Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.
Sign in to follow this  
hemu75

p11 144 laakerivika?

Recommended Posts

Joo elikkä tollasta kyselisin, ku tuli viime katastuksessa korjauskehotus laakerista. Pystysuunnassa on vähän kalppia, ku tossa renkaat vaihdoin. Mut ei pidä mitään ääntä vaikka ajais 120km/h eikä vaikuta mitään mutkat ym. Jostain luin et jarrua ku painaa jos klappi katoo ni laakeri vika. No melkeen kokonaan katos kalppi ku jarrua paino. Voiko se tosiaan olla täysin äänetön jo menossa rikki? Vai voiko olla jossain muussa vika? Joskus meni opelista laakeri ja piti kauheeta ulinaa..Lopulta tippu rengas. Onneks ei ollu ku 80 vauhtia ja suora asfaltti..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ilmeseti ei ol laakerivika. Nyt alko kauhee kolina etupäästä mikä kuuluu ihan suoraa ajettaessaki. Olisko se raidetangon pää menny. Pitää tänään kattoa..Kai siinä pitäs jo jotain aika isoa liikettä ku kunnolla hajoo?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jotenki tuntuu ettei ol laakereissa vika..Sellasta klonk, klonk ääntä pitää..Sit se välillä loppuu ja alkaa taas uudelleen...Ihan suoraa ajettaessa..

Tänäänki käytiin kaupassa ja hirvee möykkä mennessä..sit ku lähettiin pois ni ei pitäny taas oikeen mitään ääntä..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kun nuo pyörän kääntöön tarkoitetut laakerit ovat kuluneet, niin pitää juuri tuollaista klonk ääntä.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kun nuo pyörän kääntöön tarkoitetut laakerit ovat kuluneet' date=' niin pitää juuri tuollaista klonk ääntä.[/quote']

Onkohan millanen homma vaihtaa nuo? Ei oikeen uskalla enää paljoa tolla ajella. Samoin se ääni tahtoo loppua ku kääntää vasemmalle. Kuskin puolelta se ääni.

Kävin äsken nostaa auton ylös ni se rengas heiluu jokasuuntaan. Heilutin vetaria siitä kumin kohilta ni varmaan 2cm heilu edestakasin siinä. sille puolelle vetonivel on vaihettu joku 2v sitte. Eikä se kyl ol mitenkään mutkissa yms äänelly.

Edited by hemu75

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sultahan puuttuu mutterin lukitus kokonaan. :o Kiristä se mutteri ja toivo, ettei pyörän laakeri oo rikki. Jostain tarvis vielä sen lukituskruunun.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sultahan puuttuu mutterin lukitus kokonaan. :o Kiristä se mutteri ja toivo' date=' ettei pyörän laakeri oo rikki. Jostain tarvis vielä sen lukituskruunun.[/quote']

Siis joo ilmankos. 1cm sai kierrettyä sitä mutteria, eihän siinä ol tosiaan ku pelkkä mutteri eikä kruunumutteria ollenkaan..Vitulleennhan se pistetty. Ihme et parivuotta menny tolleen..Onkohan se laakeri sit paskana..Toivotaan ettei..Mistähän noita kruunumuttereita saa?

Googlen kahlannu läpi eikä missään myydä. Ilmeseti jostain nettivaraosata kysyttävä romuautosta..

Edited by hemu75

Share this post


Link to post
Share on other sites

Piti kattoa toiselta puolelta et millanen se kruunu systeemi on mut eipä sielläkään ollu mitään kruunuja.

Ei siinä taida sellasta edes olla. Ei ainkaan näytä vetonivelen mukana tulla. Ellei sit kuulu auton alkuperäisosiin. Mitkä tosta sit molemmat hukattu.

Edited by hemu75

Share this post


Link to post
Share on other sites

Otin pois jo videot, ku homma selvillä. Nyt on mutteri kiristetty, eikä ol yhtään klappia renkaassa eikä pidä mitään ääntä. Ei tosin ollu kovin hyviä työkaluja kiristämiseen, et en tiiä menikö tarpeeks tiukalle.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mä just kuukaus sitten "korjasin" yhen P11 laakerin kiristämällä napamutterin. Ilmeisesti noissa tarvike vetarin murroksissa ei tuu kruunuja mukana/niitä ei enää laiteta noihin. Autokeskuksen kanssa tutkittiin varaosakirjoja ja ei oo erillistä mainintaa et sais kruunuja mm N16 Almeraan mikä oli työnalla pariviikkoa sitten. Mikähän on että noi puuttuu nykyään kaikista?

Jos vielä löystyy ni laita mutteriliimaa mukaan varmistamaan kiinnipitämistä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hitto. Ei tuossa meidänkään omassa ollut... No pysynyt kuitenkin, kun kääntää tarpeeksi tiukalle.

