Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.
Sign in to follow this  
FPDA

Drifting SM 2012

Recommended Posts

Talvi alkaa olemaan selätetty ja Drifting SM-sarjan kauden avauskilpailu lähenee. Tulevana kesänä driftingisssä ajetaan kuusi osakilpailua käsittävä SM-sarja, joista Suomen Drifting ry (FPDA) sai järjestettäväkseen kaksi. Lisäksi järjestämme kauden 2. osakilpailun yhteistyössä Motopark Racing Clubin kanssa.

width=544 height=770http://www.nettisivuja.net/tavaraa/mainos_uusi.jpg[/img]

Talven aikana driftingharrastajat tekivät esityksen AKK:n hallitukselle, jotta E85-polttoaineen käyttö sallittaisiin driftingissä. AKK:n hallituksen maaliskuisessa kokouksessa asia käsiteltiin ja sieltä saatiinkin hyviä uutisia. Hallitus päätti hyväksyä esityksen ja sallii E85-polttoaineen käytön driftingissä sekä tulee seuraamaan sen käyttöä ja vaikutuksia osana selvitystyötään E85-polttoaineen mahdollisesta käyttöönotosta tuleville vuosille myös muissa lajeissa.

SM-sarja pyörähtää käyntiin Ahveniston moottoriradalta 12.5. Suomen Drifting ry:n järjestämällä osakilpailulla.

width=544 height=770http://www.nettisivuja.net/tavaraa/ahvenisto.jpg[/img]

Sitä ennen FPDA on mukana pääsiäisen American Car Show:ssa omalla osastollaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vs: Drifting SM 2012

12.5.2012 FPDA Drifting SM Ahvenisto

Viime vuosi kirjoitettiin suomalaisen moottoriurheilun historiankirjoihin, kun driftingissä kilpailtiin ensimmäistä kertaa suomenmestaruustittelistä. Tapauksen teki merkittäväksi myös se, että missään päin maailmaa ei driftingissä ollut aikaisemmin ajettu kansallisesta mestaruustittelistä. Myös tämä vuosi on driftingin kannalta merkittävä. Nyt suomenmestaruus ratkaistaan kuuden osakilpailun sarjan perusteella.

Kilpailun ehdoton kohokohta koetaan iltapäivän puolella. Tämän lajin suola on ehdottomasti kilpailun 16 parhaan pariajofinaalit, jotka eivät varmasti jätä ketään kylmäksi. Kaksi viimeisenpäälle rakennettua ja huippuunsa viritettyä kilpa-autoa painavat menemään Ahveniston hevosenkenkää kylki kyljessä renkaat sauhuten. Tästä ei voi olla tykkäämättä.

Suomen Drifting ry toivottaa kaikille kuskeille turvallista ja menestyksellistä kautta 2012 ja tekee parhaansa jotta kuskit, tiimit, yhteistyökumppanit ja yleisö tulisivat kokemaan jännittäviä ja ikimuistoisia driftinghetkiä kaudella 2012.

Yleisölle on varattu kilpailualueelta paikkoja yleisöpysäköintiin rajallinen määrä. Hämeenlinnassa poikkeuksellisia liikennejärjestelyitä moottoritien sillan purusta johtuen: Viikko 19

-Huom! Turuntien nykyinen silta suljetaan ja sillan kiertotie otetaan käyttöön tiistaina 8.5.2012.

-Väistämisvelvollisuudet muuttuvat kiertotien käytön myötä Eureninkadun-Turuntien risteyksessä.

-Kaivokadulla liikennejärjestelyt muuttuvat perjantaina 11.5.2012 pumppaamon kaivuutyön vuoksi.

-Raatihuoneenkadulla alkaa kadun saneeraustyöt 7.5.2012. Pysäköintikielto Saaristenkadun ja Kaivokadun välillä työn valmistumiseen saakka (arviolta elokuu 2012). Ajoreitit kiinteistöille säilyvät.

-Huomioi muuttuneet väistämisvelvollisuudet Eureninkatu-Lahdensivuntien-Paasikiventien risteyksessä

-Autoilijat huomioikaa SUOJATEITÄ työmaa-alueella

http://www.hameenlinna.fi/pages/390166/viikko%2019%20ty%C3%B6aluesuunnitelma.pdf

Aikataulu

10:00 - 12:00 Harjoitukset

12:30 - 14:20 Lajittelu

15:05 - 15:40 Vapaa pariajoharjoitus Top16

15:45 - 15:55 Kuljettajaesittely Top16

16:00 - 18:00 Pariajofinaalit

Liput 10 € (12-vuotiaat ja sitä nuoremmat vanhemman seurassa ilmaiseksi)

