Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.
Sign in to follow this  
Race Performance Oy

Race: Putkisto

Recommended Posts

Meiltä on saatavilla rutkasti erilaisia putkitarvikkeita koko putkistoista soviteholkkeihin!

20160928-exhaust-news.jpg

Ari on lisäillyt hurjasti putkitarvikketta verkkokauppaan viime päivinä ja sen tuloksena meiltä löytyy nyt muun muassa pakoputkiston haaroja, soviteholkkeja, supisteita ja sähköohjattuja pakoputken läppiä valikoimista.

Kaikki näistä ovat laadullisesti kestäviä ja luotettavia, suurin osa holkeista, haaroista ja supistajista on valmistettu ruostumattomasta teräksestä eli rosterista - joten pelkoa lahoamisesta ei ainakaan ole.

Yksi lisätyistä hienouksista on sähköinen pakoputken laippa - sillä saadaan ääntä hiljaisemmaksi tehokkaissa autoissa pienillä kierroksilla esim. kaupunkikruisailua varten. Se voidaan kytkeä toimintaan auton kanssa automaattisesti, eli kun annetaan kunnolla runtua, niin laippa aukeaa kokonaan eikä jää ahistamaan pakokaasun kulkua kovilla kierroksilla.

Tutustu putkitarvikkeisiin verkkokaupassamme:

»» Race: Putkitarvikkeet

Kirjoitus sivuillamme

Share this post


Link to post
Share on other sites

Katsaus putkistoihin ja putkitarvikkeisiin

Supersprint

20161208-supersprint-news.jpg

Supersprint putkistot ovat Italialaisvalmisteisia laadukkaita teräksestä tehtyjä pakoputkistoja pääasiassa autoihin. Suuri osa Supersprintin tuotteista osoittuu BMW, Audi, Ford ja Volkswagen akselille, mutta tietenkin Supersprintiltä löytyy paljon putkiosaa muihinkin autoihin.

Supersprint valmistaa ihan koko settejä pakosarjasta lähtien tai toki erikseen saa sitten pelkkää takapönttöä tai muuta putkiston irto-osaa, esim katalysaattoreita. Supersprintin putkistolle voi tiedustella tarjousta meiltä sähköpostitse tai puhelimiste, ihan kumpi vain tuntuu luontevammalta.

»» Race: Supersprint putkistot

Simons

20161208-simons-news.jpg

Simons on iso ruotsalaisvalmistaja, joka tuottaa teräsputkistoa lähes jokaiseen autoon Volvosta Mazdaan. Putkistoja on tarjolla osissa tai koko pakettina lukuisilla eri vaimenninvaihtoehdoilla, eli aina saadaan käyttöön sopiva putkisto.

Simonsilta löytyy myös vaimentimia universaalina tuumakokoisina jopa 4" asti ja vaimentimet eivät myöskään ole hinnalla pilattuja. Toimitus on nopea, sillä Simonssia saadaan naapurimaasta Ruotsista yleensä alta viikossa tai sitten parissa päivässä Suomen tukkurilta. Simonsille löytyy hinnat ihan suoraan meidän verkkokaupasta, siltikin tarjousta kannattaa kysellä sähköpostilla tai puhelimitse. Simons valikoimassa on myös lisävaimennuosa putken sisälle, jolla saadaan eliminoitua matalia käyntiääniä jotka usein käyvät korviin.

»» Race: Simons putkistot

»» Race: Simons lisävaimennusosa 2.5" putken sisälle

Martelius

20161208-martelius-news.jpg

Martelius putkistot ovat taatusti laadukasta Suomalaista käsityötä, kaikki putkistot ja ihan laipatkin valmistetaan Suomessa. Marteliuksen putkipuoli rakentuu pitkälti Japanilaisiin, Jenkkiautoihin ja useimpiin Eurooppalaisiinkin autoihin.

Marteliuksen valikoima käsittää muun muassa Nissan 200SX S13 & S14 hiljaiset Catback-putkistot. Tuotevalikoimaan kuuluu myös laajavalikoima lämpönauhoja, klemmareita, laippoja ja tiivisteitä. Martelius tuotteita löydätkin näppärästi myös meidän verkkokaupasta, putkistoista voi kysellä tarjousta myynnistämme vaikka sähköpostitse.

