Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.
Sign in to follow this  
Vadelli

Vadellis s15

Recommended Posts

Hoi

Koska foorumi tuntuu todella hiljaselta ni voisin ruksailla silviasta jotain tänne ja cubesta sitten muut datsun/nissan mallipuolelle.

Elieli tuli oikeastaan vähän puolivahingossa ostettua s15 specs kun hakusessa oli spec R tai r32 / r33 korinen gtr. Kuitenkin tämän yksilön kohdalla näin potentiaalia korinpuolesta vaikka mihin niin päädyin sitten olla odottelematta jaappaninpuolelta tulevaan tai vaihtoehtosesti nettiautonpuolelle ilmaantuviin vaihtoehtoihin. Tästä lähdettiin liikkeelle:

IMG_3731.jpg

IMG_3790.jpg

Takavalot ei kuitenkaan miellyttänyt itseä lainkaan joten mielessä kävi ensin yashiofactoryn ledit. Mutta vähän myöhemmin tulin toiselle aattelle, tilasin yashiofactoryt kyllä mutta sain peruttua vielä ennen lähetystä tilauksen.

Autostahan puuttui radio ja takakajarit eikä etukajareissakaan ollut kehumista joten suunnattiin hifiostoksille heti seuraavana päivänä.

Sopivaa ISO adapteria ei tuntunut löytyvän mistään niin tehtiin perinteisenkaavan mukaan ihan yleismallin iso liittimelle

IMG_3739.jpg

IMG_3743.jpg

IMG_3750.jpg

IMG_3752.jpg

Kokeiltiin tämän jälkeen miltä tuo kuulosti ja kyllähän se jonkun erkkasarjan vaatikin, joten lähdettiin hakemaan niitä vielä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Suunnattiin kohti hifimestaa koska turussa ei vaihtoehtoja hirveästi ole. Hifimestassa oli hyllyssä vain focalin ISS 165 6.5'' erkkasarja eteen ja ISC 6.5 koaksiaalit taakse, mutta onhan se parempi mitä nissanin omat -90 luvun hubbabubbakajarit joten päädyin siihen että eiköhän tuollaiset sinne sitten laiteta. Aloteltiin etupäästä, kaveri alko vetämään johtoja mankan taakse samalla kun purin ovipahveja pois ja rupesin ottamaan vanhoja kajareita pois.

IMG_3753.jpg

IMG_3754.jpg

IMG_3764.jpg

Oltiin ehkä kokonainen vartti uhrattu kaunista kesäpäivää kun etukajarit oli piuhoineen paikoilleen ja toisella puolella diskantillekin. :)

IMG_3756_1.jpg

IMG_3758_1.jpg

Näyttää piuha tosi paksulle, mutta tossahan on kaks piuhaa samassa.. :)

IMG_3766.jpg

Suht siististi saatiin molemmille puolille paikoilleen.

Taakse piti vetää kokonaan uudet johdot koska johdot oli joskus katkastu puolesta välistä, tiedä ja mene. Mutta vedettiin keskikonsolin alta kokonaan uutta piuhaa..

IMG_3804.jpg

Lopputulemasta ei tullut räpästyä kuvaa mutta kaikki nyt tietää miltä näyttää kajarit paikoillaan. Äänenlaatu oli huomattavasti parempi mitä ennen, vahvari pitäisi vielä lyödä konttiin niin sais noista vielä irtikin jotain oikeasti. Mutta aika on kortilla kun on ulkomailla hommissa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

No seuraavilla lomilla tapahtui taas... Autohan oli korkea kun mikä ja vanteet on liian isot vieläkin. Onneksi olin autonhakupäivänä tilannut lääkettä tähänkin päänvaivaan joten päästiin koe istuttamaan bc racingin br alustaa alle.

IMG_3992.jpg

Aloteltiin tottakai helpommasta päästä, eli takapäästä. Kuten kuvasta näkyy niin edessä wheelgappia riitti jakaa useammallekkin henkilölle ;D

IMG_4293.jpg

Alustan jälkeen oli aika lyödä abflugin hiilari /lasikuituseos lippa paikoilleen ja katsoa miltä näyttää.

DSC_5785.jpg

Lipan jälkeen auto jäi huutamaan vielä uusia takavaloja ja helmapalasia paikoilleen. "Crystal clear" takavalot lyötiin paikoilleen ja se muutti auton ulkonäköä todella paljon uudemmaksi.

