Jump to content

Huutokaupat

Sign in to follow this  

Huutokaupan säännöt

Ilmoittaja:

1. KAIKKI tuotteen tiedot näkyviin. Mielellään kuva tuotteesta mukaan.

2. Missä tuote on ja miten se toimitetaan voittajalle.

3. Aloitushinta. Jos sitä ei ole mainittu hinta lähtee 0e.

4. Minimi korotusväli mainittava. Jos ei ole ilmoitettu se on 1€. Kaikki huudot tasaeuroin, senttihuutoja ei hyväksytä.

5. Huutokaupan päättymisaika. Minimi aukioloaika on 48h ja ajankohta tulee ilmoittaa ilmoituksessa (Suomen aikavyöhyke ellei muuta mainita). Huutokauppa päättyy ko. kellonaikana, kuitenkin siten että ajan päätyttyä huutaa voi 5 minuutin sisällä edellisestä huudosta. Huudon päättymisajankohta tulee merkitä selkeästi otsikkoon muodossa päivämäärä - kellonaika. Eli esimerkiksi 12.09 klo 17.30. Jos tuote ei mene kaupaksi huutokaupassa ekalla kerralla sovelletaan 2vk uppaus sääntöä tässä kuten normaali kirpputorilla.

6. KAIKKI huudot tultava kyseiseen aiheeseen. Pikaviestillä, puhelimella, sähköpostilla, savumerkeillä, tms. saatuja tarjouksia ei lasketa mukaan.

7. Ilmoittajan vastuu. Ilmoittaja sitoutuu myymään tuotteen antamiensa ehtojen täyttyessä ja aikarajan puitteissa eniten tarjoavalle. Huutokaupan voi keskeyttää vain mikäli ilmoittaja on maininnut ilmoituksessaan ns. "osta heti" -hinnan jolla tuote menee tosiasiallisesti kaupaksi. Ylläpidon mahdollisuudet kauppojen toteutumisen valvontaan ovat rajalliset mutta mikäli epärehellisyyttä ilmenee, niistä sanktioidaan vastaavasti.


Huutaja:

1. Jos tarjoat ja voitat niin myös lunastat.

2. Perseilystä tulee sanktiota.

 

Mikäli näitä sääntöjä rikotaan tahallisesti, on minimirangaistus 1 kuukausi bannia foorumilta. Ylläpito päättää rangaistuksen pituuden tapauskohtaisesti ja rangaistusten kohteiden nimimerkit julkaistaan foorumilla.
 

Sign in to follow this  
×