Bisse

Käyttäjät
 • Content count

  658
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Bisse

 • Rank
  Klubilainen
 • Birthday 27.05.1982
 1. tuo löytyy jostain tallin perukoilta. lohko kansi ja kaikki oheislatteet laturi ohjaus tehostin pumppu ym. lohko vaikka 200e ohjaustehostimen pumppu 80e tämä vaihdettu itse vanhemmasta s14 moottorista. Männät ja kanget puuttuu. Löytyy paimiosta kun sinne eksyn mutta turusta muuten sovittaessa. toimitus myös mh mahdollinen etukäteen maksettuna. yv tai soittoa 0405343938
 2. s14a laturi löytyy. varmaa tietoa sopivuudesta ei ole mutta kai ne samanlaisia on. 80e?
 3. hyvän näköinen setti!
 4. manuaalista löytyy tarkat ohjeet siihen hommaan
 5. no tuokin olisi ollut piikujuttu jos keskivälin kannake olis ollut tallessa. Tällä hetkellä taistelu menossa entisen työnantajan kanssa lopputilistä jota odottanut yli kuukauden. Vaikuttaa jo siltä että mennyt sillä äijällä jo nupissa ruuvit sekaisin ja useista lupauksista huolimatta mitään ei tilillä näy. No käyn juttusilla oikeusaputoimistossa koska muuten tästä tulee jo toinen kerta kun laillinen lopputili kusee. Ei ole iso summa edes vaan pelkkä irtisanomisajan palkka.
 6. no riippuu täysin poliisista ketä sitä käsittelee. itselle sanottiin jo kerran 3,5k ajokiellon takia ylinopeudesta eikä bussilla päässyt vuorotyön takia että laita teltta työpaikalle... näin siis raisiossa siihen aikaan.
 7. ei näy vieläkään muutosta omalla kohdalla vaikka tuon maksoin...
 8. tuli ihan projektien seuraamisenkin takia maksettua tuo tänään. jokos sitä ensi viikolla niitä pääsee näkemään?
 9. vastoinkaymisiä osa 400. Aamulla ajelemaan kohti biltemaan hakemaan uusia pyyhkijöitä paskojen tilalle ja niitä siinä eilen vaihtelin mukavassa vesisateessa siellä pihalla. No vieressähän olis myös budget sport missä ehtii käymään ennen työhaastattelua tunnin päästä mutta eihän tuo vielä auki ollut. No siinä sitten vaan hyvissä ajoin kohti työpaikka ja perkeleen pakoputki rupeaa valoissa pärisemään niin perkeleesti ja taas manaamaan motonetin tarvike putket alimpaan helvettiin mutta matka jatkuu... Liedossa valoista lähtiessä pärinän määrä tuplaantuu ja hetken päästä huomaakin jo selvästi putken tökkivän maata vasten. Mitäs siinä kun mukavassa vesisateessa konttaamaan auton ympäri ja ihmettelemään että milläs vitun purkkavirityksellä tämänkin nyt hoitaa. Onneksi sentään löytyi yksi liina autosta minkä sitten virittelin ulkopuolelta konehuoneeseen kiinni ja näinhän sitä maavaraa tuli jo monta senttiä ja sillähän perkele pääsi vielä kotiinkin asti erittäin edustavalla lokareita pitkin menevällä räpellyksellä. Kaippa sitä huomenna kattelee että montas pulttia menee pakosarjasta poikki kunhan ne saa sen pätkän motonettiin tilattua. No jospas sitä sillä nöösipojan palkalla edes pääsee parin viikon sisällä töihin.
 10. perskele sain almeraan leiman vain 5kk myöhässä!! seuraavaksi tarvii etsiä tekniikalle hiukan ehjempi kori näköjään jos ei muuta keksi.
 11. mene turussa lääkärille ja sen jälkeen hoitajalle seuraavana päivänä mihin käsketään tuomaan itse mukana omat sidetarpeet haavaa varten. miten vittu tämä on mahdollista vai meneeks pelkästään tääl näin hyvin? kävin jo hoitsul tänään enkä muistanut kaikkea mukaan... no perkele aamulla on viimeisetkin työttömän pennit itse viety paikan päälle rätteinä. terveisii turust perkele
 12. adultia kusetusta ilmassa... saa nähdä kuinka käy mutta penniäkään en maksa jos ei edes ole. miksei toi linkin liittäminen toimi?
 13. helppo näköjään uusia tulityö ja työturvakortit jo hakemaani duuniin missä ne tietenkin vaaditaan kun tarttis olla työnantajalta se lappu että niihin pääsee. no onhan ne vielä viikon voimassa et tottakai siinä ajassa töihin pääsee tai taivaalta tippuu 250e että itse maksaa koko paskan.
 14. testiä
 15. onhan tämä kaikin puolin perseestä nykyään. milläs sen ilmoituksen uudesta yv:stä saa näkyviin?