jallu350z

Käyttäjät
 • Content count

  47
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by jallu350z

 1. Paljon onnea ! Tuo se näytille Gustavelundin ekaan aamiaistapaamiseen. Hieno valinta.
 2. 370Z Nismo 2015-> tulee seuraavaksi meidän talliin. Ajankohta ei ole vielä tiedossa, mutta päätös on tehty. Siinä on paljon päivityksiä ja hieman enemmän tehoja. Todella upea ilmestys.
 3. 350Z parkkihallissa 2016 alkuperäisvateilla.
 4. Meillä on 350Z automaattina ja me ollaan erittäin tyytyväisi laatikon toimintaan. Myös radalla vaihteiden vaihtaminen sujuu todella hyvin ja nopeasti. G35 on 350Z vastaava ja G37 370Z vastaava. G37 automaatti malleissa on ns. rattivaihteet, jolla manuaalivaihtaminen on hieman helpompaa. Tosin nykyisessä käyttöautossani on myös vastaavat, eikä niitä kovin paljon tule käytettyä. 350Z laatikko vaihtaa muuten paljon paremmin, kuin VW konsernin DSG laatikot. Autoa on käytetty myös talvella, jolloin auton tehot hieman vaikeuttaa / leikityttää ajamista. Jarrupaloja tuntuu kuluvan aika reippaasti, ehkä automaatista johtuen. Me ollaan kokeiltu EBC, Brembo ja OEM. Parhaiten näyttäisi normikäytössä toimivan Nissanin OEM palat. Ulkomailta G35/350Z tuotaessa kannattaa ottaa malli, jossa on Brembon jarrut. Niiden tehot on paremmat kuin vakiot. G37/370Z valittaessa jarrujen vaihtoehtona on Akebono/vakio.
 5. Meillä on ollut vuoden sisällä kahdet Yellowstuff palat sekä turbogroove-levyt alla ja palat eivät tunnu millään kestävän. Keväällä vaihdettiin uudet palat, ajettiin ratapäivä Alastarossa ja n. 1000 km kadulla, jonka jälkeen ei ollut kuin raudat jäljellä. Edellisenä kesänä kesti hieman enemmän. Nyt alla on Brembon palat, jotka ovat kadulla toimineet hyvin, mutta ratakokemusta niistä ei vielä ole. FERODO DS2500 paloista olen kuullut vain hyvää. Ehdottomasti seuraava valinta, jota kokeillaan.
 6. Olisiko tästä apua ? Display Setting How To Perform Navigation Setting 1. Start the engine. 2. Push “SETTING” switch. 3. Select “Display”. Brightness, contrast, or map background setting can be changed. Display sleep mode ON/OFF can be switched. Display sleep mode timer can be set.
 7. Tässä muutama malli ja mielenkiintoinen paikka hankkia 370Z. https://dubai.dubizzle.com/motors/used-cars/nissan/370z/2016/3/10/nissan-z370-2012-gcc-agency-maintained-2/?back=ZHViYWkuZHViaXp6bGUuY29tL21vdG9ycy91c2VkLWNhcnMvbmlzc2FuLzM3MHovP290PWFzYyZvPTM%3D&pos=22 https://dubai.dubizzle.com/motors/used-cars/nissan/370z/2016/4/30/unique-red-370z-gcc-2014-under-warranty-2/?back=dWFlLmR1Yml6emxlLmNvbS9tb3RvcnMvdXNlZC1jYXJzL25pc3Nhbi8zNzB6Lz9wcmljZV9fZ3RlPSZwcmljZV9fbHRlPSZ5ZWFyX19ndGU9JnllYXJfX2x0ZT0ma2lsb21ldGVyc19fZ3RlPSZraWxvbWV0ZXJzX19sdGU9JnNlbGxlcl90eXBlPSZrZXl3b3Jkcz0maXNfYmFzaWNfc2VhcmNoX3dpZGdldD0wJmlzX3NlYXJjaD0xJnBsYWNlc19faWRfX2luPS0tJmFkZGVkX19ndGU9JmF1dG9fYWdlbnQ9&pos=9 Autot GCC specseillä, joissa on mittaristo km/h ja hyvät varusteet. Hinnat n. 20 teur + tullit ja verot. Halvempiakin löytyy US Specseillä. Myös perheen paremman puoliskon saisi mukaan valkkaamaan autoja.
 8. -Pexi- OK jos näet viestin ennen tiistaita.
 9. Ei tarvinnu vaihtaa putkistoa. Vaihdettiin konttoria. Takalambda antaa välillä koodin ja SES valon, Mutta sen voi nollata akun -navan irrottamalla tai vikakoodin lukijalla. Pitää vaan tietää mikä koodin aiheuttaa. Ei vaikuta millään tavalla ajamiseen.
 10. Saatiin leimat tänään hieman pienten Catti koodien kikkailujen jälkeen ilman kommentteja. Z ollut vuoden käytön aikana hyvässä vireessä ja kilsoja tullut 29 tkm. Alla toiset kesärenkaat ja kolmannet palat, joten käyttöauto se on ollut todellakin. Kaikki toiminut kuin unelma. Nyt ollaan valmiit kesän koitokseen ja radat korkataan Alastarossa ensiviikon tiistaina firman ratapäivillä. Viime syksyn viimeisestä Alastaron setistä jouduttiin nilkuttamaan palojen loputtua Helsinkiin kolmella jarrutuksella, joten parantamiseen on varaa. Lämpimiä kelejä ja kuumaa asfalttia odotellessa kaikki MLV:n meetiin Lohjan ABC:lle lauantaina 30.4 klo 18-21.