»» Race: Martelius putkistot ja tarvikkeet

Magnaflow

20161208-magnaflow-news.jpg

Magnaflow valmistaa huippulaadukkaita vapaavirtaavia alumiini tai metalli katalysaattoreita ja kestäviä teräs putkistoja jenkeissä. Katalysaattorivalikoima on universaaleja ja ne lajitellaan bensiini ja dieselmoottoreiden alle tuumakokoisina. Katalysaattoreita on saatavilla 2" jopa 3.5" asti, eli lähes jokaiseen autoon löytyy sopiva laitos.

Magnaflowin putkistopuolelta löytyy muun muassa koko putkisto BMW M5 malliin ja tietenkin jenkkivalmistajana huima määrä putkistoja eri jenkkiautoihin, esim Buick, Cadillac, GMC ja Plymouth. Magnafowin yleisimmät katalysaattorit löytyy meiltä ihan hyllystä ja vastaavasti putkistoja tilaamalla muutamasta päivästä pariin viikkoon. Tarjousta kannattaa ehdottomasti kysellä myynnistämme.

»» Race: Magnaflow katalysaattorit

Putkitarvikkeet, laipat ja tiivisteet

20161208-flanges-news.jpg

V-Band kiristimet

V-Band liitos on fiksu ratkaisu kestävään putkiston liitoksen tekemiseen. V-band mahdollistaa myös nopean irroituksen kun tehdään huoltotöitä, se on myös tilaa säästävä ja hyvin kestävä.

Meiltä löytyy kahta merkkiä V-bandien tiimoilta: Aeroflow ja Clampco. Kokoja löytyy 2" jopa 4" saakka, joten isommatkin rännit saadaan yhdistettyä helposti.

V-bandit on meillä ihan hyllytavaraa ja hyllyä saadaan täyteltyä tarpeen mukaan päivässä tai parissa. V-bandit ovat pääasiassa rosterista valmistettuja, mutta kuitenkin esim. Clampcolla voi valita haluaako normaalin vai rosterisen pannan.

»» Race: V-band kiristimet

Kuparilukkomutterit

Kuparilukkomuttereilla saadan kestävä liitos tehtyä, varsinkin ahdetuissa autoissa jossa rasitus ja varsinkin lämpötilat jotka ovat kovat. Materiaalina toimii nimensä mukaisesti kupari. Mutterit sopivat hyvin esimerkiksi turbon tiivisteiden tai pakoputken laippojen kaveriksi.

Saatavilla on M10 x 1.5, M10 x 1.25, M8 x 1.25 ja M8 x 1.5 kokoista mutteria. Kaikki kuparilukot löytyvät suoraan varastostamme valmiina toimiteukseen.

»» Race: Kuparilukkomutterit

Pakoputken haarat ja liitoskappaleet

Meidän valikoimasta löytyy myös reilusti erilaisia holkkeja, haarjoja ja supistekappaleita. Putkiholkkeja voidaan käyttää putkikoon muuttamiseen paikoissa missä varsinaisia pakoputkisupisteita ei mahdu käyttämään. Putkiston haaroja voidaan käyttää pakosarjojen tai esiputkien oikeaoppiseen yhdistämiseen. Supistekappaleilla saadaan muutettua näppärästi putkistokokoa, esimerkiksi keskivaimentimen jälkeen. Putkitarvikkeet ovat valmistettu joko metallista tai rosterista.

Holkit, haarat ja liitoskappaleet ovat valmistettu laadukkaasta rosterista tai teräksestä, eli mikään heppoinen materiaali ei ole kyseessä. Holkit, supisteet ja haarat löydät ihan suoraan meidän verkkokaupasta hintoineen päivineen.

»» Race: Haarat, liitoskappaleet ja soviteholkit

Sähköohjatut pakoputkenläpät

Sähköisillä pakoputken läpillä saadaan kisa tai katuäänet esille napin painalluksella. Läpällä voidaan ohjatusti sulkea tai avata putki suoraan ulkoilmaan tai vaikka ohittaa haluamasi vaimentimet.

Saatavilla on 2.25", 2.5" ja 3" tuumaisia malleja yksinään tai tuplana, esim V-moottorille. Läppiä saadaan toimiteltua ihan muutamassa päivässä Postilla tai Matkahuollolla, toki ulkomaillekkin pakettia kulkee esimerkiksi UPS voimin.

