Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.
Sign in to follow this  
jansku

primera p10 tankin irroitus

Recommended Posts

Elikkä kyselisin että onko millanen homma irrottaa p10:n 1,6i vm95 primerasta bensatankki? Ja mitä kaikkea on huomioitava? Ja miten se polttoainepumppu on kiinni tankissa lähteekö ihan nostamalla irti?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bensapumpun saa vaihdettua takapenkin alla olevan luukun kautta niin ei tarvi tankkia purkaa pois.

Share this post


Link to post
Share on other sites

joo niin saa mutta kun tarvii putsata tankki kun ostin ryssän bensaa niin nyt siellä on bensan ja veden sekotusta puoli tankkia. siksi kysyin että miten pumppu lähtee irti että sen saa tieltä pois kun sitä tankkia kuivailee :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

joo niin pääs käymää. naapurilta ostin 35l venäjän bensaa. atuto hyyty parkkii, aattelin et mikähän tuli katoin et tuleeko bensaa nii sellasta harmaata litkua putken täydeltä tuli limppari pulloo. vähän aikaa kun se oli niin siitä erottu bensa ja vesi, vesi oli pohjalla ja bensa pinnalla. tyhjennettii tankki ja avattii se luukku takapenkin alta. kuivailtii sen mitä pystyttii mutta kun bensapumppu oli edessä niin ei kunnolla saatu kuivattua jokapuolelta, eikä uskallettu ruveta repimää sitä väkisin irti. tuossa linkissä on kuva pullosta jossa sitä litkua on. en tiedä näkyykö kun en oikein osaa kuvia tänne linkata. eihän toi näy.

Edited by jansku

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tulkitsinko kuvasta oikein, että vettä olisi n. 2/3 osaa? Ei kyllä edes venäjältä saa tuollasta tavaraa, ainakaan mistään tunnetun ketjun asemalta..

Ettei olisi naapuri vähän jekuttanu? :D

Jos sinne ei paljoa vanhoja jäämiä jäänyt, laita tankkiin bensan lisäksi osa RE85, niin lähtee luontevasti loputkin vedet.

Edited by Alppu

Share this post


Link to post
Share on other sites

kyllä tulkitsit, on tainnu naapuri pikkusen jatkaa vedellä sitä bensaa. mainitsin sille asiasta ei ollu herra uskoa silmiään kun näytin ton pullon että tällästä kuraa tulee tankista ja auto hyyty. ei ole sen kummemmin enää bensaa kaupannu enkä siltä enää ostaisikaan. en usko et sinne hirveemmin on jääny sitä vettä. yritin kuivata mahdollisimman tarkkaa räteillä ja paineilmalla puhaltelin kanssa, mutta sieltä tankin etuosasta en kunnolla saanut kun en saanu pumppua edestä pois enkä uskoltanu käydä repimään kun en tienny miten irtoaa ettei mene rikki. tankkasin tyhjennyksen jälkeen 30l 98:a ja laitoin pullon masinolia mutta ei se auttanut. kaasun kun polkaisi pohjaan niin meno hyyty ja auto rupesi booaamaan. en tiedä onko bensapumppu ottanyt itteesä tosta vesilitkusta.ja ennen tota vesilitkua auto toimi moitteettomasti. tänään kävin tankilla taas ja lisäsin motonetistä ostamaa jotain redlinen tuotetta missä luki että poistaa vettä tankista. tarvii nyt ajella tankki tyhjäksi ja katsoa että auttaako. ja sen jälkeen kokeilla tota re85 tankkauksen yhteydessä lorauttaa pari litraa :) toivotaan että noi litkut auttaa ettei tarvi ruveta purkailemaan ja kuivailemaan taas. onko sulla tietoa miten toi pumppu irtoaa onko se jossain kiskossa kiinni sielä tankissa vai lähteekö ihan nostamalla? ajatellen jos tarvii ruveta kuivailemaan uudestaan niin saa sen edestä pois nii saa kunnolla kuivattua joka puolelta. ja kiitos tosta re85 vinkistä :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mitenkä on lähtenyt toimimaan? Olisiko naapurin bensoista kertynyt jotain töhnää esim. polttoaineensuodattimeen ja siksi ei toimi kuormattuna..?

Share this post


Link to post
Share on other sites

moro. tuntuu että pikkuhiljaa alkaa menemää paremmin. suodattimen vaihdoin noin 100km ja sen vanhan suodattimen tyhjensin sen limpparipulloon ja katsoin nii sellasta sellasta tummaa paskaa sieltä tuli. että näillä näkymin ei tarvitse putsaushommiin ruveta :) mutta kirjoittelen lisää jos oireet tuosta pahenevat :) kiitos että jaksoit miettiä asiaa kanssani ja hauskaa kevään alkua :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×