Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.
Sign in to follow this  
rokuli2

Takajarrut

Recommended Posts

Osaako joku kertoa tohon 200sx:än takajarru levyjen kiinnitykseen onko se tuolla keskipultilla kiinni vai pitäisikö ne levyt lähteä irti ilman että sitä keskipulttia tarvitsee avata? en vastausta ainakaan vielä haun kautta löytänyt.. (kyseessä pre-facelift malli)

Share this post


Link to post
Share on other sites

okei kiitoksia paljon on varmaan vaan sen verran tiukkaan jumittunu levy sinne ettei ainakaan ilman väkivaltaa lähde irti sieltä mutta kiitoksia äärimmäisen paljon!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Voi olla tosiaan lujaakin jumissa, mutta toinen vaihtoehto on se että käsijarrukengät on syöneet itselleen levyn sisään uran ja ottavat nyt kiinni.

Jos se levy on ihan kiinni, eikä heilu yhtään niin todennäköisesti se on vain jumissa ja lähtee liottamalla + väkivallalla.

Jos se kuitenkin heiluu, mutta ei tule pois niin kannattaa koittaa säätää käsijarrukenkiä pienemmälle, jos sitten irtoaisi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

joo sitä olenkin yrittäny että otan kenkiä vähän sisälle päin kun kummiskin se levy siinä jonku verran heiluu mutta ei vaan halua ulos tulla mutta tänään täytyy töiden jälkeen taas yrittää josko se sieltä suostuisi tulemaan!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eikö niissä levyis oo paikat ja kierteet 2 pultilla jotka kiristää ja ne pultit ottaa sitte napaan kiinni niin pultit kirraamalla saa levyt ulos, ite ainaki näi jumittuneet levyt irroittanut, että pulttarilla kirrannu pultit vaan niihi.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Eikö niissä levyis oo paikat ja kierteet 2 pultilla jotka kiristää ja ne pultit ottaa sitte napaan kiinni niin pultit kirraamalla saa levyt ulos, ite ainaki näi jumittuneet levyt irroittanut, että pulttarilla kirrannu pultit vaan niihi.

Ja KUN ne kengät on kairanneet itselleen kolon rumpuun, niin tulee vähän muutakin mukana jos noin tekee :)

Säätämällä kengät ihan sisään, pitäisi saada levy pois.

Share this post


Link to post
Share on other sites

joo ne lähti nätisti kun vähän vasaralla koputtelua levyä niin lähti oikeen hienosti sitten tulemaan ulos sieltä! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Mitä maksaa tiskillä uudet? Ei ne muistaakseni ihan ilmaiset ollu, mut ei taida kovin kauas heittää noiden hinnasta.

tämä tieto kiinnostaa myös. levyt itellä miltein uudet mutta kengät melkein loppu, tosin kyllä näillä leimasta viellä pääsee.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×