Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.
Sign in to follow this  
Simppu

AUX Bosen soittimeen

Recommended Posts

Löysin ohjeet miten ainakin 2004 vuotiseen Zetaan saa kasettisoittimesta tehtyä linjatulon Bosen soittimeen. Koitan toteuttaa sen tässä lähipäivinä. Vähän jousta irti kasettipesästä ja pientä kolvailua piirilevyyn. Kasettisoitin ei sen jälkeen tosin toimi, mutta eipä oo tullu kasetteja muutamaan vuoteen vastaankaan eli menetys ei oo suuri. Ilmoittelen tänne miten projekti edistyy ja voin muutenkin postailla jos/kun saan autopc:n asennettua.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vs: AUX Bosen soittimeen

Mulla oli -03 zetassa bosen orkkis systeemi josta cd-soitin alkoi oireilemaan siihen malliin että aattelin vaihtaa koko soittimen.Otin yhteyttä sk-autosoundiin,jossa uusi soitin piti asentaa paikoilleen.Eipä kuitenkaan ollut niin simppeliä koska subbari ja muut kajarit toimivatkin eri ohmi-taajuudella,joten pelkän soittimen vaihdon sijaan piti vaihtaa kaikki kajarit+vahvistimet+subbari.

Kaveri sanoi siellä että voi tietysti vaihtaa pelkän soittimen mutta se ei kauaa kestä ennen kuin sulakkeet kärähtää,joten oli pakkorako vaihtaa koko systeemi.Tietysti olisi voinut tilata ebaystä tuon uuden bosen "boxin",mutta kun kaverit autosoundilla purkasivat koko integroidun shaissen niin mullekin valkeni tuo bosen "loistavuus".Eli subbarin vahvistin oli n.tulitikkuaskin kokoinen ja kun vertasi tilalle asennettavan subbarin ja bosen orkkiksen painoa niin (molemmat 10") niin peli oli selvä.

Kyselin sieltä kavereiden mielipiteitä tuosta bosesta ylipäätänsä niin eipä mitään ylentävää kommenttia saanut.Ehkä joskus ollut hyväkin merkki,mutta esim.googlettamallla löytyi paljon kirjoituksia bosevikaisista zetoista.

Tilalle tuli alpinen iva-505,ja siihen olen ollut kaikin puolin tyytyväinen.Lisäksi sk:autosoundin kavereille iso kiitos asiantuntevasta palvelusta!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vs: AUX Bosen soittimeen

Kyllä se laitteisto mun mielestä on aika hyvä ensiasennusstereoiksi. Ihan ok äänenlaatu, subbari edes löytyy, soittimessa cd-vaihtaja, kasetti ja radio. Harvassa autossa moisia heti tehtaalta. Nykyisin on kyllä kaikkia näyttöintegraatioita sun muita mutta ihan kelpo peli tuo Zetan soittimisto.

Sen nyt pitäisi olla itsestäänselvää ettei pelkkää soitinta voi järjestelmän aktiiviluonteen takia vaihtaa vaan vaihtoon menee koko systeemi.

Oon itekkin kyllä sitä mieltä että jos rahkeet riittää niin kannattaa systeemi vaihtaa mut alkuperäiseksi tuo on ihan mainio.

Ja onhan se Bose suht laatumerkki edelleen. Kysehän on täysin siitä mitä autotehdas tilaa. Rahalla saa ja hevosella pääsee, kyllä Boselta olis varmaan järeämpikin laitteisto löytynyt Zetaan asennettavaksi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vs: AUX Bosen soittimeen

Mun mielestä myös ihan ok laitteet vaikka pakko myöntää että parempi oli vanhassa MX-3:ssa (12" subbari + vahvistin). Mitenhän mahtais onnistua jos vaihtaa sen 10" subbarin vähän tasokkaampaan 10" ja joku päätevahvistin siihen kiinni. Liekö sitten suurta vaikutusta...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vs: AUX Bosen soittimeen

Tein ton kyseisen modauksen omaan 04 zetaan muutama viikko takaperin ja ei ollu mikään hirveen vaikee juttu. Varmaankin ohjeet löysit my350z.com-sivustolta, mutta jos et niin siellä on ainakin hyvät ohjeet.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vs: AUX Bosen soittimeen

No nyt toimii autoPC muuten loistavasti, mutta kaiuttimista tulee hirvee vinkuna ku moottori käy. Jotain häikkää jossain... Tuli vedettyä fiksuna äänikaapeli ja virtakaapelit samasta paikkaa takalokeroon :-[. Jos se vikinä ei johdu siitä ni lueskelin et tietokoneen runko ei oo vedetty kunnolla maihin tai sitten vikinä vois johtua jopa siitä että maapiuhat on vedetty soittimelta ja tietokoneelta eri paikkaan. Viikonloppuna ehtii taas säätää.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×