Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.
mblues

Kestävämmät vetarit 240z

Recommended Posts

Oisko mitään ideaa mistä lähtis työstämään  kestävämpiä vetareita ku napsahti kevyessä kiihdytyksessä toinen poikki. Viisi pulttisiin ei viittis vaihtaa ku menee sitten monta muutakin juttua vaihtoon. Kaveri meinas että jos tekis boorin Ni Cr Mo tangosta ja hitsais sen tuohon ristikon U-liitokseen, hommaahan siinäkin toki on. 

IMG_4175.JPG

Share this post


Link to post
Share on other sites

Se alkuperäinen takanapa voi hajota sitten samalla tavalla, jos pelkät vetarit päivittää.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eikö tuo napa nyt luulis enemmänkin vääntöä kestävän, onko niitä menny poikki vai miten hajoaa? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tollasia kuvia olen niistä hajonneista navoista nähnyt, en sitte tiedä miten yleistä on. Ja tämä ensimmäinen nyt taitaa olla mennyt kiristäessä. 

Itellä on vetarit vaihdettu CV-nivelillä oleviin, ja on edelleen noi alkuperäiset navat. 

107.jpg

109.jpg

 

 

Edited by TeemuM

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mitkä cv nivelet TeemuM:llä on käytössä? Kattelin että Porschen tai Bemarin nivelistä vois lähteä rakentelemaan, näytäis noita valmiitakin sarjoja olevan mutta hintakin on aika kova. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Noi on EMPI:n 100mm nivelet. Boorit ja pulttijako on ilmeisesti samat mitä Porsche/VW 100mm nivelillä, niin noihin löytyy aika paljon vaihtoehtoja jos eivät kestä. Akselit on johonkin ilmavolkkariin tarkoitetut cromo-akselit. Alkuun mietin että miten mahtaa kestää, mut on tässä jo menty noilla monta kesää, ja monta varttimaili kiihdytystäkin takana. Aika vaikea oli löytää valmiina noin lyhyitä akseleita, ja noitakin piti vähän vielä lyhentää.

 

_full.jpg

 

Pyörän päähän koneistutin tollaiset laipat, ja perän laippaan tuli uus jako. Mulla on peränä 370Z:n perä, niin siinä on iso laippa johon oli varaa tehdä uus jako tolle 100mm nivelelle. 

 

_full.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tuollaista setupia itekkin kaavaillut, muunospalat vaan kumpaankin päähän. Akselin kaveri lupaskin jo sorvata Ni Co Mo tavarasta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kannan minäkin nyt korteni kekoon eli minulla tuollainen paketti tuossa perässä. Lueskelin minäkin tuosta, että saattaa ne tumpitkin katketa sinne perän sisään niin tein sitten kaikki osat tuohon uutta. Tuossa myöskin jotkut 108mm päältä olevat vanhan porschen nivelet.  Yksi kuva vielä jarrupaketista.

 5a64ecbdd86d0_voimansiirronosat2.thumb.JPG.7ccf2d285f38ac637bba2e7cd7df0d46.JPG5a64ed2987b7d_takanapa1.thumb.JPG.499e7f79497c0a0bd3e5ceeaef3db517.JPG20141222_130819.thumb.jpg.7b41df21d4fa656343ee605ab729fc46.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hienoja kilkkeitä yllä!

 

Miulla olisi Z31:n vetarit tulossa R200 perän kanssa. Paria eri vaihtoehtoa löytyy adaptereiksi navan päätyyn.

 

Cave Builtin hitsattavat simppelit välilaipat. 280$ postitettuna Suomeen. Aika tyyriit siihen nähden, että ovat vain sorvatut, poratut ja jyrsityt lätkät. Videosta noin 6min. kohdalta selviää miten toimivat. (Onpa muuten valtava video!)

 

Toinen vaihtoehto olisi Modern Motorsportsin vastaavat adapterit 440$ hintaan. En näe toiminnassa mitään eroa, mutta onhan nää skarpimman oloiset.
http://www.modern-motorsports.com/companion-flanges.html

 

Miulle riittää se, mikä toimii. Jos jollain on tarvetta, niin voidaan laittaa samaan pakettiin useammatkin Cave Built Performancen adapterit. Tai jos jollain on suhteita sellaiseen koneistamoon missä noita saisi paikallisesti duunattua, niin vinkit ovat tervetulleita.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×