Welcome to DNSF.org

HUOM HUOM HUOM 17.12.2016 uudistuksen jälkeen vaikuttaisi siltä, että kaikkien pitää tilata uusi salasana itselleen.

Tilaa uusi sähköpostiisi kirjautumisikkunan nappeja käyttämällä ja toimi viestissä olevien ohjeiden mukaan. Salasanan toimittamisessa saattaa mennä jopa 15min. Tarkista myös roskapostikansio sähköposteistasi siltä varuin, että viesti on siellä. 

app

Käyttäjät
 • Content count

  5 565
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About app

 • Rank
  Moderaattori
 • Birthday 10.09.1980
 1. Jokainen R32 GT-R on yli 20 vuotta vanha Nissan joka on saanut raskasta kaasujalkaa lähes aina kun sillä ajetaan. Sitä pitää säännöllisesti huoltaa ja vaihtaa aina öljyt jos käy antamassa rankemmin runtua vaikka sitten ratapäivillä. ​Asiallisesti pidetty ja huollettu GT-R ei tarvitse mitään ylläpitotuunauksia konepellin alle. En itse stressaisi öljypumpusta jos vaan paineet nousee normaalisti ja jakohihnan kuntokin on helppo katsoa. Korjaa isommat viat siinä järjestyksessä kun niitä tulee ja pitää muuten autosta vähintään huoltokirjan mukaan huolta. Kyllä se siitä.
 2. Oli melko typerä juttu. Löytyi asetus jossa pitää määrittää minuutit kuinka kauan topicin otsikko on muokattavissa. No nyt se on muokattavissa 100 000 000 minuuttia eli sellaiset 190 vuotta.
 3. Tapatalkkia ollaan kokeiltu. Mutta siinä on tämän foorumiversion kanssa vähän ongelmia. Kokeillaan sitä myöhemmin.
 4. Kokeilkaas joku muuttaa topicin otsikkoa. Koitin vähän säätää.
 5. http://www.dnsf.org/showthread.php?22685-Tapahtumakalenteri-2013
 6. Database errorit on tiedossa. Meillä loppuu palvelimesta yksinkertaisesti voima, sitä on tulossa lisää mutta koska se maksaa niin asiaan liittyy byrokratiaa ja tarjouksia jne. Toistaiseksi käyttäjät eivät voi poistaa viestejään.
 7. Vanhalle sivustolle ohjaavat linkit ei toimi. Eli vanhemmat kuin 1.4.2013.
 8. Pahoitteluni. Oli eksynyt valkoinen teksti valkoisen taustan päälle tuolla asetuksissa.
 9. Nyt vastataan. Tämä oli vaan hieman niljakkaampi homma korjata niin meni aikaa. Nyt forumin ei pitäisi nollata lukemattomia viestejä jokaisella käynnillä vaan sitä mukaan kun ne viestit oikeasti lukee. Nopealla testillä mulla lähti homma toimimaan. "Näytä ensimmäinen lukematon" ominaisuutta säädetään vielä.
 10. Sinimustan ohella voitte kokeilla Punamustaa teemaa. Löytyy alanurkasta.