Welcome to DNSF.org

HUOM HUOM HUOM 17.12.2016 uudistuksen jälkeen vaikuttaisi siltä, että kaikkien pitää tilata uusi salasana itselleen.

Tilaa uusi sähköpostiisi kirjautumisikkunan nappeja käyttämällä ja toimi viestissä olevien ohjeiden mukaan. Salasanan toimittamisessa saattaa mennä jopa 15min. Tarkista myös roskapostikansio sähköposteistasi siltä varuin, että viesti on siellä. 

Kremilin

Käyttäjät
 • Content count

  2 113
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Kremilin last won the day on January 4

Kremilin had the most liked content!

Community Reputation

4 Neutral

1 Follower

About Kremilin

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 01.01.1999
 1. kysäseppä käyttäjältä Nik5u, toinen vaihtoehto voisi olla Hezesx, riippuen kummasta päästä suomea olet..
 2. riippuu mitä teet, itse laittaisin kolmeen puristimen ja pullauttaisin yksi kerrallaan pihalle, uudet tiivisteet ja takaisin sisälle. Ja seuraavan kimppuun. Voit tietenkin laittaa satulan paikoilleen ilman paloja ja painaa pedaalia, tulevat kaikki neljä mäntää aika ulos mistä sitten yksi kerrallaan otat pihdeillä irti. Vaatii siis jarrulevyn tai vastaavan etteivät tule pihalle vain yksi..
 3. otsikon mukainen kampe tarvittaisiin. Helsinki-lahti akselilta nouto ja muualta maksan rahdin. o4o96432oo tai yv
 4. vaihda konttoria, ilmoita että mallisarjan tehokkain suomentuontiohjelmaan kuuluvista malleista, täytät vaihdettujen osien listan ja katsot ettei teho ylity 20% ca18detistä. Jos haluut väkisin vertaa sr20dettiin niin vertailulistat 180sx alustan osista, eli fastista tai jostain varaosaselaimesta kaikista osista eroavaisuudet ja yhteneväisyydet. Aftermarket osista riittää että tulostat vaikka rhdjapanista listan että käy ca18det ja sr20det. Mutta aloita sillä konttorinvaihdolla. Ensi kerralla sanot "keskeytetään katsastus" taikasanat jos kuulet mitään tämmöistä mutinaa ja painelet muualle..
 5. joku rele saattaa olla jumissa myös, kokeile kevyesti koputella kaikki releet läpi jos alkaisi pelaamaan.
 6. kato ekana että tps on säädetty oikein, esim tuolta servicemanualista..
 7. kuinka akuutti asia? Itselläni on toukokuussa loppupuolella koneennosto ja siinä se Sipoossa köllöttelisi..
 8. tota, nyt en kyllä löydä tohon r32 sopivaa suoraan.. ( 92130-05U00 ) postikulujen hinnalla voin lähettää oman z32 vanhan kuivaimen niin voi koittaa joskos se kävisi, niitä löytyy ebaysta 25$ + postit..
 9. Ebaysta varaosanumerolla halpa tarvike.
 10. kysyppäs lakesteeliltä.
 11. jostain uusi kuivain, uudet öljyt ja kaikki tiivisteet. Tällä kaavalla tuskin joutuu katumaan. Ehdottoman tärkeä vaihtaa se öljy sinne. Purkaat sen atoimeiksi ja otat kaikki tiivistet messiin ja meet varaosaliikkeestä hakemaan viton tiivisteet tilalle. Näin itse tein.
 12. miksei injektoi pienellä neulalla yläpuolelta verhoiluliimaa, ja sitten rissa/laminointirullalla aja tasan ja kirja päälle vuorokaudeksi?
 13. toihan ahdin on kuulalaakeroitu.. siinä sitä ei juuri saisi olla yhtään. Yhdessä oli ihan snadi klappi ku laitettiin paikoilleen, pakopuolen keraamisiivet kerättiinkin sitten katalysaattorista...
 14. manuaalissa ei ole tikkua, vaihteiston alapuolella tyhjennysroppu, sivussa täyttö ja tarkastusroppu, pitää olla tasassa sen reiän kanssa
 15. 10w40 taitaa olla suositus, jos vähänkään kovempaa räppäilee niin 10w60 total racing vois olla yks vaihtoehto..