Welcome to DNSF.org

HUOM HUOM HUOM 17.12.2016 uudistuksen jälkeen vaikuttaisi siltä, että kaikkien pitää tilata uusi salasana itselleen.

Tilaa uusi sähköpostiisi kirjautumisikkunan nappeja käyttämällä ja toimi viestissä olevien ohjeiden mukaan. Salasanan toimittamisessa saattaa mennä jopa 15min. Tarkista myös roskapostikansio sähköposteistasi siltä varuin, että viesti on siellä. 

joninos

Käyttäjät
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About joninos

 • Rank
  Newbie
 1. Mistä löytyy N14 sunnyn 1.6 bensa vaihteistoöljytikku. Ei ole sattunut silmään mistään. Öljyn vaihto edessä ja ajattelin vaihtaa samalla vaihteistoonkin. Hyvä olisi tarkistaa öljy ennen vaihtoa tarvitseeko edes vaihdella.
 2. Joo maajohto oli irronnut kojelaudan syövereistä. Piuha takaisin ja stereot lähti toimimaan, mutta tuo huomioääni vinkuminen jäi vielä. Pitää alkaa sisä seuraavaksi selvittelemään. Kiitän.
 3. Asentelin vahvistinta subin kanssa "uuteen" sunnyyn. Mielestäni laittelin kaikki piuhat oiken, mutta imenikin ongelmia itse radion kanssa johon ei enää tullutkaan virta. En sorkkinut radionpiuhoja ollenkaan joka minua ihmetyttääkin. Samalla alkoi ovi oirehtia niin että kuuluu äänimerkki kun ovi on auki. Tämä sama äänimerkki kuului ja on kuulunut aikasemmin kun valot oli jäänyt päälle kun oven aukaisi. Vahvistimelle tulee normaalisti virta. Sulakkeet kävin läpi, mutta ei löytynyt palaneita. Tuota oven äänimerkki sulaketta, jossa samassa on myös mittariston kello + kattovalo testasin toisessa toisella sulakkeella ja sama vinkuminen jatkuu. Tuo vinkuminen lakkaa kun autoon laittaa virrat päälle. Mitä netistä etsin vastaavaa ongelmaa niin ei löytynyt muutakuin palaneet sulakkeet vaihtamalla oli ongelma ratkennut. Testasin myös eri radiolla ja sama ongelma (toimii eri autossa). En ole vielä testaillut vetää suoraan johtoja akulta radiolle tai testannut radiota yhdistämällä punaisen ja keltaisen piuhan. Jos jollakulla on ollut samaa ongelmaa niin kuuntelen mielelläni ja jos tähän on ratkaisukin. Onko nyt jokin rele hajonnut tms?