Welcome to DNSF.org

HUOM HUOM HUOM 17.12.2016 uudistuksen jälkeen vaikuttaisi siltä, että kaikkien pitää tilata uusi salasana itselleen.

Tilaa uusi sähköpostiisi kirjautumisikkunan nappeja käyttämällä ja toimi viestissä olevien ohjeiden mukaan. Salasanan toimittamisessa saattaa mennä jopa 15min. Tarkista myös roskapostikansio sähköposteistasi siltä varuin, että viesti on siellä. 

Kremilin

Käyttäjät
 • Content count

  2 133
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Kremilin last won the day on January 4

Kremilin had the most liked content!

Community Reputation

4 Neutral

1 Follower

About Kremilin

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 01.01.1999
 1. karpiolan teräsvetarit, alkaa varmasti kestämään.
 2. ootko sytkän säätänyt erillisellä johdolla puolan ja tulpan välissä? Ootko koeponnistanut ahtoputket? itselläni oli aivan samanlaista vikaa viikonloppuna mersussa kun yksi liitos vuosi..
 3. kyllä ainakin googlen mukaan on sama asia.
 4. toffeelaikalla saisit kaikki liimat pois ilman että maalipinta kärsisi, itse poistin xsyleenillä ja mattoveitsellä kaikki pois ja uusi liima. mutta oma kysymykseni. micrasta hajosi jännitteensäädin, hain uuden ja aloin asentelemaan mutta uudessa säätimessä ei ollu johtimien lähtöjä kuten edellisessä. Kokeilin ilman johtoja ja hyvinhän se latasi, mutta latauksen valo ei toimi. onko valoa mahdollista saada toimimaan tai toimiiko toi ylipäätään ilman signaalijohtoa? lataa kumminkin tyhjää akkua 13.8 volttia
 5. et tietenkään laita prikkoja jos se satula on se ongelna..
 6. laita ne sun spacerit jarrulevyjen alle jos satulat antaa sen myöden. Jos pystyy niin pari prikkaa satulan pulttien väliin. Toimii vain edessä tosin, takana käsijarrukengät saattavat estää tämän tempun, haet leiman ja vaihdat takaisin..
 7. ihan ekana kannattaa katsoa ettei siellä ole vastuksia välissä, tämmöistä niksiä olen kuullut joskus käytettävän rekistöröintikatsastuksessa.. Voi kyllä olla ihan ominaisuuskin. Nipponilla yleensä ajelee "varatankilla" aika pitkään, eli E:n alittavalla osuudella. Jollain sunnyllä pääsi pitkälle toistasataa kilometriä vielä asteikon alaviivan jälkeen..
 8. siis tyhjökäynnin kierrosluku vai polttoaine? Olettaisin, huom olettaisin että säädät tyhjäkäyntivakion, käytät kuumaksi ja säädät kohdalleen( eli ca18 ruuvi siellä tyhjäkäyntimoottorista) sopathan sille säädetään n.30-40mapin arvossa 900rpm
 9. kyllä noi pitkälle yli kympin puristuksia vapariin tarjoo. Mulla on 11.7 viinalla ja osa sanoo että hyvillä säädöillä pääsis vielä bensalla. Itse toivoisin 13 puristuksia että tosta viinasta alkais olemaan hyötyä..
 10. toinen pultti on siinä raudassa missä on se säätöruuvikin, tarkemmin siinä neliskulmaisesaa möllykässä mihkä se säätötanko kiinnittyy, toinen pultti on siinä siimapyörän sisäpuolella, siinä on reiät mistä muistaakseni 14mm hylsyllä saat sen pultin auki, jos ei ole oikeassa kohtaa niin vitonen silmään ja vähän työntää autoa niin saat sen siimapyörän reiän oikeaan kohtaan. Nämä pultit löysälle, sitten säätöpultista kireyttä säätämään ja lopuksi lukitset säädön noilla kahdella pultilla..
 11. jos sulla on dumppi siellä niin kokeileppa ottaa pois käytöstä..
 12. onko sulla orkkis johtosarja käytössä?
 13. se on öljynjäähdyttimelle.. tai sitten huohotin. Riippuu lähteekö se banjolal vai ihan letkunippa? http://nissan4u.com/parts/300zx/el_z32/1993_2/type_1/power_train/
 14. jos mennään ohjekirjan mukaan niin toi obd voi olla vähän vaikea. Mutta harmaalle alueelle kun mennään niin asennetaan obd emulator, Googlella lisää. Sama painoista, hyvällä tuurilla se 2 paikkaa.mutta nesteet minimiin, bensaa 5 litraa tankkiin ja vastus tankinmittariin että näyttää täyttä, peltivanteet ja jos 5 turvavyötä niin apparin etupenkki pois katsastukseen, avot 4 paikkaa saatu.. Myöskin varapyörät yms pois..
 15. laita muutama kuva sieltä asetussivuilta, varsinkin trigger ja puolaasetukset (ignition method)