Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.
Sign in to follow this  
Sunny_B12

Avensis 2005, ABS, VSC ja TRC valot palavat

Recommended Posts

Vuoden 2005 1,8l bensa-Avensiksessa alkoivat palaa ABS-, TRC-, ja VSC-varoitusvalot. Aiemmin on tehnyt saman pari kertaa, mutta uudelleen startatessa valot sammuivat. Tänään valot syttyivät taas, eivätkä tahdo enää sammua. Valot syttyvät heti startin jälkeen, ja jos eivät syty niin melko monella kerralla syttyvät minuutin sisään startista.

Pikaisesti jo googlettelin asiaa, ja aika monesta voi olla kiinni. Mitäs tällä palstalla vinkataan vikaan? Moskaa ABS-antureissa? Kuluneet jarrupalat? Nesteet vähissä? Mitä tuosta kannattaa alkaa ekana tutkimaan?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Ekana varmaan vikakoodeilla kannattaisi aloittaa? Skoda tekee vastaavanlaista, kun esim. lambda-anturi alkaa vetämään viimeisiään.

Share this post


Link to post
Share on other sites
itellä sytty nuo valot kun kumpikin takavalo poltin oli rikki. tsekkaa ne aluksi.

Bingo! Menikö sullakin absit pois päältä? Kävin kokeilemassa liukkaalla, ja luistonestokaan ei pelannut. Samoin ajonvakautus oli mykänä. Jarruttelujen jälkeen kuului sirinää ja hyvin hiljaista abs-rutinaa vielä auton pysähdyttyä. Lampunvaihdon jälkeen valot sammui, ja luistonestokin alkoi toimia.

Vikakoodin luku on paikallaan. Oma lukija ei oo vielä tullut, mutta huomiseksi on aika varattu liikkeeseen. Pitää vielä googletella ja sähkökuvia kurkkia, kun kiinnostaa tietää, aiheuttiko takavalot vian vai vika takavalojen palamisen. Mikään abs-tsc-prkl-vika tuskin aiheuttaa virtapiikkiä jarruvaloon... Vai voiko?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Juu systerillä sama vika oli talvel, jarruvalon polttimo palanut, ihan pelkkä varotoimenpide avensiksen ohjelmassa. Ihan kohtuu rento varotoimenpide palaneelle polttimolle :D Mulla on koodinlukija Espoos jos satut nurkilla olemaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ekana varmaan vikakoodeilla kannattaisi aloittaa?

Nyt on koodit selvillä:

- C1249 ,jarruvalokytkin

- C1201 ,Moottorin ohjaus, momentti epänormaali tjsp.

- C0215 ,Pyörintänopeus anturi, mekaaninen

Jarruvalokytkinkoodille netti kertoi, että palaneet polttimot voivat aiheuttaa vian. Vikakoodit eivät tällä hetkellä pala, ja aikaleimoja ei koodeilla ollut, joten noista kahdesta muusta en osaa sanoa mitään. Onko jollakulla kokemusta näistä koodeista?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×