Jump to content

Tela

Vakkari
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Tela

 • Rank
  n00b
 1. Katsotaan jos vanhaan ketjuun saisi vielä eloa... Eli meikäläiseltä vaadittiin driftworksin kittiin todistusta, että se on tehty juuri ko. Autoon. No laitoin driftworksille viestiä ja he eivät kuulemma voi auttaa kun heillä ei ole mitään dokumenttia siitä. Kellään tullut samanlaista ongelmaa vastaan ja mistähän voisi jotain dokumenttia pyytää?
 2. Elikkäs oli jälkiasennettu defan hälyjärjestelmä lyöny ajoeston päälle no sen Ohitin ja ahtoputki kunnolla kiinni nii skulaa taas.
 3. Kaikki muu skulaa ihan normaalisti mutta startti ei pyöri valot yms toimii. Kummallista vaan kun yhtäkkiä teki noin. Kaikki sulakkeetkin on ehjiä.
 4. Eipä ole hirveesti merkitystä kun ei startti pyöri avainta kääntäessä
 5. Joo viestin kirjoittamisen jälkeen auto kuoli totaalisesti eli nyt ei inahdakkaan kun avaimesta kääntää vaikka kokeiltu kahdella akulla joissa molemmissa virtaa, alkuperäiseen ongelmaan tosin löytyi ratkaisu eli ahtoputki tosiaan oli irti.
 6. Hoi! Kokeillaan jos vastaus löytyisi täältä elikkäs auto toiminu moitteetta koko omistukseni ajan, mutta kun sateella lähdin valoista liikkelle pienen sutimisen ja perän pompotuksen jälkeen kun vaihdoin isompaa pykälää auto hyytyi. Vähän kuin bensa olisi loppunut, vaikka siitä ei nyt ollut kyse. Tämän jälkeen kun starttaa auto ei pysy itekseen käynnissä ja jos kaasulla yrittää käyttää niin käy ihan päin sitä kuuluisaa, ja putkesta tulee mustaa. Mistähän kannattaisi lähteä vikaa etsimään kun ecu ei anna mitään vikakoodeja. Autona siis r32 gtr putki ja zpower lastu vireinä.
×