DSC_5805.jpg

Auto jäi kuitenkin huutamaan kylkilinjaan vielä lisää jotain muutakin kun pienemmällä et:llä olevia vanteita joten "hiilarilipat" laitettiin noiden aero helmojen lisäksi vielä paikalleen.

IMG_4304.jpg

Kokonaisuus näyttää nyt tälle:

DSC_5791.jpg

DSC_5803.jpg

DSC_5794.jpg

IMG_4326.jpg

18'' vanteita ja "takapaloja" huutaa selkeästi. Takapalat jo löytyykin mutta vaatii vielä maalausta ennen kiinnittämistä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Näyttää mun mielestä kuvissa oudolle, livenä huomattavasti paremman näkönen jostain syystä. Olis vaan kokonaan vielä hiilaria ni 8)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pirun hienosti kontrastit erottuu muutamassa kuvassa. Punaisen ja vihreän. Hienoja kuvia hienosta autosta. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Keliin nähden hyvät otokset tuli rapsittua, sillä välillä paistoi ja välillä oli pilvessä. Harmittaa vaan että sattu olemaan "paljon" liikennettä just tohon aikaan niin ei päässyt tasapainottamaan kuvia sillä että auto olis ollu keskellä tietä. Tyytyväinen saa silti olla noihin, jos vaikka sais kaverin vielä kuvailemaan, se kun taitaa vielä paremmin ku itse :rolleyes: Mutta kiitän ! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kiitos ! Eihän tää ihan samanmoinen prokkis oo vielä mitä sun auto mutta pieni projekti on aina projekti sekin :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Koska yleinen olettamus on, että projektit seisoo kun tekstiä ei tule. Kyllä, pitänee ainakin täällä osoitteessa paikkansa. Kalja on ollut hyvää ja viina vienyt muistin. Ehkä pitäis pikkuhiljaa alkaa saamaan jotain aikaan kun pääsiäinen ja kevät lähestyy. Kaivoin jopa vanteet varastosta ja nyt niille pitäs alkaa keksimään jotain väriä pintaan joten jos huomenna sais vaikka purettua vikan vanteet ja alotettua hommat. Koska kaikkihan katsoo vain kuvia eikä lue niin täältä pesee  :DDSC_5877.jpg

Edited by Vadelli

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hiukan hutiin meni, 18x9.5 et9 18x10.5 et19. Luultavasti joutuu hieman istuttamaan tonne kaariin mutta sehän selviää ajallaanB|

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tuli  kaivettua silvia esiin kun aurinko näyttäytyi ja heitettyä vähän lenkkiä sen kanssa. En edes muistanut miten hirveä sillä oli ajaa. No pyöränkulmat katsomatta täysin joten ihan ymmärrettävää. Tuli tänään sitten lyötyä se suuntausmasiinaan kiinni ja melkeen voisin jo arvata miten päin p*rsettä kaikki kulmat oli. 9_9


IMG_0475.jpg

IMG_0474.jpg

Tavoite ei ollut edes saada muutakuin auraus kohdilleen, jotta autolla pystyis edes ajamaan ja kyllähän siitä huomattavasti parempi tulikin. 

IMG_0476.jpg

IMG_0481.jpg

Näiden arvojen jälkeen tuli vielä vähän hifisteltyä niitä suoremmaksi, mutta suuntaa antaa kuitenkin.. Cambereihin en koskenut lainkaan koska pitää kuitenkin toisilla vanteilla säätää uudelleen kulmat.

IMG_0494.jpg

Lopuksi annoin vielä vähän rakkautta silvialle :P

IMG_0495.jpg

Edited by Vadelli

Share this post


Link to post
Share on other sites

Parasta hommaa mitä housut jalassa voi tehdä, mut voihan tätä tehdä ilmankin... Eiku :D

Eli lippojen kiilotusta. Enemmän kuvia kun tekstiä tällä kertaa, keskiöt on vielä maalauksessa, eturenkaat maailmalla ja mielenterveys muualla kun tallissa. 

Lähtötilanne oli allaolevan kuvanmukainen. Ilmeisesti jotain skraiduja tms on ollut vanteissa joita lähdetty korjaamaan, joten hinkutellaan sitten. Vesihiomalla (käsin tottakai :mrgreen:  ) ja 240 oli lähtökarkeus, siitä sitten 400->600->800->1000->1200->1500->2000 ja vasta sitten koneen kanssa. 

