Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.
Sign in to follow this  
TeemuM

Z31 napa S30:iin

Recommended Posts

Täälläkin on varmaan jollain Z31:n 5 pulttisia etunapoja laitettu S30 koriin, niin mitä olette käyttäneet stefana?

Ton Z31:n stefan koko on 46x59.1, ja S30:n akseli on 48mm. Lähin stefa minkä google löysi on 48x59, mutta onko toi sit jo liian väljä tuohon napaan?

Itsellä kyllä meni jo kolmas kesä tolla 46x59.1 stefalla, ja vasta nyt oli toisella puolella stefa hajonnut ja laakeri väljä. Että jos ei oikeaa stefaa löydy, niin ehkä se sit menee edelleen tolla 2mm liian pienellä stefalla.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Voisko sen 48x59 stefan liimata siihen pesään. jos vaikka sipaisee sikaflexiä tms. kehälle.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Onkos muuten väliä onko tuo napa turbomallista tai vaparista? Onko muuta eroa kuin ABS:n kehä turbomallissa? Eli käykö Z31 vaparin 5- pulttiset navat suoraan S30:een?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Siitä nyt on monta vuotta kun itse tuli etsittyä tietoa näistä, että voi mennä ihan väärinkin, mutta muistelisin että kaikki 5-pulttisen navat käy S30:seen. Niissä oli kuitenkin sellainen ero että uudemmissa turboissa levy tulee navan päällä, kun vanhemmissa levy pultataan navan taakse. Mulla on tollainen jossa levy tulee navan taakse.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tästä tuli mieleen, että hommasin noi Z31 Turbon navat eteen ja juurikin sellaista mallia missä levy tulee navan etupuolelle. Nyt on sitten sovittelu käynnissä, että saa levyn istutettua navan takapuolelle ja vielä riittävät spacerit, että levy istuu nätisti Hiluxin S12W:n satulaan. Suosittelen siis kerralla ostamaan navat missä levy asettuu takapuolelle suoraan :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mulla on turbon navat ja vaparin navat joissa molemmissa levy on navan takapuolella. Voin ihan mieluusti vaihtaa ne napoihin joissa olisi levy navan etupuolella.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oho! Onko kuitenkin 5-pulttiset navat? @micco

 

Edit. Äh! Oletuksena toki, että on. :) Voisin ihan mieluusti vaihtaa nuo kyllä. Tänään roudasin nimittäin omat navat koneistamolle ja sinne ehtii kyllä vielä soittaa, että eivät käy muokkaamaan! Laitatko YV:llä numeroa, tai pirautatko 0504042902, niin sovitaan tarkemmin.

 

 

Edited by Migu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×