»» Race: Sähköohjatut pakoputkenläpät

Laipat ja tiivisteet

Pakoputkistoihin on saatavilla myös paljon lappoja ja tiivisteitä erikokoisina. Laipat ovat valmistettu teräksesta ja ovat todella jykeviä ja kestäviä kovemmassakin käytössä.

Laippoja ja tiivisteitä on saatavilla 2 ja 3-pulttisena ja kokoja löytyy 2" tuumasta 3.5" tuumaan. Laipat ja tiivisteet löytyvät aina meiltä suoraan hyllystä valmiina toimitukseen.

»» Race: Pakopuken laipat

»» Race: Pakopuken tiivisteet

-Race.fi / Riku

Kirjoitus sivuillamme

Share this post


Link to post
Share on other sites

Putkistoa rakentamassa?

Putkistokategoria päivitettiin hiljattain perusteellisesti, ja pikkuhiljaa tuotemäärä lisääntyy kysynnän mukaan.

20170117-exhaust-news.jpg

Pyydä tarjous
Jos nettishoppailu ei ole alaasi, voit pyytää myynnistämme myös tarjouksen. Kun kerrot putkikoon, käyrien tarpeen ja vaimentimien määrän + mallin teemme tarjouksen tarvittavista palikoista myös custom projekteihin.

Erilaisia pisteosia
Verkkokaupasta tosiaan löytyy käsin listattuna ne perustarpeet. Lisäksi meiltä kannattaa kysyä myös erikoisempia osia kuten haaroittavia vaimentimia yms. osia joita ei ihan joka nurkalla tule vastaan. Mm. tänään lähti johonkin V-koneiseen laitokseen 2.5" sisään -> 2x2.25" ulos -vaimennin. Vaikka erikoinen vaimennin on yleensä perusmallia tyyriimpi, säästää muunnoskappaleissa ja haaroissa yleensä enemmän kuin hintaerossa tavan pörinäpönttöön.

Kirjoitus sivuillamme

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lisää virtaavuutta!
Varastoon pamahti iso kasa Magnaflown keraamisia ja jalometallisia katalysaattorieita nopealle toimitukselle tai noudolle myymälästä.

magnaflow_logo_1.jpg

Magnaflow virityskatalysaattorilla lisätehoa!
Alkuperäisten katalysaattoreiden ongelma on niiden tukkoisuus joka rajoittaa virtausta ja edelleen moottorin tehoa. Magnaflow virityskatalysaattori lisää virtausta ja lisää siten myös puhdasta tehoa.
Vapaasti virtaava ja päästötestit kirkkaasti läpäisevä katalysaattori on erinomainen päivitys autoihin joissa kaivataan lisätehoa putkistolla.

Vaihtoehtona keraaminen vai jalometallinen?
Keraaminen katalysaattori on edullinen ja toimiva ratkaisu vähän viritettyihin autoihin.
Jalometallinen on taas oikea valinta kun tarvitaan äärimmäistä virtaavuutta. Etuna myös parempi iskunkestävyys materiaalin jouston myötä. Jalometallinen ei myöskään halkea vaikka se saisi isompia osumia esimerkiksi maastokäytössä tai putken paukkuessa.

Asennus
Katalysaattorissa on noin 4cm putkea kummassakin päässä, ja se voidaan kiinnittää joko pantaliitoksin tai hitsaamalla. Suosittu tapa on käyttää V-pantoja joilla liitoksesta tulee tiivis, kestävä ja tarvittaessa helposti irroitettava.

Mistäs sitten osat saisin?
Meidän kautta löydät kaikki yleisimmät tarpeet ja vähän erikoisemmatkin - suoraan verkkokaupasta. 

Magnaflow katalysaattorit sekä vaimentimet:
»» Race: Magnaflow vaimentimet
»» Race: Magnaflow virityskatalysaattorit

Mikäli lämpötilat on kovia, on syytä harkita hieman lämpönauhaa Thermoteciltä:
»» Race: Thermotec lämpöeristeet

Ja viimeisimpänä muttei vähäisimpänä tottakai putkitarvikkeet, joka kattaa kaiken tarvittavan aina tiivisteistä laippoihin sekä liitoskappaleihin! Tsekkaa lisää verkkokaupasta:
»» Race: Putkitarvikkeet

Kirjoitus sivuillamme

Share this post


Link to post
Share on other sites

Magnaflow: Tehokas, virtaava ja pieni!

