Jump to content
Sign in to follow this  
Mysteries

Almera n16 etupyöränlaakeri menossa rikki.

Recommended Posts

Eli huomasin mökille ajelessa toissapäivänä, että rupesi kuulumaan etupäästä jurinaa. Nostin renkaat yksitellen tungilla ylös, kuskinpuolen eturengasta pyörittäessä huomasin kun piti jousesta kiinni, et se "nykäs/värähti" kun pyöritin. Väljyyttä ei ollut.  Eli kyseisen renkaan laakeri varmaan menossa. Vaihoin alle kapeammat kesärenkaat, että ei enempää rasita turhaan. Ollut alla 205/40-17", nyt alle laittamat 185/65-15". Suurin huolenaihe, että voiko autolla ajella huoletta siihen asti kun tulee uusi? Tilasin Saksasta uudet, toisen varalta jos joskus menee toisen puolenkin. Osat tulee suunnilleen ensi viikon alkupuolella. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

tohon sun kysymykseen ei kukaan valitettavasti voi vastata. Yleensähän toi menee noin kun rasvat on kuivuneet pois sieltä.

Toi voi olla että menee tuhansiakin kilsoja noin mutta voi olla että hitsaa kiinni ensimmäisellä 10 kilometrillä.. Kuhan tiedostat riskin niin anna mennä vaan. Elä ainakaan mahottomia ylinopeuksia ajele, kuumentaa enempi ja isompi riski jos nalkkaa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×