Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.
Sign in to follow this  
tallus

SR20VE n13 sunnyyn

Recommended Posts

Otsikon mukainen swappi olisi tarkoitus aloittaa pääsiäisenä. Joku saattaa ajatella että järjetöntä ja rahanmenoa tiedossa. No järjetöntä ainakin, mutta lähtökohdat on hyvät kun luette juttua hieman eteenpäin :)

N13 kori on nyt hitsattu kauttaaltaan kuntoon ja reijättömät pellit löydetty, paitsi vasemman takaoven tarvitsee vielä. Lisäksi omistan n14 Gti sunnyn, joka luovuttaa tekniikan laatikoineen , D2 alustan, jarrut sekä muun tarpeellisen. Käytössä autokorjaamo tilat ja itselläni on autonasentajan työkokemusta muutama vuosi, sekä automaalaus ja pohjatyöt onnistuu myös.

Näillä eväillä lähdetään projektiin, kaikki tieto olisi tuosta kyseisestä swapista tarpeen ja tiedän että iso homma on edessä. Googlesta kokeiltu kaikkia mahdollisia hakusanoja, mutta kunnon topikkia ei ole silmään osunut. Lähinnä kiinnostaa n13 ja n14 konehuoneen koko erot sekä raideleveys, joutuuko lyhennyttämään vetoakseleita. N13 on ga14s koneella, koneiden kiinnityspisteet ovat ainakin silminnähden melko lähellä toisiaan gtin kanssa.

Myös jarrujen/akselistojen yhteensopivuudesta kellään tietoa? Takana ainakin pitkittäis tukivarsien kiinnityspisteet navassa heittää hieman.

Gti makaa tällähetkellä syvällä metsän siimeksessä mätänemässä ja sitä ei pääse nyt tutkimaan kunnolla ennen pääsiäistä, yritän ennakkotietoa metsästää. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, eikös ;)

Toivottavasti tule paskamyrskyä, mutta täällä en oikeastaan sellaista ole nähnytkään. :)

T: Antero

Edited by tallus

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sr-kone saatiin omavalmiste kiinnikkeillä paikoilleen, nälkä kasvoi syödessä ja moottorina onkin sr20ve.

Pitkään aikaan en oo ollu foorumilla aktiivinen, pitänyt lomaa auton rakentelusta, nyt en saa millään ilveellä kuvia lisättyä?

Jonkun näköstä tarinaa vois hommasta kuvien kera laittaa :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sr-kone saatiin omavalmiste kiinnikkeillä paikoilleen, nälkä kasvoi syödessä ja moottorina onkin sr20ve.

Pitkään aikaan en oo ollu foorumilla aktiivinen, pitänyt lomaa auton rakentelusta, nyt en saa millään ilveellä kuvia lisättyä?

Jonkun näköstä tarinaa vois hommasta kuvien kera laittaa :)

Kuvat voi olla liian isoja, koita pienentää niitä :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×