Mika

Käyttäjät
 • Content count

  803
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Mika

 • Rank
  Klubilainen
 • Birthday 06.01.1972
 1. Vain ehjä lauhdutin kiinnostaa. o4o 86 22 463 / Hyvinkää
 2. Vastaanpa omaan viestiini näin yhdentoista vuoden jälkeen: Nyt se Bilteman moottoriantenni lakkasi vihdoinkin toimimasta. Nousee kyllä, mutta ei laskeudu enää kuin väkivalloin. Seuraavaksi laitetaan testiin Motonetin moottoriantenni..
 3. Vapaa-anturin liitin on neliskanttinen ja musta. Peruutusvalon anturin liitin on harmaa ja pyöreäkulmainen. (jos antureissa on liittimet mukana)
 4. Onko manuaalilaatikossa kardaanin yokelle joku pusla / liukulaakeri, joka tukee yokea ulkopuolelta, kun se on paikoillaan laatikossa? Sattuuko kenelläkään olemaan osanumeroa ko laakerille / puslalle? Kiitos.
 5. Mitä nopeammin, sen parempi. Jos ei ennen toukokuun loppua löydy, niin ollaan yhteyksissä. Kiitos!
 6. Terveeks. Löytyisikö pääkaupunkiseudulta z32 (manuaalivaihteisen 2+2) kardaanin etupätkää lainaan? (tai ihan myytäväksi / lahjoitettavaksi) Pitäisi ottaa vähän mittoja, jos alan teetättämään kaksiosaista kardaania yksiosaisen tilalle. 12 vuotta vanha yksiosainen kardaani aiheuttaa pienimuotoista jyrinäongelmaa, vaikka sitä kuinka tasapainottaisi tai tarkistuttaisi.
 7. Ostetaan: Alkuperäisten välijäähdyttimien kumiletkut ja -mutkat sisä- ja ulostuloihin. Alkuperäisten recirculation valve -venttiilien sisääntulo- ja ulosmenokumiletkut. Alkuperäinen kuljettajanpuoleisen turbon lämpösuoja (se lyhyempi ja pyöreämpi). Puh o4o 86 22 463 / Mika
 8. "Eikös tuo mene niin että jos alkuperäisestä tehosta nousua max. 20% niin ei vaadi mitään muutoksia, mutta jos nousee alkuperäisestä tehosta enemmän kuin 20% joudutaan vertailu kohdaksi ottaa tt malli." Näin minäkin asian olen ymmärtänyt, mutta pitääpä vielä tarkistaa selkeämmin joltakin toiselta katsurilta. Kiitos.
 9. Otsikossa mainittu muutos on kutkuttanut jo jonkin aikaa takaraivoa ja nyt olisi tarkoitus alkaa toteuttamaan ajatusta. Kävin kysymässä katsastusmieheltä neuvoja asiaan ja hänen puheistaan jäi sellainen mielikuva, että minun on vaihdettava autoon kaikki osat, mitkä poikkeaa ahdetusta. Listan eriävistä osista hän pyysi hommaamaan maahantuojalta tai jälleenmyyjältä. Myös trafin ohjeen mukaan näin olisi toimittava. Hankintalistalle tulisivat näin ollen perä, vetarit, kardaani, takapyörien laakerit / navat, kallistuksenvakaajat jne jne. Melko kallista. Tällöin tehomittausta ei tarvittaisi ja homma hoituisi pelkällä muutoskatsastuksella. Jos en vaihda twinturbon moottoria, vaan jälkiahdan vaparin motin, onko tällöin tarvetta saattaa alustaa ja vetolinjastoa TT:n kanssa identtiseksi, vai noudatetaanko tuossa sääntöä, jonka mukaan teho ei saa nousta yli 20% mallisarjan tehokkaimpaan malliin verrattuna. Luetaankohan lain edessä twinturbo ja vapari eri mallisarjaksi vai onkohan TT vain mallisarjan tehokkain versio? Tiedätkö asiasta tai tunnetko ketään, kuka olisi tehnyt kyseisen muutoksen ja millä tavalla homma eteni? Kuinka paljon osia alustaan ja vetolinjastoon vaadittiin, että katsuri hyväksyi muutoskatsastuksen? Tehtiinkö autoon moottorinvaihto vai ahdettiinko vapari? Kiitos erittäin paljon avustasi! Mika