20161208-magnaflow-news.jpg

Nappailtiin Magnaflowin kisakateista mitat näkyville verkkoon, onhan se huomattavasti helpompi mittailla kattia paikalleen kun pituus on tiedossa. 2.5" sekä 3" kattimallit ovat alle puolen litran limupullon pituisia, tarkemmin ottaen 203 mm, joten käytännössä asennuksen tekee autoon kuin autoon - ainakaan koosta se ei jää kiinni.

Magnaflow katteja varastoidaan aina reilusti, sillä tuotteena se on meidän valikoimista suosituimmasta päästä ja näitä näkee lähtevien pakkauspöydällä päivittäin. Kisakatti sopii autoharrastajalle vaikkapa pukinkonttiin ja vielähän tämmöisen kerkää paikan päältäkin noukkimaan.

Yli 200 € tilaukset me toimitetaan veloituksetta, mutta koska nämä on hinnaltaan myös edukkaita eli reilusti alle pari sataa, näiden toimarit on joulukuussa 3.90 € Schenkerin noutopistepakettina.

Magnaflowit verkkokaupassa:
»» Magnaflow kisakatit

-Riku

Share this post


Link to post
Share on other sites

Magnaflowia reilusti varastossa!

Eilen saapui todella reilu kuorma Magnaflowin suosituimpia katalysaattoreita meidän varastoon!

20180124-mf.jpg

Kirkkaasti päästötestit läpäiseviä Magnaflowin katalysaattoreita saapui eilen reilusti varastoon kaikissa suosituimmissa 2.5" ja 3" kokoluokissa. Saatavilla on keraamista sekä jalometallista versiota, josta jälkimmäinen on vajaan puolen litran limupullon kokoinen, eli se on kokonsa puolesta sovitettavissa melkeimpä ihan mihin vain autoon.

Viime viikolla Magnafloweista parsittiin kasaan myös meidän viikkotarjous, joka jatkaa lentoaan tämän viikon Perjantaihin asti. Alennus on kuitenkin mukavat -10%, joka kannattaa ehdottomasti hyödyntää. 

Magnaflow verkkokaupassa:
»» Magnaflow katalysaattorit

-Riku

Kirjoitus sivuillamme

Share this post


Link to post
Share on other sites

Magnaflowia reilusti varastossa!

Magnaflowin katalysaattorit parantavat päästöjä ja menevät kokonsa ansiosta pienimpäänkin rakoon. Laadukas Magnaflow katalysaattori puhdistaa tehokkaasti eikä ahdista tehokastakaan moottoria. 

20180124-mf.jpg

Kirkkaasti päästötestit läpäiseviä Magnaflowin katalysaattoreita on reilusti varastossa kaikissa suosituimmissa 2.5" ja 3" kokoluokissa. Saatavilla on keraamista sekä jalometallista versiota, josta jälkimmäinen on vain vajaan puolen litran limupullon kokoinen, eli se menee kokonsa puolesta mihin tahansa autoon.

Magnaflow verkkokaupassa:
»» Magnaflow katalysaattorit

-Riku

Share this post


Link to post
Share on other sites

Catco katalysaattorin irtokennot

Hyllyn perukoille on jäänyt muutamia laadukkaita Catcon valmistamia katalysaattoreiden irtokennoja. Näillä saa taiottua sopivaa katalysaattoria mihin tahansa viritykseen tai esimerkiksi korjattua alkuperäisen muuten hyväkuntoisen katin.

catco_cat_met_gas_cell.jpg

Catcon katalysaattoreiden irtokennoista saa rakenneltua sopivan kokoisen katalysaattorin tiukempaankin sovitukseen. Vaihtoehtoisesti irtokennolla voi korjata vaikkapa alkuperäisen väsähtäneen katalysaattorin joka on muuten ulkoisesti hyvässä kunnossa. Kennoja on meillä varastossa 4" sekä 5" kokoisena ja hintakaan ei päätä huimaa.

Catcon irtokennot verkkokaupassa:
»» Catco katalysaattorin irtokennot

-Riku

Kirjoitus sivuillamme

Share this post


Link to post
Share on other sites

Magnaflow katalysaattorilla lisää virtaavuutta!

