Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.
Sign in to follow this  
Anonym2001

Nissan Bluebird 1.8 tbo osto! Viat?

Recommended Posts

Olen päättänyt siirtyä toyotan puolelta nissaneihin. Syy varmaan on, että porukoilla viimeiset kolme autoa ovat olleet nissaneita. Ja hyvin ovat pelanneet.

Auto mihin päädyin on luupään turbollinen versio. Tehot yms tiedän jo. Mutta tyyppiviat tahtoisin tietää? Sen tiedän että japanilaiset autot tahtovat ruostua ;). Autolla on kumminkin ajettu jo yli 300000km mutta matka ajoa. Turbo on huollettu 250000km tietämillä. Onko kyseisessä autossa jakopää toteutettu hihnalla vai ketjulla? Mitä mahdollisia huoltoja on edessä? Siis vakavampia mihin pitäisi varautua? Toivottavasti saan paljon hyviä vinkkejä, jotten lyö käsiäni paskaan ;).

Hei vielä yks kysymys. Onko uudemmissa Maximoissa vm-95-99 toteutettu tuo jakopää hihnalla vai ketjulla. Koska aiemmin katselin vuosimallin 89 maximaa ja siinä oli toteutettu hihnalla. Tuli vain Isän kanssa juttua, että uusimmissa olisi toteutettu ketjulla.

Kiitos oiken paljon vastauksista ja hyvistä sivuista!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: Nissan Bluebird 1.8 tbo osto! Viat?

Kävimpä sitten koeajolla autolla. Tarttisin pikkaisen vinkkiä mitä mahdolliset ongelmat olivat.

A:Auto oli koriltaan hyvä kuntoinen. Mitä se nosturilla tarkistettiin.

B: Ei muuta kuin ajamaan. Kuskin puolelta kuului outoa pientä sirinää. Vapaalle vaihdettessa (vauhdissa), sirina lakkasi. Kyse ei ole pakoputkesta. Vaihdelaatikon painelaakeri?

C:Auto kiihtyi käsi mittauksella 17-18 sekunttiin 0-100km/h. Turbon painemittari ei värähtänyt plussan puolelle? Turbossa vikaa? Vääntöä ei ilmennyt niin kuin normaalisti turbossa ilmenee turbon tullessa mukaan. Kierrokset eivät nousseet oikein millään. Eli paljonko maksaisi mahdollisesti korjata turbo/uusi? Kannattaako? Turbo oli huollettu 150000km paikkeilla ja autolla oli ajettu n.300000km.

D:Pakoputki vuosi toisesta kappaleesta. Mahtaisiko yllä oleva ongelma johtua siittä vai turbosta? Paljonkohan uusi pakoputki maksaisi? Löytyykö tehoputkia ja miltä firmalta.

E:Kytkin otti vasta tosi ylhäällä. Eli mahdollisesti kytkin remontti.

Onko auto toivoton tapaus? Epäilen että yksilön etsintä jatkuu. Olisin todella kiitollinen hyvistä vastauksista!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Migi

Re: Nissan Bluebird 1.8 tbo osto! Viat?

joo no turbo ei varmaan oikein ole kunnossa jos ns rykäsyä tapahtunu.... toista ahdinta vain kylkeen ja putkiston teet itse pääset halvemmalla ja tuskin kyseiseen autoon enää saa mitää putkistoja ::) en tiedä sitten voin olla myös väärässä.... mutta suosittelen että teet itse kunnon hormit sinne alle... ja bb tbo:ssa on imusarjassa venttiili mikä laskee yli 0.8 bar paineet ulos.. vinkkinä jos meinaat viritellä... vakio paineet tais olla 0.4bar???

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re:Nissan Bluebird 1.8 tbo osto! Viat?

tuohon turbon paineen nousuun sen verran, että satuitko kattomaan konepellin alle ja toteamaan, että oliko hukkaportin tappi kiinni nimittäin itelläni teki kerra niin, että tapin päästä oli karannut sokka ja tappi irti ei meinaan noussut paineet enää, mutta jos tappi oli kiinni niin silloin olisi turbo luultavimmin rikki.....(menee helposti rikki huonoilla öljyillä ja vähällä käytöllä) eli jos on turbo sitä PITÄÄ myös käyttää.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re:Nissan Bluebird 1.8 tbo osto! Viat?

eli jos on turbo sitä PITÄÄ myös käyttää.

Toi oli paras mitä olen vähään aikaan lukenu ;D

Laitetaan korvantaakse jos vaikka joskus sitte poliisi setä pysäyttää.. ;D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×