Welcome to DNSF.org

HUOM HUOM HUOM 17.12.2016 uudistuksen jälkeen vaikuttaisi siltä, että kaikkien pitää tilata uusi salasana itselleen.

Tilaa uusi sähköpostiisi kirjautumisikkunan nappeja käyttämällä ja toimi viestissä olevien ohjeiden mukaan. Salasanan toimittamisessa saattaa mennä jopa 15min. Tarkista myös roskapostikansio sähköposteistasi siltä varuin, että viesti on siellä. 

Judez

Käyttäjät
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About Judez

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 19.07.1994
 1. Tälle edelleen tarve
 2. Madallusta hän kaipaisi
 3. Riemua ilmassa, bensalinjat ruostuneet puhki tankin vieressä. Tarviiko tankki irrottaa kokonaan pois vai saako putket irti letkuista tankki paikallaan ?
 4. Alkoi vuotamaan nipponi aika runsaasti öljyä. Onko näissä jotain yleisiä paikkoja mistä vuotaa ? Vuotaa vasemmalle eteen niin viittaisi ahtimeen aika vahvasti mut mistään ei näe vuotokohtaa..
 5. Vaihtaisin moiset vanteet toisen mallisiin saman kokoluokan vanteisiin (18" ja 8-9" leveät). Renkaat hyväkuntoiset ja vanteet siistit, ei kanttarinirhaumia tms. Ei siis mitään vikaa vanteissa, ei vaan kolahda omaan makuun ollenkaan kun tulivat auton mukana. Vanteet sijaitsee Kouvolassa Kuusankoskella. Yht: 0445796851 Ville
 6. Mistähän saisi A/C controlleriin sopivat ledi polttimot ? Tilasin kasan vääriä, vai pitääkö ite väsätä moiset ?
 7. Kaikki paikat koluttu, marmorilta toimitus reilu kaksi kuukautta. Auto olisi saatava ajoon. Jos löytyy vaijeri, hyväkuntoinen käytetty tai vaikka upouusi nii tarjoa. ota yhteyttä numeroon 0445796851
 8. Siis ihan täysin orkkis alusta, ei mitään madallusjousia tai muutakaa. Meidän kylän marmoritiskikin oli vähän nihkeä eikä osannut sanoa juuta eikä jaata.
 9. Mistäs tälläseen kannattaa taka-iskareita ja jousia lähtä metsästämään? Kouvolan puljuista ei saa mistään ja Nissan partsilta ei iskaria löydy ja olis parempi että tulee samassa paketissa. Vai kannattaako vaan hommata joku coilover sarja ?
 10. Kyseisen osan tarve suuri, cooleri paistaa paljauttaan ja kaikki paska menee sinne, en tiedä mihin on puolikas kadonnut. jos löytyy niin laita viestiä tai soita nmr 0445796851 Ville. s.posti: Ville.Nikander94@gmail.com kiitän edit: puhelinnumero korjattu