Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.
Sign in to follow this  
haan

Outo ääni venttiilikoneistosta- CA18DET

Recommended Posts

Koneremontti tehty talvella ja nyt kun käynnistin auton niin kuuluu pientä nakutusta venttiilikoneistosta, sama juttu lämpimänä. Kansi on kasattu TD-Koneistamolla turussa, venttiilikumit ovat uudet. Kuullostaa että se ääni tulis kannen etupuolelta. Se nakutus ei kuitenkaan pidä paljon ääntä ja sitä ei kuule kun konepelti on kiinni, ärsyttää vaan että huollettu kansi pitää ääntä kun se ei oo pitänyt ääntä ennen koneremonttia. CAS laakerit ei ollut väljät.

Mistä lähtis vikaa etsimään?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Itsellä oli sama ongelma vasta koneremontin jälkeen. Nytkun autoa on käyttänyt ja ajellut niin ääni on hävinnyt joten laittaisin nostajien piikkiin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jos ei ääni häviä niin niitä voi yrittää ilmata. Laitat johonkin kippoon öljyä ja pinnan alla painelet niin kauan, että rei'istä ei tule enää ilmaa.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Itsellä oli sama ongelma vasta koneremontin jälkeen. Nytkun autoa on käyttänyt ja ajellut niin ääni on hävinnyt joten laittaisin nostajien piikkiin.

Montako kilometrii ajoit ennen kuin se ääni hävis? Olen nyt ajanut noin 100km ja vieläkin nakuttaa

Share this post


Link to post
Share on other sites
Montako kilometrii ajoit ennen kuin se ääni hävis? Olen nyt ajanut noin 100km ja vieläkin nakuttaa

Ajoa oisko tullut ainoastaan n.30km ja autoa käytin kylläkin paikoillaan todella paljon. Oma auto ei mennyt suoraan ajoon vaan sillä tuli ajettua ainoastaan testiajoa koneremontin jälkeen sekä käytettyä reippaasti kun etsin käyntihäiriön syytä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Seelvää... Pakko kai sit ilmata noi nostajat ja jos ei se riitä nii ostaauudet nostajat??

Share this post


Link to post
Share on other sites

itelläki sama juttu konerempan jälkeen, en ole vielä korjaillut. Kuulemma 6h homma vaihtaa nää hydraulinostimet :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ei se kyllä paha homma oo vaihtaa niitä mutta ku just saanut moottori nippuun nii ei oikein kiinnostais purkaa sitä taas :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

No huhhu jos siihen saa 6 tuntia kulumaan. Venakopat irti, nokkahihna irti, nokka-akselit irti ja sieltä nyppää ne yks kerrallaan ilmaukseen. Väitän että alle kuudessa tunnissa pärjää jos edes mitenkään pysyy jakari ja ruuvimeisseli kädessä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hmm en oo vielä korjannut sitä nakutusta, huomenna jos sitä motivaatio löytyis. Kävin tänään pienellä lenkillä auton kans sen vuoksi vaan että se on seisonut melkein pari viikkoo. Kylmänä tosiaan ei pidä yhtään nakutusääntä tyhjäkäynnillä mutta ku autolla on ajettu 10 min lämpimänä niin alkaa kuuluu hyttiin sisään sitä nakutusta, tyhjäkäynnillä ja kierroksilla... Ei kai noi kk laakerit oo paskana jo, autolla ajettu se 350km koneremontin jälkeen.. Ja kaikki koneen sisällä on uutta, kampiakseli kiillotettu, tasapainotettu mm..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dodii nyt olis nostajat ilmattu ja pistetty kiinni kanteen... Auto käynnistettiin ja helmari, nyt nakuttaa vielä enemmän ja nyt siis nakuttaa jo kylmänä niin en viittinyt ajaa sitä lämpimäks. Onko siinä nostajat sököt vai mikä se voi olla?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×