Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.
Sign in to follow this  
supr4ever

KBC JDM Tours Drift camp Ebisu 2016

Recommended Posts

Hyvät luisuttelijat ja autoharrastajat, syksy alkaa kolkutella ovella ja kauden päätös lähenee täällä peräpohjolassa, mutta miksi ei jatkaisi kautta hieman japanissa.

Reissun pääpaino tulee totutusti olemaan kaikki autoihin liittyvä, mutta matkalla ehtii näkemään myös paljon muutakin kuten ruokaan ja kulttuuriin liittyen. Ohjelmaan kuuluu useita maailmalla tunnettuja kohteita sekä myös paljon kaikkea aikaisemmilla reissuilla löydettyjä pienempiä kokemisen arvoisia paikkoja.

Lähdemme reissuun lokakuun loppupäivinä ja matka aika on karkeasti noin 3viikkoa, josta noin puolet vietämme ebisun ratakeskuksessa. Toisen vajaan puolikkaan kierrämme japanin muita drifting tapahtumia ja muita autokohteita kuten viripajoja ja osia myyviä liikkeitä.

Ebisussa mahdollisuudet on monet, voit katsastella menoa katsojan näkökulmasta ja tarvittaessa osallistua todennäköisiin korjausoperaatioihin sekä rengasrulettiin, tai hypätä itsekin ratin taakse kohtuu kustannuksin. Hurjin optio on hankkia avullamme oma harjoitteluauto tuolle ajalle ja liittyä mukaan menon hurjimpaan polttopisteeseen. Rytinää ja pauketta riittää jokaisessa vaihtoehdossa ja viihtyminen on taattua jos yhtään bensaa virtaa suonissa.

Ebisussa osallistumme drift heaven week tapahtumaan joka kerää lajin harrastajia ympäri maailmaa tuonne driftingin mekkaan. Viikon arkipäivät treenaillaan ja leikitään autoilla mitä häiriintyneimmissä letkoissa ja raavitaan betoniseiniä pitkälti yli sadan kilometrin nopeudella, ajetaan muutamia leikkimielisiä kilpailuja ja viikko huipentuu japanilaisittain drifting juhlaan, drift matsuriin! 36 tunnin yhtäjaksoinen drifting mayhem, läpi yön kestävä driftijuna puksuttaa eteenpäin, minamin näyttävät hyppyentryt yön pimeydessä antavat unohtumattomat muistot, sekä kitalla useitten autojen jonot ilmestyvät pimeydestä ja seinää raapien katoavat myös pimeyteen. Osallistuvia autokuntia viikonlopun huipennuksessa on aikaisempina vuosina ollut 400-550 eli menoa riittää ja mukana menossa on joka vuosi ollut japanin kirkkaimpia D1 tähtiä, ja muita tunnettuja lajin harrastajia. Vaikka et olisi ajanut luisua aikaisemmin, ei mukaan sulautuminen ole ongelma, kaikille on tilaa ja suorituspaikat opettavat nopeasti homman perusjipot kunhan malttaa rauhallisesti harjoitella.

Tokion alueella autokohteita on vara mistä valita. Eri valmistajien showroomit, kuuluisat viripajat, motareitten yökohteet kuten tunnettu daikoku-futo ja tatsumi tokion sydämessä sekä tottakai parhaat osahankinta mestat. Ohjelmaan mahtuu myös järkevän matkan päässä olevat moottoriurheilunäyttämöt kuten videopeleistä tuttu tsukuba, F1 luokan näyttämönäkin tunnettu Fuji speedway sekä muutama luisuystävälisenä tunnettu rata kuten mobara twin tai honjyo circuit. Näistä valkkaamme parhaat palat tapahtumien mukaan, jos vaikka sattuisi osumaan jotain suurempaa tai erikoisempaa tapahtumaa matkustus ajalle.

Tokio suurkaupunkina on itsessään jo nähtävyys ihmisineen ja mainosvaloineen, kaupunkia ja sen nähtävyyksiä käymme myös katselemassa matkaajan puitteissa, shibuyan risteys, akihabaran elektroniikkaalue, Hachiko patsas, tokyo tower, odaiban alue ja venusfort toyotan esittelykeskuksineen ja museoineen.

Tokion yössä käymme tutustumassa Daikoku futon parkkialueeseen, mihin harrastajat kokoontuvat öisin esittelemään autojaan, sekä tatsumin levähdysalueella missä wangania kiertävät mitä eksoottisemmat autot pysähtyvät jäähdyttelemään.

Mahdollisuuksien mukaan yritämme sovittaa alkureissuun myös jetlagin karistavan elämyksen fuji q huvipuistossa, jossa monet maailmanluokan laitteet jättävät varmasti kotiin kertomista.

Kyseessä siis todellinen japanilaisten autojen tai driftingin harrastajan unelmareissu lukuisine maailmankuuluine kohteineen. Kielitaitoa et tarvitse ja japani maana on erittäin turvallinen matkustaa, eli passi mukaan ja menoksi!

Lisäinfoa reissusta numerosta 040-7410292 tai KBCJDMTOURS(ät)gmail.com

Osallistua voit suoraan tapahtumaan:

https://www.facebook.com/events/855677961233486/?ti=cl

Edited by supr4ever

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×