IMG_0462.jpg

IMG_0567.jpg


IMG_0580.jpg


Toinen etuvanteista on hiottu vasta 1000 vesihiomapaprulla, kuvassa myös näkyy aine millä on aloteltu toista hieman kiillottamaan :D Tämän päivän aikana 1000-> 2000 ja hieman kiiloteltu toista lippaa. Useempana päivänä toki olen käyny hinkuttelemassa hiukan kerrallaan näitä  :)
IMG_0587.jpg

2000 Vesihiomapaperilla vedettynä alla
IMG_0584.jpg


IMG_0585.jpg

IMG_0588.jpg

IMG_0591.jpg

Renkaiksi workeille tilailin Federalin SS595 215/35/18 @9.5 ja 225/35/18 @10.5. Katotaan kuinka pomppaa vanteelle ja miten idiootille näyttää. Toivottavasti internettiin on luottamista ja olis vähän leveempää mallia ni vois olla ihan ok:n olosetkin vielä venyiltään..  o.O

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hienot vanteet tulossa alle. Minkä väriset keskiöt tulee vai tiedätkö itsekkään vielä? xD

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tulee gunmetal graylla, värikoodista eioo tietoa mut maalari sai vapaat kädet sen suhteen :D. Pohdinnassa oli valkonen, musta, värikäs ja gunmetal. Valkonen olis ollut hieno, mut todella hankala ylläpitää + autossa on paljon mustaa/hiilaria niin musta sopii paremmin. Sitte taas musta olis hävinnyt totaalisesti alle, niin kompromissinä gunmetal. Kultasia en halunnut koska kultaset pultit tulee kehille :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pikkuhiljaa edennyt vanteetkin tässä, ei noista hyviä oikeen käsin hinkkaamalla saa ja en kyllä enempää jaksakkaan. Taisiis saa jos jaksais vielä hinkutella eri vahatangoilla. Kelpaa mulle nyt tähän hätään, ehkä pikkusen hipasta vielä suurin sellanen harmaus pois kun vanteet auton alla. 

IMG_0655.jpg

Fussoa laitoin noihin vielä viimoseks vähän suojaamaan ni veti hieman harmaaksi. Omaan silmään häiritsevän paljon. Ei sais liian tarkkaan katsoa.  :D Mut joo ehkäpä täytyy uusia lippoja jossain vaiheessa katella eteen.9_9

A1D88E27-96E9-40CF-8F23-12C9D4B9C3F7.jpg

Kannut olis vielä tarkotus käydä kevyesti saumakohasta karhunkielellä ja poistaa varmasti kaikki silikonijämät jotta sais kerralla pitämään nämä. Jossain kannussa tais hieman olla silikoonia vielä, mut aika hyvin on puhtaat niin luulis olevan hyvä. Tietty aina varmempi on parempi joten tässä vaiheessa se vielä kannattanee hinkata hiukan lisää  9_9 

IMG_0686.jpg
  
Kasasin 2kpl vanteita että pääsee koeistuttamaan niitä auton alle ja kyllähän ne ihan siedettävältä vaikutti. Taakse on todennäköisesti pakko lykätä cambervarret että saa menemään kun tulee varmaan tuuman verran kaaresta pihalle.

IMG_0685.jpg

Onneks olin kaukaa viisas tovi sitten ja arvasin tän niin vaatehuoneesta oli helppo kaivella lääkettä tähänkin :D 

IMG_0702.jpg

IMG_0684.jpg

Ens viikolla yritän saada kumet päälle ja ilmoja pitämään niin pääsee sovittelemaan viimeistään viikonloppuna auton alle. Pokkaukset tarvii kyllä kyntää ylös jokanurkasta, mut katotaan tehdäänkö se koska.

 • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Omaan silmään pikkuhiljaa rakentuu. Tulee kyllä parkkiksella katottua taakse itekkin :D Parit räpsyt toissapäivältä nyt sit lisääxD

 

IMG_0745%202.jpg

IMG_0746%202.jpg

 • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Käytiin tossa vähän kuvailemassa mikk-:n ja Jonnyn kanssa silviaa ja cimaa, tällä kertaa cima oli pääkohde ja ei haittaa ollenkaan muuten mutta vanha suola janottaa... :D  No otettiin silviastakin pari kuvaa, mutta myöhemmin kun autoa on saatu eteenpäin niin paremmalla ajalla sitten..:)

IMG_0745%202.jpg

IMG_0746%202.jpg

Vihdoin vanteet on valmiit ja renkaat pyöräytetty vanteille. Nyt auto huutaa kipeästi alaspäin ainakin vähän  9_9

IMG_0764.jpg

IMG_0762.jpg

IMG_0780%202.jpg

IMG_0784.jpg

 • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×