 11. Jos ostaa ebaystä ECU:n kannattaa ottaa avaimet ja virtalukko mukaa. Liitteessä hyvä vaihtoehto, jossa on myös kuva liittimistä http://www.ebay.com/itm/03-04-nissan-350z-AT-OEM-ecu-engine-computer-immobilizer-ignition-key-/201359078538?fits=Model% 3A350Z&hash=item2ee1efb48a:g:SF0AAOSweW5VZl~6&vxp=mtr
 12. Oli pakko heittää vielä kesän muistot kuvana renkaiden vaihdosta heinäkuun puolesta välistä.Oikean puoleiset renkaat heitetty alle toukokuun alussa kun saatiin kilvet ja otettu alta heinäkuun puolessa välissä, kun kulutuspinta oli hieman vähissä.Vasemmalla uudet samat renkaat jotka vaihdettiin alle. P.S. Ei ollut muuten mun ajossa kuin muutaman kerran tänä aikana. Minneköhän se kumi onkaan jäänyt ??
 13. Pioneerin Chanpion vahvarit on piilotettu penkkien takana oleviin koteloihin. Soittimena toimii Pioneerin AVIC-F40BT.Mittaristojen ja ohjaimien kaikki valot on vaihdettu sinisiksi.
 14. Ohessa muutama kuva takaosan Kickerin subbarista ja Pioneerin E-sarjan takakajareista.
 15. Olemme keskustelleet Z tapaamisesta useaan kertaan. Nyt on tullut mahdollisuus osallistua 5.9 on Helsingin Rautatientorilla SCCH:n järjestämä 40 v. urheiluautonäyttely klo 10-15, jossa pääsisimme parkkiin muiden hienojen autojen rinnalle torille. Löytyykö kiinnostusta lähteä mukaan ? Voitte laittaa viestiä kaikille tiedoksi ja vahvistuksia tulemaan. Olisi todella hieno saada rivistöön koko Z värikirjo. Ilmoittelen järjestäjälle kuinka monta autoa saamme mukaan ja löytyykö meiltä autoja.
 16. ja yksi vielä lisää.
 17. Hyvin saatiin autot ryhmään ja hyvälle paikalle. Porukkaakin riitti kivasti, vaikka välillä tuli vettä aika paljon.
 18. Lähetin teille henk.koht. viestit DNSF:n kautta. Tsekatkaa ja palauttakaa minulle, niin saadaan asiat valmiiksi lauantaita varten.
 19. Aivan uskomattoman hieno auto. Meillä oli SPA:ssa naapuripilttuussa samanlainen belgialaisilla veljeksillä. Tuli ihailtua sitä koko päivä.Haluatko tuoda sen Z:n rinnalle kauppatorille ? Meillä jäi yksi paikka täyttämättä, kun et saanu autoa ehjänä sinne. Voin ilmoittaa järjestäjille asiasta. Siellä taitaa olla muutama Caterham torilla. "Alustan säätö oli ilmeisesti tehtävä CITY PITSTOPISSA ", jotta siirtokilvet saisi.
 20. Yritä saada auto kasaan, niin päästään ensi kesänä myös radalle. Yritämme myös osallistua ensi kesänä hieman enemmän ratapäiville kuin tänä kesänä. Järjestäjä lupasi lähettää vielä tarkemmat ohjeet päivästä, mutta saapuminen on ennen klo 9.30 ja poistuminen klo 15.00 jälkeen. SCCH:n listoilla on kaksi 350Z, toinen on avo ja toinen coupe, joten 350Z:a on Rautatientorilla yhteensä kuusi autoa. Tori on täynnä autoja, joten kaikille on varmasti paljon nähtävää.
 21. Lähetin kaikille ilmoittautuneille henk.koht. viestin. Tsekatkaa ja kommentoikaa ?
 22. Onko kenelläkään kokemusta ulkomaisista ratapäivistä ? Ollaan lähdössä Spahan heinäkuun lopussa Lotus On Track kautta. Ne hyväksyvät 350Z jäsenekseen, jota kautta pääsee kokeilemaan Euroopan ratoja.
 23. Todella makee mutka toi Pouhon, nopea tupla, alamäkeen, kallistaa ulospäin ja nyt tietenkin oli vielä hieman märkä. Se vaatii harjoittelua, että voi vetää täysyllä. Mutkaan tullessa pitää alussa ottaa varovaisesti ja laittaa kaasupohjaan jo hyvissä ajoin ennen mutkasta ulostuloa. 24h kisaviikonloppuna nähtiin myös oikeiden kuskien spinnaavan samassa kohdassa. Lotus on Trackillä oli ajo-opettaja myös käytettävissä joka tuli mukaan ja antoi hyviä ohjeita. mm eau Rouge se otti ratista kiinni ja ohjasi auton 2/3 kanttarin päälle montun pohjalla mutkaan tullessa. Multa tuli vaan kuitti että "noin paljonko pitää vetää kanttarin yli ?"
 24. Tähän voi laittaa autojen videoita. Ohessa ensimmäinen mallina, jonka meidän pojat teki yhtenä iltana.
 25. Oli pakko laittaa vielä yks spinnausvideo SPA:n radalta nettiin