Welcome to DNSF.org

HUOM HUOM HUOM 17.12.2016 uudistuksen jälkeen vaikuttaisi siltä, että kaikkien pitää tilata uusi salasana itselleen.

Tilaa uusi sähköpostiisi kirjautumisikkunan nappeja käyttämällä ja toimi viestissä olevien ohjeiden mukaan. Salasanan toimittamisessa saattaa mennä jopa 15min. Tarkista myös roskapostikansio sähköposteistasi siltä varuin, että viesti on siellä. 

Dreadnaught

Käyttäjät
 • Content count

  441
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Dreadnaught last won the day on April 9

Dreadnaught had the most liked content!

Community Reputation

12 Good

About Dreadnaught

 • Rank
  Klubilainen
 • Birthday 02.09.1980
 1. Tää mun yksilö on edellisen omistajan muuttoautona tuoma, joten ilmeisesti on välttynyt verolta. Mutta hyvä juttu mulle tuo massan mukaan verotus, tulee halvemmaksi ne vuotuiset maksut. Samoin koska tää on muuttoauto, niin xenon-pesureita ei ole tarvinnut asentaa. Takasumari on asennettu orkkispaikalle ja sille on tehty kytkin siihen kohtaan missä istuinlämmitinkytkinten pitäs olla. Jos ite tuo autoa niin se on ihan typerää ettei mitään ennakkopäätöstä voi saada vaan pitää kahlata jotain tullin exceleitä läpi ja ennustaa eläinten sisälmyksistä ja kahvinporoista, että paljonko vero tulee olemaan. Toi remmi ei tule mulla olemaan ajankohtainen varmaan ainakaan kahteen vuoteen. Tää kesä mennään hyvin todennäköisesti vakiona, jotta saan talouden taas balanssiin ton hankinnan jälkeen. Ens kesänä voisi laitella putkistoa ja katteja ja päivitellä stereoita. Mutta ehkä sitä seuraavana kesänä vois jo alkaa miettiä ahtamista...jos se osoittautuu mahdolliseksi saada leimalle.
 2. Jep, en olisi ostanut base-mallista jenkkituontia, koska siitä puuttuu nuo mainitsemasi jutut. Hetkinen, hetkinen, hetkinen - mikä tää juttu remmin saamisesta leimalle on??? Sen tiesin, että 350Z jenkkimalliin sen vissiin sais, koska auto on riittävän vanha mutta saisiko muka myös 370 zetaan? Jos leimalle saaminen on mahdollista, niin mun suunnitelmat auton suhteen muuttu just Alunperin mulla oli tarkoitus laittaa bolt on NA-modit ja päivittää stereot ja siinäpä se mutta jos tähän sais remmin leimalle niin totta helvetissä sen otan pitkän tähtäimen tavoitteeksi! Oon vaan ollu siinä käsityksessä, että eikös Euroopassa 370Z ole Euro5-päästöluokan kikotin, niin mites sellaisen remmitys? Mutta en tiedä miten noi päästöluokat sitten pätee jenkkimalliin... Tää on muutenkin vissiin rekisteröity Suomeen niin, että veron perusteena on massa. Ajoneuvovero putosi ihan kivasti vs. 350Z. Trafin sivuilla kun katsoo auton tietoja, niin päästötiedot puuttuu kokonaan.
 3. Olen ottanut hirmu vähän kuvia autosta. Dnsf facebook ryhmässä varmasti jo näitkin mun postauksen? Kunhan saan renkaat ja pinnoitukset teetettyä ja kelit paranee niin pitää ottaa kunnon kuvat järkkärillä. Pinnoitteesta kannattaa kysyä kokemuksia ystävältäsi Pekalta, se oli hänen Porschensa joka pinnoitettiin. On kuulemma tulossa sinne radallekin niin pääset näkemään livenä miltä pinnoite näyttää. Tuossa muutama kuva, toivottavasti ne tulee oikein päin, iossin kautta näpyttelen tätä.
