Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.
Sign in to follow this  
supr4ever

Unelmareissu Japaniin marraskuussa, lähde mukaan?

Recommended Posts

Japanilaisten autojen harrastaja, lähde mukaan tutustumaan japanin autoihmeisiin!

Alustavasti menolento laskeutuu Nagoyaan, jossa muutaman päivän perus vierailukohteet, kuten tätänykyä kuuminta hottia oleva libertywalk on ollu vuodesta toiseen reissun yksi parhaista kohteista. Nagoyan naapurikaupunkina muuan Toyotan kaupunki saattaa soittaa jollekin kelloja, joten siellä esim toyotan teknologia ”kaikan hall” , ja myös tehdasvisiitti on mahdollinen! Vakiokohteisiin on viime vuosina valikoitunut myös Nagashima Spaland huvipuisto hurjine maailmanluokan vuoristoratoineen ja laitteineen. 
Nagoyasta siirrymme viikonloppua kohti Gotemban vuoristokaupunkia, jonka suuri yleisö tuntee paremmin Fuji speedwayn kotikaupunkina

Fuji Speedwayllä tapahtuu joka viikonloppu jotain mielenkiintoista ja tapahtumat selviävät vasta lähempänä reissua. Fuji vuorella käymme myös kääntymässä niin ylhäällä kun autolla pääsee, ja pieni jaloittelu tuon nukkuvan tulivuoren rinteillä tottakai on tosiasia!

Gotemban jälkeen käännämme kompassin osoittamaan pohjoista kohti ja suuntaamme Tokion ohi suoraan Ebisuun! Siellä KOKO viikon kestävä drift heaven week, joka huipentuu seuraavana viikonloppuna järjestettävään drift matsuriin, eli drift juhlaan. Alkuviikosta huollamme kalustoa ja treenailemme ajoa, jos ei halua osallistua ajohommiin, kyytiin pääsee tutustumaan lajiin. Torstaina leikkimielinen G1GP kilpailu ulkomaalaisten kesken huipentuu illan grillijuhliin. Itse matsuri alkaa lauantai aamuna klo 6.00 ja päättyy sunnuntai iltana klo. 18.00 ja koko tämän väliajan tapahtuu. Minamin huima hyppy yöllä tarjoaa henkeäsalpaavia suorituksia, ja Kitan driftijuna puksuttaa läpi yön.

Drift heaven weekille voit osallistua joko katsojana, tai koko tapahtuman polttopisteessä, eli radalla, kuljettajana. Meiltä löytyy kolme missilekuntoista ajokkia, joilla pääsee mukaan hauskanpitoon jaettuja ylläpitokustannuksia vastaan. Sinun ei tarvitse olla drift kingi, vaan kaikille tasoille löytyy tilaa ja sopivia harjoitusmahdollisuuksia. Ja tarvittaessa neuvomme myös mielellämme lajin "saloihin". rohkeasti mukaan vaan puikkoihin, moni on saanut reissultamme sammumattoman drifting kipinän.

Kun ebisu jää taakse, palaamme Nikko circuitin kautta Tokioon vuoristoteitä pitkin, ja siellä sitten nähtävää ja kierrettävää riittää reissun loppuun saakka. 

Tokion ajalle suunitelmissa on käydä ajamassa ympäri tokion vilkkainta keskustaa mikroautoilla, Mario kart in real life –palvelun kautta. Sekä myös aikaisemmilta reissuilta perinteeksi muodotunut Drift kartingia Yokohamassa. 

Autonähtävyydet ovatkin tuttuja ja tunnettuja virityspajoja ja autoliikkeitä ympäri tokiota.  mm.

HKS techical center
Kazama Auto
Top Secret
Greddy/Trust
Garage R
King Buyer
Libertywalk
Nismo showroom
Toyota history garage

Drifting/muut radat:

Fuji Speedwayn sekä Ebisun driftheaven weekin lisäksi vierailemme ainakin Nikko circuitilla, Mobara Twin circuitilla sekä autopeleistä kaikille tutulla Tsukuba circuitilla. Tapahtumia on reilusti ja vierailupäivät tarkentuvatkin sitä mukaa kun radat julkaisevat tapahtumakalentereitaan ennen reissua.

Motarinähtävyydet Daikoku futo & Tatsumi PA:

Daikoku Futo, Moottoriteitten yhtymäkohdassa oleva "hiidenpata" ja joka viikonloppuinen "autoshow" johon paikalliset harrastajat kokoontuvat viettämään aikaa. Todella mahtava kokemus laajentamaan näkökantaa miten kaikki harrastajat mahtuvat merkistä tai tyylistä riippumatta samalle parkkipaikalle.

Tatsumi P.A.