Lipunmyynti alkaa ja kilpailutapahtuma aukeaa klo 9.30

Suomen Drifting ry toivottaa kaikki uudet ja vanhat driftingin ystävät tervetulleiksi Hämeenlinnaan perinteikkäälle Ahveniston moottoriradalle Drifting SM-sarjan avauskilpailuun. Toivomme, että viihdytte kanssamme Hämeenlinnassa ja kilpailusta tulee kaikille onnistunut ja mieleenpainuva kauden avaus.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vs: Drifting SM 2012

Drifting SM-sarjan ensimmäinen kilpailu Ahvenistolla on ajettu. Keli oli haastava niin kilpailijoille, toimitsijoille kuin yleisöllekin ja vasisateen takiahan tuo lajin luontainen näyttävyys kärsi. Paikalla loppuun asti viihtynyt yleisö sai kuitenkin pientä esimaku tulevasta, kun aurinkokin loppujen viimeksi näyttäytyi ja asfaltti kuivui. Tästä onkin hyvä jatkaa eteenpäin ja suunnata katseet 26.5. ajettavaan FPDA Drifting SM Motopark -kilpailuun.

Kilpailun kolmen kärki

1.Henri Haanpää

2.Harri Kosunen

3.Jani Ranta-Knuuttila

Vierainamme Ahvenistolla pyörähti Matti Kyllösen luotsaaman TV2 MotorSport -ohjelman kuvausryhmä. Kilpailun aikana kuvattu materiaali esitettiin jo eilen ulos tulleessa ohjelmassa, mutta jakso on katsottavissa YLE Areenassa.

http://areena-beta.yle.fi/ng/areena/tv/1515145

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vs: Drifting SM 2012

Drifting SM 2012 -sarjan toinen osakilpailu kolkuttelee jo ovella. Tuttuun tapaan tänäkin kesänä yksi Suomen Drifting ry:n järjestämistä osakilpailuista ajetaan Motoparkin radalla ja kilpailu järjestetään yhteistyössä Motopark Racing Clubin kanssa. Samalle päivälle suunniteltu Kadunmiehen kiihdytys -tapahtuma valitettavasti peruuntui, mutta samalla se aukaisi mahdollisuudet ajaa driftingkilpailu totutusta takalenkistä poiketen eri kohdassa rataa.

AIKATAULU

10.00 Harjoitukset

12.30 Lajittelut

14.55 Pariajoharjoitukset

15.40 TOP 16 kuljettajaesittely

16.00 Pariajofinaalit

Liput 10€ , 12-vuotiaat ja sitä nuoremmat aikuisen seurassa ilmaiseksi.

Lipunmyynti alkaa klo 9.30

Tervetuloa viihtymään kanssamme Motoparkkiin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vs: Drifting SM 2012

width=544 height=770http://www.nettisivuja.net/tavaraa/kuopio3.jpg[/img]

Drifting SM -sarjan 4. osakilpailu ajetaan 14.7. Kuopiossa Heinjoen moottoriurheilukeskuksessa. Tuttuun tapaan kilpailupäivä alkaa kuljettajien ilmoittautumisilla, autojen katsastuksilla sekä aamun harjoituksilla. Varsinainen kilpailu alkaa vasta lajitteluvaiheessa, jolloin tarkoituksena on laittaa kuljettajat paremmuusjärjestykseen. Päivän ehdoton kohokohta koetaan iltapäivän puolella, kun lajittelujen 16 parasta kuljettaa ottavat toisistaan mittaa pariajofinaaleissa. Tätä ei kannata jättää näkemättä.

AIKATAULU (oikeudet muutoksiin pidätetään)

09:30 – 12:00 HARJOITUKSET ryhmittäin

12:00 – 12:30 VAPAA HARJOITUS / VIP KYYDITYKSET

13:30 – 15:30 LAJITTELUT

15:55 – 16:00 KULJETTAJAESITTELYT TOP 16

16:00 – 18:00 PARIAJOFINAALIT

PALKINTOJENJAKO HETI KILPAILUN PÄÄTYTTYÄ

Liput 10€ , 12-vuotiaat ja sitä nuoremmat aikuisen seurassa ilmaiseksi.

Koko tapahtuma-alue on alkoholitonta aluetta.

Yleisöpysäköntialueena toimii Kuopion ajoharjoitelurata, Lapinmäentie 110, 70870 Hiltulanlahti.

Kilpailun viralliset jatkot järjestetään Puikkarissa, Maaherrankatu 5, 70100 Kuopio

Suomen Drifting ry toivottaa kaikki uudet ja vanhat driftingin ystävät tervetulleiksi Kuopioon Heinjoen moottoriurheilukeskukseen Drifting SM-sarjan neljänteen osakilpailuun. Toivomme, että viihdytte kanssamme Kuopiossa.

Pistetilanne 3. osakilpailun jälkeen

http://www.autourheilu.fi/attachements/2012-06-13T14-59-55255.pdf

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×