Tonz@

Käyttäjät
 • Content count

  341
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Tonz@ last won the day on May 5

Tonz@ had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutral

About Tonz@

 • Rank
  Member
 • Birthday 27.07.1994
 1. http://www.nettiauto.com/nissan/skyline/7407742 Kellään tästä lisätietoa ja mistä vois johtua kyseinen ongelma että lähtee "kuumana" käyntiin ainoastaan kaasua polkasemalla?
 2. Olisko kellään vinkkejä mistä lähtis vikaa ettimään kun oma S13 ei lähde käyntiin, (taustaa: uutenavuotena levis kytkin silleen että vaikka tökkäät minkä vaihteen tahansa silmään niin aina on ns. vapaalla ja poljin aivan tunnoton. Ja seuraavana päivänä koitin käynnistää autoa niin ei lähde, siitä asti seisonut pihalla) kone kyllä pyörii, tuli testattua myös että kipinä tulee sytytystulpille asti sekä bensaa ainakin bensasuodattimelle asti. Missä vois olla vika? Bensasuodattimen jälkeen polttoaineen saannissa, ei paljon muita vaihtoehtoja ole? Suuttimet vakiot ja autoa ei ole muuten piristetty kun T28 ahtimella, putsarilla, rst-pakosarjalla ja putkistolla. Pitäs nyt ekana käynnistysongelma ratkasta ennenku tuon kytkimen kimppuun käyn.
 3. Kellään apua erikoiseen kytkinvikaan; elikkä tossa muutama kuukaus sitte säxän kytkin alkoi tekemään sellasta että välillä irrotti tosi ylhäältä ja välillä aika alhaalta (riippui säästä, kuun asennosta ja millon mistäkin), kytkin muuttui myös huomattavasti normaalia jäykemmäksi välillä kun irrotti ihan ylhäältä. Ja tietenkin tuolloin kun kytkin irrotti ihan maksimiylhäältä, eli kytkintä tarvi painaa about muutaman millin vaan pohjaan niin kytkin luisti koska poljintuntuma oli niin ylhäällä ettei enää irrottanu kokonaan. Sitten yhtenä päivänä pysähdyin liikennevaloihin, laitoin auton vapaalle, sitten kun liikkeelle piti lähteä tökkäsin ykkösen pesään ja painoin kaasua niin eihän auto liikkunu mihinkään, piti vielä oikeen varmistaa useempaan kertaan ettei keppi ollu vahingossakaan vapaalla. Noh ei muutakun työntämään auto sivuun ja hinaamaan kotia. Eli vikana on se että tökkää mille vaihteelle tahansa, niin vaihde on ikäänkuin vapaalla kokoajan, kaasua painaa niin kierrokset vaan nousee eikä auto liiku mihinkään. Kytkinpoljin on myös todella jäykkä eikä siinä ole mitään tuntumaa eikä tyhjää "välystä" niinku normaalisti. Kytkin on vaihdettu edellisen omistajan mukaan ~5000km sitten ja siellä pitäis olla exedyn asetelma ja "jousitettu sintterikytkin", en ole tarkastanut muttei se ainakaan vakiokytkimeltä tuntunu sillon kun vielä toimi. Kytkinneste näytti kyllä olevan vuosimallia 1989, ihan mustaa ja liekkö millon viimeeks vaihdettu, jos ikinä.. Voiko sillä olla tekemistä asian kanssa vai osaako joku neuvoa mikä tuossa on? Auto on nyt seisonut uudestavuodesta asti kotipihalla motivaatiota oottamassa ja en sen kummemmin oo jaksanu siihen perehtyä kun ei oo aikaakaan ollu mut nyt kevään tullessa ois kova polte saaha kuntoon. Kiitti jeesistä jo etukäteen! ..Ainiin ja pisteenä ii:n päälle seuraavana päivänä tuon hajoamisen jälkeen kun kävin autoa kattomassa niin ei lähteny edes käyntiin enää (sattumaako..)
 4. Konepelti lentäny katolle ja sentakia katto lommolla ja muistaaksee keulan osatki vaihettu lasikuitusii jonku mällin jäljiltä. Ja jotai rohinaa kuulu koneesta ku meinasin tota kerran ostaa mutten uskaltanu sijottaa tohon sillo. e: lainaus silloiselta myyjältä mitä kertoi: "Auto on joskus kolaroitu ja sen takia varmaan vasemmalta puolelta ihan vähän leveämpi ja konepelti on lentänyt katolla ja se on sittem jätetty korjaamatta... mutta ei ole paha fiksata... korihan ei ole millään tavalla kaunis mutta tekniikka toimii erittäin hyvin, lukuun ottamatta starttia joka vingahtaa startauksen jälkern mikä on melko pikku vika."