Toisenlainen levähdyspaikka, moottoritien kelluva saareke aivan tokion ytimessä tarjoaa uskomattoman upean miljöön kuvata superautoja sekä enimmäkseen wangan tyylisiä japsiautoja. Paikka on erittäin tuttu videoista, missä suprat ja skylinet ampuvat öiselle moottoritielle "läpät levällään".

Tuliaiset itselle ja autollesi:

Kierrämme lukuisia osien ja autotarvikkeiden erikoisliikkeitä ja näistä on mahdollista ostaa kaikenlaista JDM tavaraa uutena sekä käytettynä, isommille osille voidaan järjestää kuljetus suomeen postituksen kautta.Tarjonta on erittäin laajaa, ja kaikenlaisia ideoita kun ropisee matkan edetessä, voi näitä visioita sitten toteuttaa hankkimalla kaikenlaista uutta omaankin autoon matkan varrelta.

Yleis info:

Matka-aika Marraskuussa, joten kiirettä pitää. Ota yhteyttä nopeasti ja ilmoittaudu mukaan.
Perus nähtävyyksille ja erityisesti Tokion tutkimiselle jää aikaa, ja päivittäiseen "matkaohjelmaan" osallistuminen ei ole pakollista, joten jos haluat enemmän omatoimista tutkiskelua, sekin onnistuu niinä päivinä jos hotelli pysyy samana.
Myös muita kun autoaiheisia kohteita käydään sen mukaan mitä reissulaiset haluaa.  ESP custom shop tokiossa, Tokyo tower, Nikkon temppelialue, Gotemban valkoinen temppeli, Odaiban venus Fort,  Gundam robotti, initial D cafe jne.
Syksyllä lämpötilat Tokion korkeudella ovat suomalaisittain kesäiset, Ebisun korkeudella vuoristossa on hieman viileämpää. Matka-aikaan erittäin kaunis ja monivärinen syysruska on hienoa katseltavaa Ebisun alueella. 
Majoitukset on varattu etukäteen ja ne ovat pääosin länsimaisia ”bisnes” hotelleja, mutta tutustumme myös Ryokan tyyppiseen majoitukseen Nagoyan alueella. Sekä Ebisun alueella vuokraamme yleensä Vuoristomökin noin 10km radalta.
Jokaisessa majapaikassa on mahdollista pestä pyykkiä, joten koko reissun ajalle ei tarvitse rahdata vaatetusta, vaan pyrimme pitämään varustuksen niin kevyenä kuin mahdollista ja siten varustus menomatkalla on reppureissaus periaatteella. 
Vuokraamme yhdessä Minibussin liikkumiseen ja matkustusmukavuuden takaamiseksikin on matkatavaroitten hyvä olla mahdollisimmat pienet ja kevyet.
Japaniin et tarvitse mitään normaalista poikkeavia rokotuksia, Passin täytyy olla voimassa +3kk lähtöhetkestä, Viisumia ei tarvita. 
Mario karting in real life –kokemukseen tarvitset vuoden voimassa olevan kansainvälisen ajokortin joka haetaan autoliitto.fi osoitteesta ja se maksaa 25€

Normaalisti matkan kesto on ollut 14-21pv. mutta täysin muokattavissa reissulaisten toiveitten mukaan.
Emme ole matkatoimisto, vaan kaikki matkustus ja hotelli kustannukset hoidetaan jaettuna osallistujien kesken. Oppaana ja autonkuljettajana toimii moninkertainen japaninkävijä. Kielitaitoa et tarvitse, kaikki hoidetaan ja avustetaan tarvittaessa.
Kyseessä siis ryhmähenkinen omatoimimatka, samanhenkisessa ryhmässä vaan on mukavampi matkustaa ja jakaa kustannuksia!

Ilmoittaudu mukaan, lisätietoja voi kysellä 040-7410292 tai kbcjdmtours@gmail.com

Mukana olleita drifting kuskeja joilta varmasti saa hyvät suositukset reissusta:
Henri Haanpää
Jaakko Haukka
Juha Rintanen
Markus Martelius
Joona Salmi 


lisätietoa myös facebookista

Koponen goes japan sivusto. Miikakin on saanut perusoppinsa KBC JDM Tourilta, Ja kiertää parhaillaan samoja kohteita japanissa.
KBC JDM Tours ryhmä sivusto kuvineen ja videoineen facebokissa
Linkki edellisten reissujen koosteisiin VIMEO.com

ilmoittautumalla mukaan pääset vaikuttamaan reissun sisältöön ja kestoon.

Videolinkki youtubeen, vanhaan videoesitteen mistä huomaa ettei suupielet kerkeä laskea reissun aikana lainkaan!

Linkki youtubeen
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×