Magnaflow katalysaattorit ovat monikäyttöisiä, ne ovat erinomaisia viritetympään moottoriin joka kaipaa virtaavampaa kattia tai vaikkapa vakioon korvaamaan tukkoinen alkuperäinen pönttö.

20180124-mf.jpg

Alkuperäisten katalysaattoreiden ongelma on niiden tukkoisuus joka rajoittaa virtausta ja niin edelleen moottorin tehoa. Magnaflow virityskatalysaattori virtaa vakiota huomattavasti paremmin, kuitenkaan tinkimättä puhdistustehosta. Vapaammin virtaava ja päästötestit kirkkaasti läpäisevä Magnaflow katalysaattori on erinomainen päivitys autoihin joissa virtaavuttaa tarvitaan tehojen vuoksi lisää, mutta puhdistustehosta ei voida tinkiä.

Keraaminen vai jalometallinen katti?
Keraaminen katalysaattori on edullinen ja toimiva ratkaisu vähän viritettyihin autoihin - esimerkiksi korvaamaan alkuperäinen katalysaattori. Jalometallinen on taas oikea valinta kun tarvitaan äärimmäistä virtaavuutta ja kestoa. Etuna myös parempi iskunkestävyys materiaalin jouston myötä, eli jalometallinen malli ei ota itseensä niin helpolla vaikka putki paukkuisi tai se saisi isompia osumia. Asennus on varsin helppo, katalysaattorissa on noin 4cm putkea kummassakin päässä, ja se voidaan kiinnittää joko pantaliitoksin tai hitsaamalla. Suosittu tapa on käyttää V-pantoja joilla liitoksesta tulee tiivis, kestävä ja tarvittaessa helposti irroitettava.

Magnaflow katalysaattorit verkkokaupassa:
»» Magnaflow katalysaattorit

Rakenteluun löydät kauttamme myös laippoja, tiivisteitä ja kiinnitystarpeita:
»» Putkitarvikkeet

Koviin lämpötiloihin suosittelemme myös Thermotec lämpöeristeitä:
»» Thermotec lämpöeristeet

Mukavaa alkuviikkoa!
-Riku

Share this post


Link to post
Share on other sites

Magnaflow uutta kuormaa tulossa

Aikaisemman kuorman vähentyessä on taas aika ottaa lisää satsia varastoon suosituimpien katalysaattoreiden tiimoilta. Magnaflow katalysaattori virtaa vakiota paremmin ja sopii etenkin viritettyihin autoihin.

mf59926.jpg

Magnaflow katalysaattori puhdistaa sen läpi virtaavia pakokaasuja tehokkaasti ja on hyvä vaihtoehto vakiokatin korvaajaksi etenkin viritettyihin autoihin, sillä se ei ahdista isommissakaan tehoissa. Puhdistusteho on aivan omaa luokkaansa ja siitä saammekin positiivista asiakaspalautetta viikottain. Tilasimme juuri uuden satsin suosituimpia katalysaattoreita 2.5" sekä 3" koossa ja kohta niitä taas riittää.

2.5" keraaminen malli oli tehtaalta edelleen loppu ja uuden erän valmistumisesta ei ainakaan toistaiseksi ollut varmaa tietoa. Keraamisen korvaajaksi soveltuu kuitenkin erinomaisesti jalometallinen malli, jonka hyviä puolia ovat keraamista parempi iskunkesto ja virtaavuus. 

Magnaflow kisakatit verkkokaupassa:
»» Race: Magnaflow katalysaattorit

-Riku

Kirjoitus sivuillamme

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tuhti varasto Magnaflow katalysaattoreita
Varastossa reilusti kaikkia perusmalleja katalysaattoreista.

banner_magnaflow_fi.jpg

Magnaflow katalysaattorit ovat vakiinnuttaneet asemansa markkinoilla melko pysyvästi. Kateista löytyy järkihintainen ja taatusti myös puhdistusteholtaan erinomainen katti niin 2.5 kuin 3" putkistoihinkin.

