TeemuM

Käyttäjät
 • Content count

  284
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

TeemuM last won the day on April 19

TeemuM had the most liked content!

Community Reputation

15 Good

About TeemuM

 • Rank
  Klubilainen
 • Birthday 11.11.1976
 1. Noi on EMPI:n 100mm nivelet. Boorit ja pulttijako on ilmeisesti samat mitä Porsche/VW 100mm nivelillä, niin noihin löytyy aika paljon vaihtoehtoja jos eivät kestä. Akselit on johonkin ilmavolkkariin tarkoitetut cromo-akselit. Alkuun mietin että miten mahtaa kestää, mut on tässä jo menty noilla monta kesää, ja monta varttimaili kiihdytystäkin takana. Aika vaikea oli löytää valmiina noin lyhyitä akseleita, ja noitakin piti vähän vielä lyhentää. Pyörän päähän koneistutin tollaiset laipat, ja perän laippaan tuli uus jako. Mulla on peränä 370Z:n perä, niin siinä on iso laippa johon oli varaa tehdä uus jako tolle 100mm nivelelle.
 2. Uus yritys, ei tuohon vanhaan privakeskusteluun ilmeisesti pystynytkään lisäämään henkilöä.
 3. Laitoin sulle privaviestiä.
 4. Tollasia kuvia olen niistä hajonneista navoista nähnyt, en sitte tiedä miten yleistä on. Ja tämä ensimmäinen nyt taitaa olla mennyt kiristäessä. Itellä on vetarit vaihdettu CV-nivelillä oleviin, ja on edelleen noi alkuperäiset navat.
 5. Myydään tuollaiset BRE:n peilit Datsuniin. Jos löytyy kiinnostusta, niin voin lähettää tarkempia kuvia. Tuote on Turussa. Hinta: 150€ http://www.bre2.net/mm5/merchant.mvc?Screen=PROD&Product_Code=020A04&Category_Code=bre_datsun_accessories
 6. Huh aika kovaan hintaan meni kaupaksi! http://bringatrailer.com/listing/1973-datsun-240z-23/
 7. Pistetään väliaikatietoja. Nyt tuli lasku, mutta siinä oli vääriä tuotteita. Eli odotellaan vielä uutta laskua... Hinnat oli kyllä ne mitä tuossa ekan sivun hinnastossakin oli, että rahat voi siirtää vaikka heti, niin saadaan se sitten heti maksuun kun uus lasku tulee. Muutan noi hinnat euroiksi ja laitan tilitietoja privalla kaikille.
 8. Joo mä kysyn toimitusaikaa vielä. Sen verran hidasta on ollut tähän mennessä että ei varmaan ihan heti kannata odottaa...:)
 9. Kannatti kysyä, tinkasi nyt vielä sen verran että saatiin kolmas laatikko samaan hintaan. Eli mun ja Artun osat yhteen, konepeitot yhdessä, ja loput kolmannessa. Ja noi kaksi laatikkoa menee nyt sitten Markukselle ellei tule muita toivomuksia. Lupasi lähettää laskun vielä tänään, niin laitan sitten maksutietoja.
 10. Eipä mitään. Mä menin nyt vielä kysymään tota Artun ehdottamaa rahtivaihtoehtoa, että jos jakais ton 3 pakettiin ja ottaa yhden tänne länsirannikolle, ja kaksi muuta Lahteen, että paljonko siitä tulee lisäkustannuksia. Ei oo sen jälkeen kuulunu taas mitään, että katotaan meneekö tässä se toinen kuukausi.
 11. Joo kyllä se Lahti vaikuttais parhaalta paikalta, kun suurin osa tavarasta menee sinne suunnalle. Täytyy sitten vaan miettiä, että miten ne mun ja Artun osat saadaan lähemmän länsirannikkoa. Kaikki ilmeisesti on vielä ottamassa, että jos laitan postia noille että ollaan tilaamassa. Laitan sitten tilitietoja kaikille vaikka privaviestillä. Markus vois laittaa osoitetietonsa vaikka privalla, niin laitan sen tohon tilaukseen.
 12. Mä asun Turussa. Mulla ei oikein ole mahdollisuutta varastoida tollaista laatikkoa muuten kuin pihalla. Oli illalla tullut vastaus siihen mun kysymykseen. Eli ainakin toi konepeittolaatikko kannattaa lähettää jollekin kelle tuli konepeitto. The 2 crates are due to the big difference in sizes between bonnets and spoilers etc, so we are trying to keep the overall volume of the consignment as low as possible...if the bonnets are going to one address and the spoiler etc package to another, then that is not a problem.... to mix bonnets & spoilers will make both crates much bigger (because of the bonnets) so the shipping will be much higher if that makes sense?
 13. Noniin parempi myöhään ku ei milloinkaan. Tänään tuli postia noilta. ------------------------------------------------------------------------------------------- Hello Teemu I created a quote for you on the 28th Feb, so you will not have VAT added and I will send this to you shortly. The Shipping has come back to me and is £380 + VAT, it will be shipped in 2 crates to keep the shipping costs as low as possible. However we would like to offer you free shipping, rather than a parts discount, so that you are not charged tax on shipping either. This is effectively close to 20% discount, due to the size of the order. If you are happy with the proposal I can send the invoice to you this afternoon? Kindest Regards Claire ------------------------------------------------------------------------------------------ Olisin luullu et rahti on reilusti enemmin. Kysyin joskus noilta pelkkää etuspoileria, ja pelkästään siinä oli rahti 120£. Ainakin mun mielestä toi hinta vaikuttaa ihan hyvältä, että jos tuotteet saa tänne ihan tolla listahinnalla. Mut taitaa porukka asua aika ympäri Suomea, niin mites sitten noiden eteenpäin liikuttelu? Onko kokemusta noin isojen pakettien lähettelystä, että mitä mahtaa maksaa? Kysyin nyt vielä, että onko noi kaksi laatikkoa mahdollista lähettää eri osoitteisiin, niin sitten ainakin sais niitä jo valmiiksi vähän eri puolille Suomea. Miltäs vaikuttaa muiden mielestä?
 14. Aika vähäistä on ollu tänä talvena projektit, auto keränny vaan pölyä nosturilla. No onpahan varmaan heti keväästä taas ajossa.
 15. No nyt tuli sentään sähköpostia, että ovat saaneet sähköpostin ja laskevat hintaa. Eiköhän se tästä kun jaksaa odottaa... Tällaista myös kirjoitteli: As you know, our business has grown so rapidly over the last 9 months, we will need to be registered for UK VAT charges (at 20%) from 1st March 2017. However, I assure you any orders placed prior to that will not have this added to it, and we will honour at the lower rates, even though we would be shipping to you in March. Eli tilaus ois hyvä saada tehtyä vielä tässä kuussa, voi mennä turhan tiukille, kun ei vielä ole hintojakaan selvillä.