.... 

Ei se tyhjäkäyntisäädin voi montakaan kymppiä maksaa?

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 11/21/2018 at 09.22, Flattizzz said:

Työkaveri meinas et siellä on menossa joku osa kaasuläppäkotelossa joka maksaa monta sataa (käytettynäkin). Pitää putsailla paikkoja ja vaihtaa tulpat (kun ei oo tietoa koska vaihdettu). Miten voi tarkistaa jos joku alipainaletku vuotais?

Ja voiko bensansuodatin olla osasyyllinen? Siksi kysyn ku ei oo mitään hajua.... 

Alipaineletkuja voi käännellä ja väännellä ja silmämääräisesti arvioida kuntoa. Niihin voi myös suihkuttaa brakecleaneria tms. ja kuulostella käyntiä.

Onko näissä QG -moottorisissa vaihdettavaa bensansuodatinta kuten vanhemmissa Almeroissa ja Primeroissa?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×