 5. Säxällä aurataa nii kaua ku pääsee.
 6. Kuukauden ajellu tolla, kaikennäköstä parannellu ja vielä pitäs jatkojalostaa.
 7. Uskaltaako kukaan foorumilainen tunnustaa
 8. Tos on kuva missä imuputken tein toimivaks just ton ongelman takia, tossa kun on tuo eka silikonipätkä niin maf+putsari oli sillon kun sammuili suoraan siinä kii, sitte pistin tuon aluputkenpätkän siihen jatkoks jollon putsari ja maffi siirty tonne kulmaan asti ja toimi samantien. Pienistä asioista on kiinni kyllä. Kuvassa huohotus alkuperänen (lukuunottamatta toi punanen tuningletku mikä menee imuputkeen jossa supistusholkki letkun sisässä venttiilikopan päässä).
 9. Onko turbon imuputki millanen? Itellä oli ex-säxässä samavika että ainaku pisti kytkimen pohjaan ajosta auto sammu. Syynä oli liian lyhyt ja vääränlainen imuputki, tein jatkoa tuolle putkelle että putsari tuli ihan sinne konehuoneen reunaan ja auto pelas täydellisest ton jälkeen. Ja mites siulla huohotus menee nytte, ootko muokannu sitä alkuperäsestä?
 10. Pitääpä tarkastaa toi heti ensimmäisenä. Todennäkösesti se ei sitten pyöri kun vaan helteillä tosiaan tekee.
 11. Mistähän johtunee että muutamapäivä sitten S13 on alkanu keittää tyhjäkäynnillä, ajaessa lämmöt ok mut kun pysähtyy ja pitää tyhjäkäynnillä niin lämmöt nousee tappiin pikkuhiljaa? Vaikuttaako nää +30c helteet muka noin paljon kun ei ennen oo tehny tota? Autossa sähköflekti lämpöanturi ohjauksella ja vakiocooleri.
 12. S13 startin hiilet, motonetistä löytyy kaks erivaihtoehtoa, osaisko kukaan nopeesti heittää käykö noista kummatkaan? Ja alakautta ilmeisesti saa startin nopeiten irti, onko siellä muuta tiellä kun se tukirauta mihin kannattaa varata hermoja?
 13. 353hp kesti 444cc suuttimet ongelmitta ex-säxässä. Tosin aika rajoillahan tossa liikutaan mutten ite huomannu mitään ongelmia niiden toimivuudessa kun auto oli säädetty kunnolla. Ja tietyst aika vähän käytin tota maksimitehomäärää muutenkin.
 14. Säädin alustasarjaa yks päivä autosta, keulaa muutaman sentin matalemmaks ja jousen esijännitystä jouduin kiristämään väliaikasesti lähes tiukimmalle ettei ota vanteisiin kiinni (spacerit on kyllä tulossa postissa niin saa takas löysättyä ton niinku oliki). Toista tolppaa kun eestä ruuvasin alaspäin niin oli todella jumissa ja yli tunnin taistelin että sai nuo muutaman sentin puotettua, jumitti jostain niinkun vastaan aina kun ruuvas.. Nyt sitte tuo kyseinen puoli on ruvennu tuon jälkeen kolahtamaan aina kun tulee töyssy ja keula nousee ns. ylöspäin töyssyssä, tuntee ja kuulee myös kun pomputtaa keulaa niin ylhäällä ollessaan kolahtaa. Iskarin yläpäästä kun piti kiinni ja samaan aikaan pomputti niin ei ainakaan yläpää heilunut eikä ollu väljä, mikähän tuolla vois kolista? En oo vielä päässy tutkimaan tolppaa renkaan ollessa irti, niin aattelin tällee etukäteen tiedustella mikähä tuolla vois ääntä pitää? Voiko olla mahollista että tolpasta meni sisältä jotain paskaks kun lähes väkisin joutu kääntelemään että sai ruuvattua matalemmaks? Tiedän aika hölmöö oli väkisi tota ruuvailla muttaku toisen puolen oli jo saanu hoiettua ni oli pakko saada toinenki.. Alusta BC Racing.
 15. Kiitoksia! Ei tullu huomattua tollasta systeemiä, pitää tsekkailla uudestaan.