 4. Mä itse asiassa pyysin heiltä tarjouksen mutta siinä oli sen verran hintaeroa Camskilliin verrattuna, että laitoin tulemaan sieltä kautta. Jos hintaero olisi ollut luokkaa satanen niin olisin kyllä mielelläni ostanut suomalaiselta liikkeeltä mutta ero oli paljon isompi ja Camskillillä oli myös valikoimissa nuo uuden misukat mitä ei Autotekin kautta saanut, joten tällä kertaa näin. Allelaiton teetän kyllä heillä, joten hyvä vinkki ja lähellä kotia, kätevä logistisesti. Kiitokset vielä kerran! Pitää myös varautua myllytyttämään ja pinnoittamaan auto pian. Ekalla pesulla huomasi miten tuskaista pestä ja kuivat autoa missä ei ole vahaa pinnassa. Lisäksi konepellillä on sellaisia kuivumajälkiä mitä ei lähtenyt pesussa eli pinttynyt lakkapintaan valoa vasten näkyviä läikkiä. Myllytys hoitaa ja ajattelin teettää samalla pinnoituksen. Kuullut paljon hyvää autodetailing.fi nimisestä firmasta, kaveri teetti siellä käsittelyn 996 Porscheensa ja hyvää jälkeä tuli.
 5. Päädyin tilaamaan kumit Camskillistä (Michelin Pilot Sport 4 eteen ja 4S taakse, hintaa vähän yli 900 euroa) ja Autotekille soitettu ja tekevät allelaitoin satasella.
 6. Juu ja mä en ole koskaan löytänyt Suomesta Misukan pilot sportteja niin netistä tilaaminen ollut kätevin vaihtoehto. Toi Autotek on ihan loistava vinkki kiitos! Lähellä kotiakin.
 7. Mulla on muuten renkaat ihan finaalissa ja pitää heti tilata uudet. Michelin Pilot Super Sportit mulla oli 350Z:ssa ja olin tosi tyytyväinen niihin, hinta tietysti aika suolainen ja tässä on vielä 19" vanteet. Nojoo pitää kattoo otanko sellaset vai jonkun vähän halvemman mallin. Mutta: missä pääkaupunkiseudulla uskaltais käydä laitatuttamassa kumit vanteille (ja allelaitto samalla) niin että ne ensinnäkin suostuu laittamaan nettikumit ja toisekseen eivät tuhoa vanteita? Viime kerrasta on niin monta vuotta että en muista enää yhtään missä olen viimeksi teettänyt tän homman.
 8. Pitääkö mun mennä nyt yksin keskustelemaan tonne 370Z puolelle vai saanko hengata vielä täällä teidän kanssa?
 9. Joo toi uusi Nismo on ihan saakelin hieno. Vanha Nismo oli kettuuntuneen kissakalan näköinen. Mulle tarttui tänään mukaan Gunmetalin värinen 2011 370Z manuaalilaatikolla. Liike katsastutti auton mun pyynnöstä niin käytiin konttorilla leimaamassa. Pääsin katsurin kanssa sinne kuiluun kattomaan autoa alta päin ja toi vakioputkisto on ihan jotain puhallusputken paksuista säälittävän ohutta...uus putkisto pitää laittaa pian.
 10. Jenkkimallin 370Z base-varustelutasossa on paskat jarrut ja huonompi perä. Sport mallissa on akebonon jarrut ja parempi perä. Touringissa samat kuin sport mutta päälle nahat ja bose. Radalle tosiaan kangas parempi. Z34:n ei ole pakasta vedettynä ihan yhtä ratavalmis kiin Z33. Öljyjäähyä suosittelevat asentamaan. Auto menee kuulemma herkästi limp modeen. Toinen ongelma kuulemma fuel starvation että tankki pitäisi pitää lähes täynnä muuten herkästi tiukoissa mutkissa häviää tehot tai jopa sammuu auto. Tohonkin oli jotain kikkoja mitä voi asentaa tankkiin.
