Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.
Sign in to follow this  
NiSuCo

Bluebird 2.0 -88 kaasari: automaatti vaihtaa huonosti kylmänä.

Recommended Posts

Tälläistä pulmaa tuntunu esiintyvän useammalla automerkillä, mulla juttu menee niin, että kun koneen lyö tulille ja lähtee hetken päästä liikenteeseen niin saa ajella pahimmillaan useamman kilometrin ennenkuin vaihtaa niin isolle, ettei tarvi körötellä 30-40km/h, sitten kun lämpee niin vaihtaa hyvin ja auto kulkee ja kiihtyy sen jälkee myös hyvin. Tää on ny mun toinen automaattivaihteinen auto. Aiemmin miulla oli Carina II 1.6 -87 automaatti, sekin kaasari, ja sillä ei tullu ajettua talvipakkasilla niin en tiedä oisko siinä ollu samaa ongelmaa.

Elikkäs sitten asiaan. Ensimmäisenä oli monelle ehotettu öljyn tarkastusta ja vaihtoa. Mie en muista oliko autoni huoltokirjassa mainintaa olisiko sitä koskaan tehty. Mittarissa vasta 140tkm. Mikäli se oisi syytä vaihtaa niin millainen homma olis vaihtaa ite? ja kandeeko suodatin vaihtaa myös?

Jollakulla oli mondeossa aikoinaan sama ongelma joka korjaantu ilmamassamittarin vaiholla. Sellaisen olen kerran manuaalivaihteiseen Mazdaan vaihtanut, kun auto ei kiihtyny niin kylmänä kuin lämpimänäkään yhtää mihinkään ja kierrokset heijas jonkin verran körötellessä suunnilleen samoja nopeuksia.

Jos jollekulle tulee mieleen muita syitä mitkä voisivat aiheuttaa moista niin kertokoon ihmeessä. Auto saa seissä ny parkissa sen aikaa, että ennätän tarkastaa öljyt. Ehkä vasta viikonloppuna.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kyllä ne öljyt olisi hyvä vaihtaa mihin tahansa laatikkoon. Sinne kertyy vettä sekä kaikenlaista kakkaa ajan myötä. Sekä saattaa sitten tiputtaa jostain sitä öljyä. Automaattilaatikkoon kannattaa ja pitää vaihtaa se suodatin jos vaan pystyt sekä vähintään 12l huuhteluun uutta öljyä.

Kun se vanha öljy on sellaista kuraa, että kestää tosiaan kauan lämmetä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Itsellä oon ajellu yhdellä automaattilaatikkoisella Primeralla (P10) ja tässä kyllä huomasi varsinkin talvella, että momentinmuuntimen lukko alkoi toimia vasta laatikkoöljyjen lämmittyä. Sekä kylmänä terävä vaihto 1 ->2 vaihteelle. Autoon oli muutaman vuoden ja 50tkm kohtaalla tehty vaihteiston öljynvaihto. Todennäköisesti öljynvaihto olisi korjannut nuo ongelmat täysin.

Ja jos vaihdat, niin vanhat öljyt on todennäköisesti todella mustat. Enkä ole vieläkään yhtäkään autoa tavannu, johon ei ole ohjaustehostinta myöden vaikuttanut öljynvaihto.

Edited by cabmo

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×