Keraaminen on hinnaltaan aavistuksen edullisempi, ja täyttää myös ulkonäöltään OE-vaatimuksen jos haetaan täysin huomaamatonta asennusta.
Jalometallisella kennolla varustetut puolestaan virtaavat vielä aavistuksen paremmin, ja etuna keraamiseen on myös kennon kestävyys. Jalometallinen katalysaattorikenno kestää putkessa paukkumista, hakkaamista ja jopa lyttyyn ajamista, vaikkei näitä nyt ylipäänsä voi juuri millekkään auton osalle suoranaisesti käsittelynä suositella ;)

Magnaflow katit löytyvät tuosta!
»» Magnaflow katalysaattorit

Share this post


Link to post
Share on other sites

Laippoja, tiivisteitä ja paljon muuta

Niinkuin moni tietääkin, meiltä löytyy laajavalikoima erilaisia pakoputkitarvikkeita kuten tiivisteitä ja laippoja. Kaikki suoraan varastosta.

racefi_logo_1.jpg

Valikoimista tosiaan löytyy reilusti perus pakoputken kaksi ja kolme pulttisia tiivisteitä ja laippoja yleisimmissä kokoluokissa kuten 2, 2.5 ja 3 tuumaisena. Hieman tuoreempana valikoimaan on hiipinyt turboahtimen laipat Garret ja Holset ahtimiin tiivisteiden lisäksi, eli saatavilla on muun muassa T3, T4 ja öljynpaluun laippoja.

Pakoputkien kokonaisvaltaisempaan rakenteluun löytyy pakoputkiston haaroja, mutkia, soviteholkkeja ja supisteita. Kaikki ovat valmistettu laadukkaasta materiaalista ja esimerkiksi peränylityksiä, suoria pätkiä tai mutkia saa halutessaan myös rosterisena. Kiinnitykseen löydät perinteiset U-pultti klemmarit, V-band liitokset sekä kuparilukkomutterit. Tänään varastoon saapui isohko kuorma turbon sekä pakoputkiston tiivisteitä ja laippoja.

Tästä meidän koko pakoputkitarvikkeiden valikoimaan:
»» Race.fi: Pakoputkitarvikkeet

-Riku

Kirjoitus sivuillamme

Share this post


Link to post
Share on other sites

Magnaflow: Virtaavuutta ja ensiluokkaiset päästöt

Napattiin loppuviikoksi hieman varastontäydennystä katalysaattoreista, nyt niitä taas piisaa hetkeksi. Varastoinnissa olemme painottaneet etenkin 2.5 ja 3" kokoisiin malleihin.

banner_magnaflow_fi.jpg

Etenkin viritetyissä autoissa usein ongelma on alkuperäisen katalysaattorin tukkoisuus joka rajoittaa pakokaasujen virtausta ja sitä myöten syö myös moottorin tehoa. Magnaflow virityskatalysaattori virtaa vakiota huomattavasti paremmin, mutta kuitenkin puhdistusteho on vähintään yhtä hyvä kuin alkuperäisessä. Vapaammin virtaava ja päästötestit iisisti läpäisevä Magnaflow katalysaattori on erinomainen päivitys autoihin joissa virtaavuttaa tarvitaan tehojen vuoksi lisää, mutta puhdistustehosta ei voida tinkiä. Magnaflowit on hinnoiteltu niin, että ne ovat usein myös edullisempia kuin OEM katalysaattorit.

Kumpi laitetaan, keraaminen vai jalometallinen katti?
Keraaminen katalysaattori on edullinen valinta kevyesti viritettyihin autoihin tai korvaamaan alkuperäinen jo tukkoinen katalysaattori. Jalometallinen on taas passelli silloin kun tarvitaan isompaa virtaavuutta ja keraamista parempaa kestoa. Etuna myös parempi iskunkestävyys materiaalin jouston myötä, eli se ei ota itseensä pienestä vaan kestää kolahduksia ja pieniä sytytyskatkoksia. Asennus on varsin helppo, katalysaattorissa on noin 4cm putkea kummassakin päässä, ja se voidaan kiinnittää joko pantaliitoksin tai hitsaamalla. Yksi fiksu tapa on käyttää V-pantoja joilla liitoksesta tulee tiivis, kestävä ja tarvittaessa helposti irroitettava. Maksimaalisen keston ja helppouden saavuttamiseksi suosittelemme käyttämään rosterisia V-pantoja, sillä ajan myötä irroitettavastakin pannasta saattaa tulla helposti kiinteä.

