Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.
Sign in to follow this  
Wabatus

BNR32 ei käy kunnolla

Recommended Posts

Terve

Tuossa talven aikana tehtiin jakopään remppa ja muuta huoltoa sekä samalla vaihdettiin Z32 maffit ja uudet isommat suuttimet. Nyt on tehty uusi ohjelma noille ja aluksi ei meinattu saada käytiin kun sahaamalla ja kävi todella huonosti.. Käytiin läpi maffit, kaasuläpän tunnistin, ahtovuodot, jako, anturien liittimet ja tulpat niin saatiin käynnistymään hyvin ja ottaa kierroksia nätisti. Nyt ongelmana on, että ei käy tyhjäkäyntiä ja jos pitää kaasuun samassa asennossa niin alkaa pikkuhiljaa sammumaan. Tyhjäkäynnillä on seokset aluksi siinä 10-11 paikkeilla ja pikkuhiljaa menee kokoajan laihemmalle. Pientä nykymistä myös havaittavissa kun kaasua painelee. Itselläni alkaa pikkuhiljaa loppumaan mieli kuvitus, että mikä tuossa voisi olla viela. Olisiko kenelläkään hyviä ehdotuksia mistä voisi lähteä penkomaan, vikakoodeja ei anna.

-Janne

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eilen kokeilin näpätä liittimet irti suurta vaikutusta ei tuntunut olevan. Korjaako lambdat heti tyhjäkäynnistä alkaen seoksia?

Share this post


Link to post
Share on other sites

tyhjäkäynnillä ja tasakaasuajossa, kun lämpötila moottorissa on säädetyn lämpötilan yli. riippuen mitä sinne lastulle on annettu arvoiksi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pitää tuossa illalla kokeila mittailla vielä yleismittarilla. Eilen katsoin nistunella vielä, että ei näyttänyt mitään arvoja kylmänä ja pienillä kierroksilla.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tuli vielä mieleen, että vedin uudelle bensapumpulle uudet johdot virta / maa ja en kytkenyt vanhaa pumpun maadoitusta pumpulle. Minkä kautta kulkee lambdojen johdot, toimiiko lambdat releen /sulakkeen takaanta?

-Janne

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tuli tuossa jumpattua uudet lambdat paikoilledn eikä ollut mitään vaikutusta asiaan. Ei käy tyhjää ollenkaa ja kierroksilla kun pitää niin alkaa tippamaan. Voiko esim suuttimien latenci aika tehdä tuon vai mikä voi olla. Suuttimien vaihdon jälkeen tuo on suurinpiirtein alkanut. Onko tietoa mikä pitäisi olla EV14 1200cc suuttimien latensi aika?

Janne

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nyt selvisi ongelma, pienellä softan muutoksella alkoi käymään normaalisti. Tällä hetkellä käy rikkaalla mutta näyttää pelaavan. Tuo nistune ollut vähän vieras tässä, mutta pikkuhiljaan alkaa ymmärtämään.

Janne

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ongelmana oli softassa alkoi toimimaan kun TP min arvoja nosteli aavistuksen. Nyt auto taas hetken kunnossa. Nyt on ainakin kaikki vaihdeltu ja käyty läpi tulevaisuuden varalta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×