Zetor

Käyttäjät
 • Content count

  43
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Zetor

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 20.08.1975
 1. Onpas kliini nissani ! Minkäs takakaaret tuohon on hitsattu?
 2. http://www.ebay.co.uk/itm/Genuine-Upright-King-Pin-Bearing-Set-Seals-Fit-R33-GTS-T-Skyline-RB25DET-/152431675859?hash=item237da2c9d3 Melko kallista, ja en löytäny nissan4you:sta osa numeroa, mutta veikkaisin että noita samoja laakereita on käytetty aika monessa mallissa. Itse kaivoin tuolta osanumerot p12 kingpin laakereihin ja kipitin paikalliseen laakerikauppaan hakemaan triplasti huokeemmalla.
 3. duofööni
 4. Aijjai, osto housuissa ois selindual, mutqu on köyhä ja ankea.
 5. Ei mulle ainakaan ole tuottanut tuon driftworksin setin kanssa katsurit ongelmia, tosin olen yrittänyt kiertää kaukaa turun takuuvarmat hylkypaikat... Toinen asia on, jotta se oranssi kitti kannattaa kyllä maalata matta mustalla tms, jotta harakat ei kiinnostu liikaa =)
 6. Sellanen kittipommi... Tuossa oikeen mitään gt ooppelia ole jäljellä edes muhahahah.
 7. Tiiän tunteen..Oon ite Joomlan kanssa touhunnut sen 6v nytte ja sitä aikaisemmin phpbb ja xoops sivuja konffaillu peliporukallemme. Joomlassakin on Suomi kielipaketti,mutta kun kaikki moduulit on kuiteskin kolmannen osapuolen vääntämiä, niin niissäpä ei olekkaan ja joutuu niitä suomentelemaan aika ahkerasti aina sen mukaan mitä asentelee sivuille=( Ymmärtääkseni vBulletinissa on kaikki integroituna? Meillä kun käyttäjiä sivuilla on vaan sen 150+ ni on ihan eri asia käydä manuaalisesti rukkaamassa databasee jollei muuten saa jotain juttuja säädettyä, mutta ymmärrän ku täällä on se +1m =) Se on vähän sillai muutenkin, että minkä softan on asentanu , niin sillä mennään varsinkin tälläsen ison communityn kohalla.Ei niin hirveesti varmaan tee mieli vaihella muihin softiin vaikka kuinka mieli tekis tai ei tekis.
 8. http://www.completos.fi Nopee ja asiallinen toimitus oli. Oon ollu tyytyväinen, eivät ihan kevyet, mut eivät ihan sieltä raskaammastakaan päästä kuitenkaan.Oon hiukan miettinyt josko maalais keskiöt valkosiks tai sitte kokonaan valkosiks. No mun mielestä ulkonäöllisesti 18 natsaa zetan koteloihi paljo kauniimmin ku orkkis tai 17 tuumaset, vaikka korkeemmalla profiililla kumeissa saadaankin renkaan halkaisija samoihin. En tajuu kuka on suunnitellu zetan orkkis vanteet, mut ne on niin **tun buttuglyt et laatta lentää....Noh makuja on monia=) z33 orkkis 18 alut sopii kans ulkonäöltään piru hienosti z32:seen, en tiedä onko niitä leveempinä kun 8 & 8.5 ja ET joku 30, mut niitä saa suht halvaste käytettyinä 300-500e? ja ovat taatusti laadukkaat...Luulis täälläkin olevan jollain nurkissa pölyyntymässä. Mut tietty jos se on se 17, ni se on sitte se 17 =) Komiat !!! [ATTACH=CONFIG]temp_29238_1457719298727_248[/ATTACH]
 9. Eikös tuota default post notificationia saa pois sieltä vbulletinin admin paneelista? Toiseksi ei vissiinkään oo tehty suomi kielipakettia vbulletiniin, tai se on ainakin melko keskeneräisen oloinen.... Ja kumma juttu että tän softanhan pitäis olla sieltä paremmasta päästä ja maksullinenkin vielä, silti nuo image uppaukset kusee aikas rankasti ihan joka osa-alueella(oiskohan ohjelman asetuksissa jotain pielessä). Todella simppelin hyvännäköiset ovat kyllä !
 10. Saakos udella miks just 17 tuumaset zetaan,mun ja tod.näk monen muunkin mielestä järkevin tuumakoko ois 18. Mulla on japan racingin 9x18et25 & 10x18et25 ja kumma kyllä eteen meni mitä mainioimmin, mutta taakse oli niin hilkulla, että jouduin heittää 3mm spacerin ettei puolat ota kiinni vakio mäntiin.... kumeina 225/40 ja 255/35.Jonnin verran madallusta ja oon kahen paikkeilla rullaanko kaarehiset keväällä. https://www.dropbox.com/s/uussh79dhanmy82/12316501.JPG?raw=1 https://www.dropbox.com/s/4m6vbovqtyxfnpo/12316503.JPG?raw=1 https://www.dropbox.com/s/zl6vyzadw6z24ul/12316502.JPG?raw=1 Edit. Ja mites nää image uppaukset kusee ihan urakalla vaikka mitä ja miten vaan yrittää upata?
 11. serveriltä sivusto ja....
 12. Okei... Siis ostit sitten ebay kytkimen sachsin tilalle? Kattelin noita sachsin kytkimiä ja ei näyttänyt olevan ku yhtä mallia ja ilmoittavat että oem kaltainen tatsi olis siinä vielä.... Voihan tietty olla että sulla toi kytkin on tiensä päässä, mut hirveesti en noita "ebay" osia tuossa kohtaa suosisi. Mulla on clutchmastersin fx400 ja niiden vauhtipyörä. Toimii ihan mainiosti, hiukan ärhäkämpi varmaankin kun oem , mutta saa ollakkin.
 13. Mulla oli harmaat vakio suuttimet ja kun hiukan raapusti,niin alta tuli violettia.
 14. Jenna Loves Kobe 10/10 action 1/10 juoni
 15. Toimiva on jos se jousi heiluu siellä.