Jump to content
Sign in to follow this  
jonesky12345

Keskuslukitus avaa ja sulkee ovia ristiin

Recommended Posts

Osaiskos joku skylinen (r32) sähköistä perillä oleva tai hälytintä/keskuslukkoa asentanut vinkata, että mistä lähteä etsimään seuraavaa vikaa:

Sekä avaimen napista, että kuskin ovesta avaimella ovia avatessa esiintyy seuraava vika. Avatessa aukeaa ainoastaan kuskin ovi. Lukittaessa lukittuu ainoastaan kuskin ovi. Kuskin oven ovienavaus napista ylöspäin/eteenpäin (varmuudeksi mainittu jos sähköt ristissä tms) työntäessä aukeaa muut ovet. Mikäli kaikki ovet ovat auki ja ovet lukitsee, ainoastaan kuskin ovi lukittuu, mutta mikäli tämän jälkeen avaa ovet, kuskin ovi aukeaa ja muut lukittuvat. Mikäli ovia koittaa avata lukitsematta kuskin ovea, muut ovet eivät mene lukkoon.

Ovet siis saa lukkoon kun lukitsee, avaa, lukitsee, mutta auki saa vain kuskin oven. Kaikki edellä mainittu toimii sekä avaimella ovesta availlessa, sekä kaukosäätimen napikoilla ja kummallakin tavalla toiminta on samanlaista. Hälärinä on Hornet Maxx1, jos sillä on väliä. Jotenkin siis on piuhat ristissä. Todennäköisesti laitetta asentaessa tehty joku virhe, mutta osaisiko joku suorilta sanoa miten nuo keskuslukon toiminnot toimivat? Sähköt on varmaan jossain keskikonsolin takana kojelaudan sisällä? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nostellaan topikkia avun toivossa. Ongelmaksi rajattu auton oma keskuslukko eli käsky lukita tai avata matkustajan ovi, kun kuskin ovessa kierretään avainta lukkopesässä, operoidaan oven lukkovipua tai kun ovet avataan kaukosäätöisellä keskuslukolla. Ovipahvin takaa ainoa normaalista poikkeava näky oli kaukosäätölukituksen servo, joka operoi oven sisällä olevaa metallisauvaa samoin kuin avaimen kääntö lukkopesässä operoisi.

Missä tuolla ovessa on anturi, joka välittää käskyn operoida toisen oven lukkoa?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×