 11. Alussa valittamani raskaus katosi jossain vaiheessa ja jopa vanhalla työläppärillä scrollaus muuttui smoothiksi. Nyt on jo uusi duuniläppäri mutta jotain positiivista foorumisoftassa tapahtui, tosin vaikea sanoa oliko foorumisoftan vai chromen päivityksen ansiota.
 12. Tänään oli nettiautoon pulpahtanut myyntiin vähän ajettu 2011 vuosimallin 370Z automaattilaatikolla. Kävin koeajamassa, mutta ajan vielä sen Seinäjoen yksilön, koska automaatti jäi mietityttämään. Mutkatieajelu oli kivaa mutta jotain puuttui kun ei tarvinnut itse vispata vaihteita ja paddle shiftereillä vaihto ei vastannut samaa. Tossa automaattiyksilössä etuna Seinäjoen yksilöön on: - Euromalli - Nahat - Bosen stereot, jotka ylittivät ennakko-odotukset kuulostaen jopa ihan OK:lta Noi sterkat voi toki päivittää itse myöhemmin parempiin kuten tein 350Z:ssa ja nahatkin saa rahalla teetettyä jos haluaa. Laatikkovalinta taas on lopullinen ja uskoisin, että tykkään manuaalista enemmän. Noin niin kuin muuten 370Z:n ohjaamoon istuminen oli kuin olisi kotiin tullut. Hyvin tutun oloinen istuma-asento ja ratti + mittarit hyvin samanlaiset. Vakioalusta oli paljon lötkömpi mitä mun vanhassa Zetassa mutta hyvin käyttäytyi Oittaan mutkateillä. Putkisto oli todella aneeminen verrattuna 350Z:aan oli kyseessä sitten vakio tai aftermarket. 370Z:n moottori ylipäänsä ei kuulosta yhtä hyvältä kuin VQ35 mutta putkistolla sen saa ainakin youtuben mukaan kuulostamaan paremmalta. Tehoa oli sen verran enemmän, että sen kyllä huomasi ja hyvin se kiihtyi kun antoi kenkää.
 13. Juu normisettiä mutta en mä kyllä laittais niitä pitkin konehuonetta vaan virittelisin jonkun catch canin. Olen sen verran laiska, että en jaksa ostaa sellaista harrasteautoa mitä pitää heti alkaa räveltämään. Se savutus saattoi toki olla sitä huohotusöljyä mikä vaan sitten startissa kärysi pakosarjoista. Perjantaina nyt sitten katsomaan 370Z:aa Seinäjoelle. Ostin optimistisesti pelkän menolipun junalla. Katotaan sitten miten tuun sieltä takaisin Tsekkasin jo etukäteen autosta rekisteritiedot ja Carfaxin (jenkkituonti) ja tähän asti kaikki näyttää olevan kunnossa.
 14. Ei. Kävin katsomassa tosiaan yhtä C6:sta ja tykkäsin kyllä tehoista ja ajoasento oli mahtava. Auto oli zetaan verrattuna selvästi kökömpi niin ulkoa kuin sisältä. Kyseisessä yksilössä mitä katoin oli myös lopulta liikaa kysymysmerkkejä, etten halunnut edetä sen kanssa. Oli tehty joku viritys että ilmeisesti huohotusletku vedetty viskaamaan öljyt venakopasta konehuoneen pohjalle eli suoraan ilmakehään ja konehuoneen toiselta puolelta nousi vienosti savua käynnistyksen jälkeen - oma veikkaus öljyvuoto joka tiputtaa öljyä pakoputken päälle ja se savustuu kuumentuessa. Lisäksi oli kiihdytettäessä kojelaudan takaa outoa rätisevää ääntä mikä jäi mietityttämään että onko resonanssia vai detonoiko kone... Miettinyt nyt tässä pari päivää asiaa ja ei se vette muutenkaan vaikka olisi ihan priimayksilö niin ole mun juttu. Seuraavaksi taidan käydä katsomassa Seinäjoella 370Z:aa.
 15. Työkaverilla on 911 996 ja en tykkää kyseisen korimallin keulasta. Kyllä todennäköisesti Cayman S on se mihin menisin Porsche-leirissä. Olen menossa perjantaina katsomaan yhtä C6 vetteä...