Share this post


Link to post
Share on other sites

No nyt se sitte ruvennu taas pitään jotain ihme ääntä. Pahentuu vaan se ääni. Vähän sentapanen ääni ku metalli kihnuttais johonki. Kuuluu ainoastaa vetopäällä, loppuu ku päästää kaasusta. Suoralla ei paljo kuulu, oikeelle käännettäessä kova ääni ja vasemmalle ääni loppuu. Ja toi oli se sama kuskin puolen rengas. Mitään klappeja ei siinä ol ku koitin. eli mutteri pysyny hyvin kiinni.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hitto. Ei tuossa meidänkään omassa ollut... No pysynyt kuitenkin' date=' kun kääntää tarpeeksi tiukalle.[/quote']

No onko sitten sokka?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nihkeetä ku ei tiedä missä vika, ni mistä sitäki lähtis korjaamaan. Rahaakaan ei paljoa ol, ettei joka osaa voi vaihtaa. Korjaamollekka ei oikee voi viedä, ku ei tiiä mikä vikana Tässä olis vielä särkänniemi reissut edessä ja isän hautajaiset. Molemmat reissut +100km päässä. Ei tolla oikee uskalla lähtee sellasiin. tuolla 120kmh/h:n nopeudessa ku hajoo, ni saa viettää lisää hautajaisia. Muskut vielä kyydissä. Ei se äänikää yhtään kovene ku ajaa 100 vauhtia. Kovemmalle se kuulostaa hiljemmassa vauhissa ku veto päällä. Hiljasta suoraa ajettaessa ja vähän kovenee ku kääntää oikeelle. Mitään silminnähtävää ei ol ja renkaassakaan ei tosiaan yhtään klappia. Välillä se ääniki hiljenee ettei kuulu oikee mitään sit taas kovenee...Ja tosiaan ainoastaan veto päällä..Heti ku päästää kaasusta ni ääni katoo.. Ääni tosiaan kahnaavaa, ei mitään ulinaa tai klonksutusta.

Edited by hemu75

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eiköhän se laakeri oo ottanu kipeätä, kun löysällä ollut. Ehdottaisin sen vaihtamaan ensimmäiseksi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Samoin kuuluu ääni moottorijarrutuksella. Aika kimakka kihnuttava se ääni. Kyl se suorallaki kuuluu suht kovaa ku kiihdyttää. Mitään ääntä ei tosiaan pidä jos lyö kytkimen pohjaan..

Renkaassa ei ol minkäännököstä klappia ku sen ylös tunkkaa..Ei heilu mihkään suuntaan..Joku siellä varmaan kyttyrää ottanu ku se mutteri olis auki. Mut luulis et siinä klappia olis jos se laakeri olis..

Piti kuvata se ääni mikä kuuluu, mut ei oikee onnistunu..Se on kyllä helvetin kimee se ääni. Viik..Viik..Sit testasin tollasta et ykkösellä veti selleen nykien kaausalla. Ni joku ihme kolina kuulu sillon. Vetari ja laakeri menny joskus ja toi kimee ääni ei ol kyl yhtään saman kuulonen...Välittömästi loppuu ku lähtee veto pois päältä..Laakeriki varmaan ääntä pitäs ilman vetoa..varsinki isommissa vauheissa..+100km/h ei kuulu mitään ku lyö kytkimen pohjaan...Moottorijarrutuksella yhtä kova kimakka ääni ja ihan suoralla kuuluu...

Edited by hemu75

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ens ma viiä se tonne korjaamolle. Ei sillä uskalla ajaa ees enää..Pitää hiljasessa vaudissaki kauheeta mekkalaa..Sellasta ihme kahnaavaa ääntä..Mikä lie on..

Tein tänään vielä viimesen testin ennen ku ma vien korjaamolle. Nostin etupään ilmaan ja 2 vaihteella siinä kaasuttelin, pihaustakaan ei kuulunu mistään. Tossa pihassa juoksin viel vieressä ku eukko ajos, mut en kyl osaa sanoa mistä kuuluu..ihme kahnausta piti tossa 1 vaihteellaki noin hiljasessa vauhissa, sehän hiljeneeki kovemmassa vauhdissa ja muuttuu vähän kimakammaks...

Edited by hemu75

Share this post


Link to post
Share on other sites

300€ paukku tuli..Ite ku olis tehny olis säätäny varmaan sen puolet abaut..noo..Vaikee oli tehä ku ei tarkkaa tienny..rivarin pihalla ei mihkää suur remonttiin viitti ilman mitään hajua...Vaikka monet hommat tossa tehnykki..laturin, startin ym jarrulevyjen/palojen vaihot...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×