2HunttiSäxä

Käyttäjät
 • Content count

  56
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About 2HunttiSäxä

 • Rank
  Member
 • Birthday 27.03.1996
 1. mulla olis maffi ja vagpuolat+piuhat
 2. mikäs käyttötarkoitus noilla poistoplugeilla on?
 3. myy mulle noi
 4. keltane menee lämpöanturille harmaa onki tossa jo oikeessa paikassa
 5. siis 1500+1500 erikseen mut 3500 yhteensä?
 6. onkos siinä sitte mitä laitettavaa eihän toi kuutiotilavuus nouse yli 20% eikä perjaatteessa tehokaan jos vakiona käy penkittämässä tolla rb20:llä ?
 7. niii mutta veden meno alempana ku veden poistuminen... holsetissa ku on 4 reikää vedelle ja 2 öljylle ni aattelin laittaa sen öljyn pystysuoraan ja sit toiselle puolelle 1 alempaan ja toiselle ylempään vedet.
 8. https://www.turbobygarrett.com/turbobygarrett/sites/default/files/Garrett_White_Paper_01_Water_Cooling.pdf voi kyllä tosin olla vaan hifistelyä, no mää pistän ne jotenki kai se sit pelaa
 9. tottakai se toimii, siis lähinnä kiinnostas tietää että tuleeko lohkosta vai sieltä imusarjan takaa kylmempää vettä turbolle vai onko mitään väliä kuhan kiertää... ja onhan garretin sivuillaki joku kuva miten pitäs laittaa meno alempaan ja poisto ylempään koska lämmin nousee ylöspäin ja siten jäähdyttää viel ku auto sammutettu? ei siinä vissiin oo mitään merkattu.
 10. no mulla on holsetti 35superi tulos ni ei kovin vakio tuu mietin tässä lähinnä että kummasta tulee vesi ja kumpaan paluu lähinnä jossai luin että imusarjaan paluu ku se on korkeimmalla ja lämminvesi nousis sinne, tiiä sitte pitääkö paikaansa
 11. nii onko paluu lohkoon?
 12. eikös toi imusarjan puoli kuitenki kierrä tosta minkä kuvan laitoin ekana? ku mulla on siinä letku tulpattuna ja toi palikka tossa toisellapuolella kans tulpattu.
 13. Onkos ca18det lohkossa nelospytyn kohalla pakosarjan alla veden meno turbolle ja tossa kuvassa sitten paluu tuo punasella nuolella merkattu? vai onko väliä kumminpäin laittaa? Mullakun on edellinen omistaja tulpannut ja en nyt sit tiiä miten laittaa. https://gyazo.com/2d5de703d93bd26e5ff2639008e956bf
 14. Mä voisin tulla kuhan saan auton joskus kasaan
 15. Mites paljon kestää vakio männät/kanget? uusilla laakereilla ja männänrenkailla, hoonattu lohko ym, autolla ajettu n.280tkm mutta ei luultavasti alkuperäset männät ainakaan. auto tulossa kadulle ehkä satunnaisesti radalle. 1-1.3 bar paineet max.