Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.
Sign in to follow this  
TeemuM

S30 kojelaudan korjaus

Recommended Posts

Näistä kun taitaa olla kaikissa rikkinäiset kojelaudat niin miten ootte korjannu omianne?

Omassa oli isot halkeamat päälipinnalla, ja kaivoin ne auki ja korjasin lasikuidulla+lasikuitukitillä. Tämän jälkeen oli tarkoitus verhoiluttaa kojelauta vinyylillä, ja veinkin sen verhoomoon, jossa olivat vahvasti sitä mieltä että kyllä se kangas siihen taipuu ilman mitään saumoja. No parin kk:n odottelun jälkeen kun hain sen takas, niin eipä ollu taipunu, ja oli siinä olikin tehty puskusaumat just pahiten näkyvälle paikalle. Lisäks jokainen mittarikolo oli vajaa, eli sieltä mittareitten asennuksen jälkeen näkyi edelleen vanhaa pintaa, jossa oli nyt sitte vielä liimaa päällä. Kokonaisuus näytti lähinnä neljävuotiaan kerhoprojektilta.

Eli hain rahat takas, ja revin kankaan pois, niin nyt ollaan taas lähtötilanteessa, tai oikeestaan vähän otettu takapakkia, kun on toi liimakin vielä poistettavana. Eli mitäs nyt tohon päälle?

_bigthumb.jpg

Netistä oon löytäny kuvia, missä noita on maalattu, ja on saatu ihan hienon näköisiä.

Tossa yks esimerkki.

http://classiczcars.com/forums/interior-s30/23919-dash-repair-process-pictures.html

Meiltä ei taida tota ainetta löytyä mitä tossa on käytetty, niin mikä vois olla lähinnä millä sais tollaista aikaseks? Voisko Plastidip toimia tossa?

Dash cover on tietty aina yks vaihtoehto, ja ne näyttää ihan siisteiltäkin, mut voisin nyt vielä kokeilla tota maalaamista jos löytyis oikea aine.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Joo tolla varmaan sais piiloon, mut ulkonäkö saattaa olla turhan race, kun haluaisin alkuperäisen tyylistä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mitäpä jos vaikka veisit sen sellaiseen paikkaan jossa osataan verhoilla, eikä vain leikitä.

Plastidippi kuulostaa aika amikselle :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Näin se ois varmaan alunperin pitäny tehdä, mut nyt alkaa aika olla kesä sen verran lähellä, et pitää tehä joku väliaikaisratkaisu, ja ens talvena sit kunnolla. Tota SEMin tököttiä löytyikin suomesta, niin pitää kokeilla millainen siitä tulee.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ihan siistin tosta sai maalaamalla. Eipä se varmaan pitkäaikainen korjaus oo, mut jos se nyt ens kesän menis ja veis sitte oikeesti verhoiltavaks.

_bigthumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Osaako joku täällä päin maailmaa ihan oikeasti korjata noita 70-luvun kojelautoja?? Tässä on esimerkki Australialaisesta korjauksesta: http://www.skylinesaustralia.com/forums/topic/405899-75-c110-gtr-build/page-9 Eli osaako kukaan täälläpäin tehdä vastaavaa jälkeä? Kannattaa muutenkin käydä tuo koko C110:n entisöinti läpi, kaveri tekee muuten tarkkaa työtä!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Onkos kukaan kokeilla noita SEM:n tuotteita ja kojelaudan korjausta? Itse laitoin juuri tuotteet tilaukseen ja tarkoitus olisi muutaman viikon sisään korjata oma halkeillut kojelauta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Juu, on kokeiltu, ei toiminut ainakaan mulla. Oli ekan kesän ihan siistin näköinen, mutta jo syksyllä alkoi näkyä painaumia entisissä halkemakohdissa, jotka nyt pari vuotta korjauksesta näkyy jo kunnolla. Aivan samoilla tököteillä tein joilla jenkkipojatkin, ainoastaan tuo täyttönä käytetty uretaani oli eri. Ihan sitä tavallista rakennusuretaania käytin, tuttu timpuri sano, että olis voinut auttaa, jos olis ollut sitä vähemmän turpoavaa mallia, niin olis jäänyt tiheämmäksi se vaahto. No, en aio enää käyttää noita Semmiläisiä (oli aika hintaviakin tököttejä). Pahuksen työläs homma, kun irrotin ja tyhjensin koko kojetaulun. Ja sitten vuoden päästä totesin että yhtä tyhjän kanssa koko homma...:mad: Ajoa tuli ekana kesänä varmaan tuhannen - pari kilsaa, ja muun ajan auto oli lämpimässä tallissa.

Jos nyt vielä viittii irrottaa tota kojetaulua, niin tuota ohutta kuidutusta voisi kokeilla, tai sitten koko kojelauta mallia uusi lasikuituinen. Siihen orkkiskaltaisen pinnan saaminen on vaan haastavaa, ehkä sittenkin nahkaverhoilu, vaimentaisi resonanssitkin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mulla on toi oma kojelauta vielä ihan siisti ekan kesän jälkeen. Toi oli siis lasikuidulla, ja lasikuitupakkelilla korjattu, ja maalattu päältä muovipuskurimaalilla.

Tollanen tuli vastaan ebayssä.

http://www.ebay.com/itm/BLACK-LEATHER-DASH-DASHBOARD-LEATHER-COVER-FITS-DATSUN-240Z-260Z-280Z-1970-1974-/351222196587?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item51c679696b&vxp=mtr&rmvSB=true

Ja tuolla projektikuvia sen asennuksesta. Eipä se nyt täydellinen ole, mut ihan kohtuusiistin siitä on saanu.

http://www.classiczcars.com/topic/50755-leather-dash-cover-installation/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Taitaa olla Latviassa paja joka on tehnyt noita päällisiä, hyvän näköisillä tikkauksilla.

Hybridzilta katellu noiden norskien ja ruotsalaisten projekteja. Ovat olleet siistin näköisiä

Share this post


Link to post
Share on other sites
Taitaa olla Latviassa paja joka on tehnyt noita päällisiä, hyvän näköisillä tikkauksilla.

Hybridzilta katellu noiden norskien ja ruotsalaisten projekteja. Ovat olleet siistin näköisiä

Ei mitään linkkejä noihin projekteihin olisi?

Äkkiä katsoen näyttivät herkästi löysiltä ja vähän sinnepäin laitetuilta jota ebayn kuvista katselin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Päivitetäänpä ton oman korjatun kojelaudan tietoja, niin jo 3 kesää mennyt eikä oo haljennut mistään. Vähän noi korjatut paikat on painuneet, mut ei niin paljon että alkaisin korjaamaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tarvii varmaan tommonen kuori pistää tilaukseen jossain vaiheessa kun tietää mitä muuta tarvii.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×