Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.
Sign in to follow this  
jonesky12345

Kojelaudan verhoilun uudelleenkiinnitys kuplivassa kojelaudassa

Recommended Posts

Uuden auton kanssa tulee spämmättyä foorumia, mutta tuleepahan sisältöä. Hankin R32 sedanin, jossa kojelaudan verhoilu apukuskin puolelta on irronnut ja noussut siitä kojelaudan taitteesta irti sellaselle kuplalle. Tämähän on tyyppivika kaikkien R32 mallien kojelaudoissa. Löysin korjausta käsittelevän linkin:

http://www.gtr.co.uk/forum/68748-got-32-dash-bubble-heres-how.html

Prosessi suomennettuna: Kuumenna kuumailmapuhaltimella, että pinnoite pehmenee ja paina takaisin paikalleen. Ilmeisesti tuo pintamateriaali ei tuosta pidemmän päälle hätkähdä vaan irtoaa takaisin kuplalle, ellei tuota liimaa kiinni. Linkin takanakin on käsitelty tuota asiaa ja homma hoituu ihan irrottamalla hanskalokeron, poraamalla reijän liimaa varten takakautta kojelautaan, ja pari pienempää reikää kuplan reuna-alueille ylimääräisen liiman saamiseksi ulos. En täysin varma ole, mitä kamaa tuonne kannattaisi laittaa, koska tuo kojelaudan pinnoite saattaa taustaltaan olla huokoista, mutta ajattelin motonetistä kysäistä, mitä he saattaisivat suositella. Periaatteessa joku tahmea uretaanivaahto voisi olla vaihtoehto, koska täyttäisi kolon varmasti ja ylimääräiset saisi painella pois.

Suunniteltu prosessi:

1. Hanskalokero ulos.
2. Reijät harkinnan mukaan takakautta kuplan alle.
3. Pintamateriaalin lämmittely kuumailmapuhaltimella ja prässäys takaisin muotoonsa. (varmaan vähän laajemmalta kuin juuri kuplan päältä kannattaa lämmittää)
4. Muodossaan olevan pinnoitteen työntäminen kevyesti ylös kojelaudan alapuolelta poratusta reijästä.
5. Liimat väliin ja kojelaudan pinnoitteen prässäys.
6. Seuraava vuosi sormet ristissä ettei korkkaa irti.

Pyrin napsimaan kuvat prosessista ja pyrin raportoimaan foorumille hommasta. Aloitan tuon kun säät sallii ropaamisen ulkona. Toivottavasti saisi asianmukaisen tutoriaalin ja hyvän lopputuleman.

Edited by jonesky12345

Share this post


Link to post
Share on other sites

miksei injektoi pienellä neulalla yläpuolelta verhoiluliimaa, ja sitten rissa/laminointirullalla aja tasan ja kirja päälle vuorokaudeksi?

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Kremilin

Tuon vinyyliverhoilun sisäpuolella on ilmeisesti sellanen pehmuste kiinni mikä on sit liimattu kojelautaan. En oikein tiedä et millasella liimalla se pysyis hyvin kiinni, mut tollasta paisuvaa uretaanivaahtoa porukka on ilmeisesti menestyksekkäästi. Tuossa vinyylin läpi injektoinnissa on riski että reikä leviää.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Homma on nyt omalta osalta tehty. Raportoin miten tuo kestää. Homma meni näin: hanskalokero irti, pari reikää takapuolelta, kuumennellen ja painellen takasin muotoon. Työnsin muotoon jäähtynyttä vinyyliä poratuista reijistä hieman koholle ja ruiskautin rk-yleisvaahtoa. Annoin hetken turvota, painoin paikalleen ja hieman lämmitin + muotoilin. Ihan täysin mintiksi tuota en nyt yrittänyt saada vaan loppusilauksen teen kuumentamalla ja muotoilemalla, kunhan tuo on liimaantunut paikalleen. Kuvaa sekalaisessa järjestyksessä.

IMG_20170601_151924.jpg

IMG_20170601_151929.jpg

IMG_20170601_152431.jpg

IMG_20170601_154216.jpg

IMG_20170601_155633.jpg

IMG_20170601_160040.jpg

IMG_20170601_160103.jpg

IMG_20170601_160659.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×