Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.
Sign in to follow this  
shamrock

Primera P11 sähkövikoja ym

Recommended Posts

Tuli hankittua tuollainen '97 P11 talviautoksi. On allekirjoittaneen ensimmäinen Nissan, ja ensimmäinen japsi ylipäänsä :) Pari juttua siinä vaivaa joista suurin osa lienee aika selviä, mutta muutamasta voisi jollakin olla vinkkejäkin. Aloitetaan niistä selvemmistä:

Keskuslukitus ei toimi takaluukussa. Todennäköisesti johtosarja sieltä haitarikumin nurkilta mennyt, vai onko näistä moottoreitakin tapana mennä? Ainakaan takaovien moottoritkaan ei niin nättiä ääntä pidä, lähinnä rääkäisee ...

Hätävilkku ei toimi. Vilkut toimii muuten ok, mutta hätävilkku painettuna ei toimi viiksestäkään. Oletan että katkaisijan vaihdolla menee, mutta toisaalta monessa muussa autossa mulla on ollut niin että jos tuo kytkin on rikki, niin vilkut ei toimi missään tilanteessa. Tässä toimii ... mutta kytkmien vaihdollako mennään? Ja saako noihin muuten niitä kytkimien taustavaloja jostakin, ne olis helppo vaihtaa, mutta ei pala hätävilkkukytkimessä eikä takakasin lämppärin kytkimessä. Jälkimmäisessä toimii itse merkkivalo, muttei taustavalo.

Sitten niihin jännempiin, tai sitten ei :) Tuo pyyhinviiksi ... no ensinnäkin, tuossa on se portaaton tihku, ja tihku ei toimi lainkaan. Olen lueskellut että tihkureleitä on mennyt, mutta ei toimi myöskään se painonappi joka vaihtaa lämpötila-. ja kellonä'yttöä, eikä toimi takalasin pesutoiminto ... Sportdeck siis kyseessä. Eli voisko sittenkin olla vain tuo viiksi ongelmana, kun on jotensakin monivikainen, eikä sittenkään se tihkurele?

Ja viimeisenä tuo lämmön suuntaus ... nuppi kiertyy noin klo 10-2 välillä, eli likimainkaan kaikkiin asentoihin ei mene. Edellinen omistaja oli jo nupin rikkonut yrittäessään väkisin vääntää. Tyydyttävästi saan ilmaa suht kaikkialle noillakin asennoilla. Mutta miten paljon, ja miten pitää purkaa että pääsee noihin suuntausläppiin käsiksi, ja jos tuo on tutumpikin ongelma niin mitä sieltä todennäköisimmin olisi rikki?

Täältä löytyneillä jutuilla sain jo lämppärin paneelin taustavalot kuntoon, ja raitisilmasuodattimen vaihdettua, kiitos foorumille näistä :) Toivoin jo että tuota ilmansuuntausongelmaa pääsisin tutkimaan tuolta hansikaslokeron takaa, mutta sieltähän ei näkynyt kuin ne kaksi toimivaa vaijeria, lämmön pääsäätö, ja keskisuuttimien lämmönsäätö :) Ne toimimattomat piileksii jossakin syvemmälle :)

Kiitokset jo etukäteen ... :)

P.S. Yks jännä kysymys vielä ... kun tuo kapistus on jo 400000 ajettu, tänään sitä tutkiessani pohdin että onkohan siinä vaihtokone? Ilmastointia ei ole, mutta kampuran hihnapyörä ja laturin hihnapyörä on 6-uraisia Tähänhän kuuluu 4-urainen hihna kun on pelkästään laturille. Onko näihin mätkitty huvikseen noita 6-uraisia hihnapyöriä, vai onko syytä olettaa että kone olis kenties ilmastoidusta autosta napattu? Sen ymmärtäisin että laturi ois vaihdettu jossakin kohtaa, mutta kun tuo kampuran pyöräkin ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä uudesta asti olleessa Sunny N14:ssä on myös kampiakselin hihnapyörällä ylimääräistä leveyttä, kun ei ole ohjaustehostinta. Siis aivan normaalia, voi asentaa tehostimen ja tehostimellisen ohjausvaihteen ("simpukan").

Elektroniikan puhdistusainetta vois kokeilla noihin toimimattomiin katkaisimiin (voiteleva puhdistusaine katkaisimiin, rasvaton kuiva taas liittimiin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pari juttua tässä päivän mittaan tuli itsekin huomattua. Tuo takaluukun lukon moottori tuntuu itseasiassa toimivan, mutta itse painikkeen toiminnassa on mekaanisesti jotai häikkää. Toisinaan aukeaa ihan vaan painamalla, toisinaan aukeaa vain kun lukko on pesässä oikealle kierrettynä. Eli selviää varmasti kun puran verhoilun pois tieltä.

Ja tuo lämmönsuuntauksen vika, sen täytyy liittyä puhallukseen tuulilasille. Ääriasennossa oikeallahan, noin kello viidessä olisi puhallus pelkästään sinne, kun taas vasemmalla noin kello seitsemän nurkilla olisi puhallus tuulilasille kokonaan pois. Noihin ääriasentoihin nuppi ei kuitenkaan mene, mutta tuulilasille tulee ilmaa tasaisesti koko ajan. Missä päin kanavistoa sijaitsee tuo tuulilasille ilmaan ohjaava läppä?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Taas on viisastuttu autoa tutkiessa, ja siitähän herää lisää kysymyksiä :) Vaihtelin tänään mittariston taustavalot, ja siinä samalla paljastui, että tähän autoonhan on joskus vaihdettu pyyhinviiksi. Muuten sopiva, ja viiksessä on kaikki oikeat toiminnot, mutta yksi liitin ei sovi, ja oli jätetty irti. Mun auton johtosarjassa on kolminapainen liitin, tässä viiksellä nelinapainen joista yksi tyhjänä. Kokeilin noita johtoja yhdistellä, ja sen painonapin sainkin toimimaan jolla tuo näyttö vaihtuu. Mutta se tihku ... nyt loppuu meikäläisen järki :D Niiden kahden muu johdon kanssa kun pelasin, sain tihkun toimimaan, ja sen säädönkin ... MUTTA, ne vaikuttaa takalasin pyyhkimeen :D Takalasin pyyhin kuitenkin toimii ihan normaalisti myös siitä omasta systeemistään, ja kaikki muutkin viiksen toiminnot, mutta osaisko joku selittää miksi käy noin, että jos sen tihkun tuosta kytken, se vaikuttaakin taka- eikä etupyyhkimiin?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×