Kremilin

Käyttäjät
 • Content count

  2 162
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Kremilin last won the day on January 4

Kremilin had the most liked content!

Community Reputation

4 Neutral

1 Follower

About Kremilin

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 01.01.1999
 1. pakko laittaa tähän tämmönen disclaimer mutta kuuliksen korjaus vaatii osaamista eikä ole sieltä helpoimmasta päästä, esv66 ei ota kantaa jos hajotat skylinestäsi moottorin itse huoltamallasi ahtimella. siinä "bearing cagessa" tulee varmaankin ohje mukana mutta siinä oli kaiketi tarkoitus lämmittää se n. 90 asteeseen Ennenkuin akseli painettiin paikoilleen.
 2. en pääse nyt katsomaan mutta Service manualissa voisi olla vss anturin testaus ohje ja siinä yleensä on piirros että onko se kantti vai tätä toista mitä en saa aanupöhnässä mieleen aaltoa. Kantti muistuttaa neliö laatikoita ja se toinen teräviä kolmion kärkiä.
 3. mulla ois t3/4 style edullinen, ainoo miinus on se t3 laippa.muulinpotkunhan se tarjoaa ja tehoakin pitäisi kuitenkin liki 400 saada paineilla.
 4. on nään nissanin ketjut vaan hauskoja. Ihmeen pienillä kilsoilla ongelmia, qg15de saa ketjun vaihtaa samoihin kilsoihin kuin pösöön hihnan.. 10 micrasta 8 rallattaa ketjua, useinmiten vielä alaketjua.
 5. toimivasta vehkeestä taitaa olla 8 kpl jääny hyllyyn, voin 4 myydä 25€ + toimitus niin tulee aivan varmasti kaksi toimivaa. Seissy pari vuotta tallissa, ehkä neljä.
 6. ignitor paskana, osta vag puolat johtosarjoineen z-powerilta ja nauti ajokaudesta
 7. ootko kokeillu vaihtaa työsylinteriä? Ja eihän haarukka heilu? (pivot paskana) vaneten tai säksän työsylinteri fixukselta
 8. ilmamassamittarib puhdistus nyt ainaki eka tulis mielee
 9. onko keraamisilla siivillä?
 10. lamamersu teki aivan samaa, vahva epäilys kytkin akselin laakeroinnille
 11. ignition relay sekä ignition sulake, mittaa ekana että tuleeko sinne puolalle 12v jos tulee niin se on moottorinohjauksen ja puolan välissä vika.