Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.
Sign in to follow this  
jonesky12345

Ongelma valojen kanssa

Recommended Posts

Edellinen omistaja on muokannut ajovaloille tulevia sähköjä niin, että ennen umpiota on 3 kontaktinen pistoke, naaras auton puolessa, uros umpion johdoissa. Yksi maa tuodaan liittimelle josta se maa kytketään rinnan pitkille ja lyhyille. Molemmat polttimot ovat H3. Kummallekin on oma vaiheensa. Toisen puolen valot toimivat, mutta toisen ei.

Mitattua toimimattomalta puolelta: Kumpaankin vaiheeseen tulee suhteessa nollaan 12v oikein riippuen, tarjotaanko hytistä pitkää/lyhyttä. Yleismittarin virtapiiritesti piippaa yhdistelmillä lyhyt+0 pitkä+0 pitkä+lyhyt, tämä myös sillä puolella millä toimii. Tämä on ajatukseni mukaan ok, sillä maahan on rinnan kytketty.

Kummatkin polttimot ovat ehjät ja aiemmin satunnaisesti toimi nuo valot. Käytös on kuitenkin nyt sellaista, että normisti ei toimi pitkät eikä lyhyet. Pitkät toimii jos hytin viikseä vedetään kuskia kohti. Työnnettäessä pitkät päälle, ei toimi.

Vinkkejä otetaan..

Share this post


Link to post
Share on other sites

E: kumpikin poltin toimii, mikäli toinen poltin on irroitettu, johtuuko jotenkin tuosta, että jakavat saman maan? Tällöinhän jännite kulkee toisen polttimon läpi "väärään" suuntaan mikäli virtaa jonnekin päätyy, mutta silloinhan valojen pitäisi palaa kummankin himmeästi?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meneekö siis koko toisen puolen umpio pimeäksi? Katsoppas viiksen "pohjasta" onko tehty jotain tuplavalo-modauksia siihen kuparilevyyn.

http://www.sau.com.au/forums/uploads/1199922925/gallery_7482_289_10230.jpg Tuossa näkyy orkkiskunnossa tuon viiksen takaosa, ympyröidyt kohdat kun yhdistää tinalla, ruuveilla, toiveilla ja unelmilla niin pitkät ja lyhyet palaa samaa aikaa.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Meneekö siis koko toisen puolen umpio pimeäksi? Katsoppas viiksen "pohjasta" onko tehty jotain tuplavalo-modauksia siihen kuparilevyyn.

http://www.sau.com.au/forums/uploads/1199922925/gallery_7482_289_10230.jpg Tuossa näkyy orkkiskunnossa tuon viiksen takaosa, ympyröidyt kohdat kun yhdistää tinalla, ruuveilla, toiveilla ja unelmilla niin pitkät ja lyhyet palaa samaa aikaa.

Siis toisessa umpiossa palaa kaikki, toisessa palaa vilkut ja parkit tai mitkä ne himmeät valot onkaan. Jos yksittäin pitää kumpaa vaan pitkää tai lyhyttä kiinni niin kiinnioleva toimii, yhdessä ei oikein kumpikaan..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×