JMSvlogs

Käyttäjät
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by JMSvlogs

 1. Okei, hyvä tietää Joku kun oli jo tuon swapin tehnyt, niin oliko ongelmia pakoputken sovituksessa kun tuntuu että oma tahtoo ottaa laatikkoon kiinni kun sen verran suurempi kuin vanha. Onko jollain kuvia omasta z32 - > s13 swappi projektista?
 2. Hei, olen tekemässä omaan s13 Säxään vaihteisto swappia z32 Nissanin laatikoon. Olen koittanut etsiä tietoa että miten nopeusanturi tulisi toteuttaa jotta mittarin lukemat pitävät paikkansa, koska olen ymmärtänyt että z32:en anturilla nopeus on tuplat tms. Nyt kaikki apu olisi tarpeen tämän vaihteisto muutoksen osalta tarpeen viestiä voi laittaa myös suoraan mun puhelimeen O4O5520834 tai sähköpostilla mikael.sinisalo@gmail.com
 3. Olis siis z32 laatikko swappi käynnissä s13:seen, mutta tarvis nopeusanturin ja mieluusti myös Pakki-, sekä vapaavaihde anturit. Mulla on kyllä kaks anturia jotka tuli laatikon mukana mutta niistä ei ota selvää että mikä on mikä. Samannäköisiä, mutta erona on että toinen niistä on vähän pidempi. Apuja kaivataan!
 4. Olisiko kellään tietoa mistä voisi järkevään hintaan saada z32 tt:n nopeusanturin? Tai Mites sellaisten antureiden kanssa jossa ei ole sitä ratasta päässä? Saako erikseen ostettua jostain? Melkein kaikki eBayssä olevat anturit olivat ilman sitä sinistä ratasta.
 5. Osaako joku sanoa että mikä nippa z32 laatikon päällä on? S13 laatikossa ei sellasta oo
 6. Oukei. Olisiko jollain jotain kuvaa että miten sen kuuluisi tulla jotta osuu kohdilleen? Z32 laatikko ilmeisesti lyhyempi ku s13 orkkis?
 7. Oolrait Laitoin tilaukseen tollasen Dakota digitalin boksin.. Sit täytyy ruveta pohtimaan sitä vaihdekepin kiinnitys kohtaa. Tollasen kuvan löysin aiheesta
 8. Okei, no se ei ole laisinkaan paha heitto vielä. onko sulla käytössä siis Säxän oma anturi vai z32:n anturi?