Välillä katalysaattorin valinta riippuu myös mitoista, mitä enemmän auton alla on muuta kampetta on myös katalysaattorille varattu tila hyvinkin rajallinen. Jalometalliset mallit sopivat pienempäänkin tilaan, sillä pituus 2.5 ja 3" mallissa on vain 203mm. 

Magnaflow katalysaattorit verkkokaupassa:
»» Race.fi: Magnaflow katalysaattorit

-Riku

Share this post


Link to post
Share on other sites

Magnaflowin katit sopivat myös dieselille

Normaalin bensiinin ja esimerkiksi E85 lisäksi Magnaflowin katalysaattorit passavaat myös dieselpolttoaineelle. Katalysaattoreita on meillä reilusti varastossa useiden kokojen voimin.

20181205_magnaflow_fi.jpg

Miksi hankkia Magnaflow katalysaattori?
Magnaflow katalysaattori on usein rutkasti OEM katalysaattoria edullisempi ostohinnaltaan ja puhdistustehoa näissä on vähintäänkin riittävästi. Päästötestit kirkkaasti läpäisevä ja reilusti virtaava katalysaattori on erinomainen päivitys niin OE katin tilalle, kuin hieman viriteltyyn autoon jossa alkuperäinen katti ei virtaa tarpeeksi. Keraaminen malli on edullinen ja toimiva vaihtoehto varsinkin vähän viritettyihin autoihin, metallinen malli taas hieman isommin kutiteltuun sekä enemmän iskunkestoa kaipaavalle ajokille ja kuskille. Perus bensiinin lisäksi Magnaflowin katit sopivat myös dieselkäyttöön, tosin usein etenkin uudemmat dieselit kaipaavat rinnalle jo ihan laillisuudenkin vuoksi OEM hiukkasloukun - mutta mikäli vika on vain katalysaattorissa, hoitaa Magnaflow homman kondikseen ;) Olemme varastoineet kaikki myydyimmät kuiten 2.5 ja 3 tuumaiset mallit keraamisena sekä metallisena myymäläämme.

Magnaflow katalysaattorit verkkokaupassa:
»» Race.fi: Magnaflow katit

Erinomaista päivänjatkoa!
-Riku

Share this post


Link to post
Share on other sites

Magnaflow katalysaattoreita varastossa

Magnaflowin katalysaattoreita saapui runsaasti lisää varastoon ja nyt niitä taas piisaa! Nämä katalysaattorit passaavat niin bensiini kuin diesel käyttöön ja kokonsa ansiosta sopivat lähtökohtaisesti paikalleen mihin tahansa autoon.

20181205_magnaflow_fi.jpg

Magnaflown hengittävämmät katalysaattorit ovat alansa parhaita ja ehdoton päivitys autoihin joissa tavoitellaan lisäpotkua virtaavammalla, mutta hyvin puhdistavalla putkistolla ja joka läpäisee päästömittauksetkin helposti. Viimeaikaisten asiakaspalautteiden mukaan Magnaflow katalysaattori on laskenut päästöt todellakin pieneksi. Saimme noin vuosi sitten asiakkaalta tarkemmat specsit muutoksesta asiakaspalautteessa:

Arvot vakio katalysaattorilla: CO% 3,86/3,40 HC ppm 470/250
Arvot Magnaflow katalysaattorilla: CO% 0,00/0,01 HC ppm 19/24

Magnaflow puhdistaa oikeasti kunnolla ja mikä parasta, se on asennettavissa kokonsa puolesta melkeimpä mihin tahansa. Pienimmät jalometalliset katit ovat alle 0.5l limupullon kokoisia, toisin sanoin ne ovat pieniä mutta pippurisia! Samaan pakettiin kannattaa napata kaikki asennukseen tarvittavat kamppeet, esimerkiksi pakoputken laipat, V-band kiristimet, U-pultti kiristimet, Thermotec lämpöeristeet ja tiivisteet.

Tästä suoraan Magnaflowin katalysaattoreihin (ja asennustarvikkeisiin):
»» Magnaflow katalysaattorit

»» V-Band kiristimet
»» U-pultti kiristimet
»» Hitsattavat pakoputken laipat
»» Pakoputkiston tiivisteet
»» Thermo Tec lämpöeristeet

Mukavaa päivänjatkoa!
-Riku

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×