AK92

Käyttäjät
 • Content count

  115
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good
 1. Miksiköhän ei s14 toimi lämpö eikä bensamittari? Ulkomaan foorumeilta luin et cluster voltage regulator vois olla syynä mut missä ja minkä näköinen osa on kyseessä?
 2. Kipinävika korjattu, Mut mikä mahtais olla kun ei pelaa lämpö eikä bensamittari? Jenkkifoorumeita luin ja siellä jotain cluster voltage regulaattoria veikkailivat, missä mahtaa olla ja minkä näköinen? S14 kyseessä
 3. Releet ja sulakkeet testattu, Puolan liittimessä näkyvät merkit - + ja e niin E:hen tuli virrat päällä 12v ja plussa merkin johto oli maahan yhteydessä? ja startatessa siis kiekkamittari ei hypi lainkaan
 4. Ehdotelkaakas mikäs vois olla kun ei s14 sr Anna kipinää, bensa tulee ja suuttimet aukeaa mutta kipinä kokonaan kadonnut? Turbotimer poistettu ja nats1 ohitettu, kipinää ei siis ole tullut koko omistuksen aikana. Laturi ja kipinän vahvistimet uudet, että onko joku rele tjsp joka vaikuttaa pelkästään kipinä puolelle?
 5. Onko kukaan tehnyt putki keulaa s13? Iskaritorneista eteenpäin, eli alapalkit Jäis kans paikalleen, lähinnä siis etuvalot, konepelti,puskuri, syyläri ja Cooleri kiinikkeille käypänen ratkasu ois jees?
 6. Vieläkin tarve!
 7. S14 96cm vehkeeseen tarve, jos käy muunkin mallin suoraan miin saa tarjota!