Z-Driver

Käyttäjät
 • Content count

  65
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Z-Driver

 • Rank
  Member
 • Birthday 22.07.1987
 1. Jos on vapari niin, se ois ku ostaisit takavetosen 90 luvun maximan. Tosiin maximaan saat halvemmalla osat täältä suomesta kun zetton. En suosittele zetan hankinta ellei sulla ole keskimäärin tonnin verran säätöpossussa. Onko kyseinen zeta autom. vai manuaali? Jos on manuaali niin sillä pääset leikkii jollain tietyllä teholla mikä on. Auton turbottaminen ei ole niin yksinkertaista jälkikäteen.
 2. myyntiilmoituksen tekijä olisi voinut vähän enemmän panostaa tuohon ilmotuksen tekemiseen mm oikean mittarin kuvan laittaminen, karsia pois tuollaset "ei totta" varusteet mm, ajotietokone? katon avausmekanismi: sähköinen? WTF 400 heppa mutta jos ei käy tasasesti, niin siinä on tällä hetkellä O heppa. PTU mahdollisesti viallinen, suuttimet heikossa hapessa. Millä tavalla etit p.aineenpainesäädintä? kone huoneesta vai netistä vai mistä?
 3. Minäkin laitoin ihan samalla tavalla sitä pinnapulttia locktiten kanssa. Sen sinä sanoit, onni onnettomuudessa
 4. Hei. olen yrittänyt etsiä selkeitä ohjeita, miten saadaan poikki menneen pinnapultin pois alemmsta imusarjasta /lower plenum intake). Ei löytynyt mitään sen enempää kuin jenkki sivuiltakaan, joten ajattelin jakaa tätä ihanaa kokemusta tähän näin ja jos joku joutuu saman pulaan niin olisi ohjeita. Eli, tilasin Ramey Z'n pinnapultit Z1motorsportilta jakohihna paketin yhteydessä. ylemmän rullan mutteriä yritin kiristää 43-58 N-m'llä mutta jo alkuvaiheessa pultti meni poikki juurestaan ja kierreosa jäi imusarjaan. Kävin hakee tällaisen ruuvinirroitussarja biltemsta, joka oli ehdottomasti hyvää ostos. http://www.biltema.fi/fi/Autoilu---MP/Tyokalut-ja-korjaamon-varustus/Ulosvedin/Ruuvinirrotussarja-25-osaa-20379/ Tämän poraussuuntaajan avulla pääsee poraa suoraan pultin keskiosaan ilman mitään (MasterCard) logon tuloksia Porauksen nopeus olisi hyvää olla kuin kävely vauhti. Hitaasti mutta varmasti. Kun on porattu tarpeeksi syvän reiän pulttiin, niin lyödään setin mukana oleva ruuvinirroitustappia aukkoon. Täytyy upottaa tappia niin syvään kun on porattu, muuten irroitus vaiheessa se pyörii tyhjää ja koko prosessi on turha. Tapin toisen päähän tulee mutteri-kappale, jonka voi vaikka lenkki avaimella pörittää vastapäivään. Ei muuta kun pyörittämään hitaasti. tarvittaessa voi ruiskuttaa rust-off'ia. Ja tulos on: Ta-daaa! Siinä se pöydällä kahessa osassa Tässä on viimeinen tilanne ennen kuin lähin menee tallista. Oli jo aikakin rauhoittua kovan stressin jälkeen. Sen verran, Ramey Z'n pinnapultteissa on eroja, kahdelaista. Kullanväriset ovat heikkompia kuin harmaan väriset. Mulla oli tuuri, kullanväriset. Heikkous johtuu kantakierteiden ja paksumman keskikohdan väinen paksuus on paljon ohuempi kuin muualla, Eli just se paikka, josta mulla oli mennyt poikki. Cheers for now
 5. Meikälisen Zeta siinä broidi just muutti sinnepäin.
 6. Meikäläinen
 7. Thumb up, meikä se oli
 8. Se oli vissii meikäinen
 9. Ou yeah, PK-seudulla tietenkin
 10. Moi. Tietääkö joku hyvän korikorjaamo mestan, joka oikeesti osaa laittaa Z'n siipiä? Autokeskuksen koripuolelta se on kuulemma liian vaikeeta eikä välttämättä osata. Osa löytyy valmiiksi. Kiitos.
 11. Kyllä se taitaa olla niin ei siel ainakaa ollu muuta valoksta Zetto ku oma
 12. Mä taisin olla siinä liikennevaloissa
 13. Kiitos, se taitaa mun zeta siinä