Jump to content
joninos

Radio pimeni vahvistinta asentaessa

Recommended Posts

Asentelin vahvistinta subin kanssa "uuteen" sunnyyn. Mielestäni laittelin kaikki piuhat oiken, mutta imenikin ongelmia itse radion kanssa johon ei enää tullutkaan virta. En sorkkinut radionpiuhoja ollenkaan joka minua ihmetyttääkin. Samalla alkoi ovi oirehtia niin että kuuluu äänimerkki kun ovi on auki. Tämä sama äänimerkki kuului ja on kuulunut aikasemmin kun valot oli jäänyt päälle kun oven aukaisi. Vahvistimelle tulee normaalisti virta.

 

Sulakkeet kävin läpi, mutta ei löytynyt palaneita. Tuota oven äänimerkki sulaketta, jossa samassa on myös mittariston kello + kattovalo testasin toisessa toisella sulakkeella ja sama vinkuminen jatkuu. Tuo vinkuminen lakkaa kun autoon laittaa virrat päälle. Mitä netistä etsin vastaavaa ongelmaa niin ei löytynyt muutakuin palaneet sulakkeet vaihtamalla oli ongelma ratkennut. Testasin myös eri radiolla ja sama ongelma (toimii eri autossa).

 

En ole vielä testaillut vetää suoraan johtoja akulta radiolle tai testannut radiota yhdistämällä punaisen ja keltaisen piuhan. Jos jollakulla on ollut samaa ongelmaa niin kuuntelen mielelläni ja jos tähän on ratkaisukin.

 

Onko nyt jokin rele hajonnut tms?

Share this post


Link to post
Share on other sites

maadoittaa dimmer piuhan kautta nytten.. Vedä Mankkaan uusi miinus ja kokeile vaikka irroittaa se oranssi piuha jos sulla on iso adapteri. Vika korjaantuu kun vedät maadoituksen (musta piuha soittimessa) auton runkoon..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Joo maajohto oli irronnut kojelaudan syövereistä. Piuha takaisin ja stereot lähti toimimaan, mutta tuo huomioääni vinkuminen jäi vielä. Pitää alkaa sisä seuraavaksi selvittelemään. Kiitän.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×