Welcome to DNSF.org

HUOM HUOM HUOM 17.12.2016 uudistuksen jälkeen vaikuttaisi siltä, että kaikkien pitää tilata uusi salasana itselleen.

Tilaa uusi sähköpostiisi kirjautumisikkunan nappeja käyttämällä ja toimi viestissä olevien ohjeiden mukaan. Salasanan toimittamisessa saattaa mennä jopa 15min. Tarkista myös roskapostikansio sähköposteistasi siltä varuin, että viesti on siellä. 

Kremilin

Käyttäjät
 • Content count

  2 115
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Kremilin last won the day on January 4

Kremilin had the most liked content!

Community Reputation

4 Neutral

1 Follower

About Kremilin

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 01.01.1999
 1. Hetken mielijohteesta erikoisempi Micra myyntiin. ( tai no mitä sitä kiertelemään, zeta huutaa uusia turboja) Kilsoja autossa joku 218tkm tällä hetkellä. Aloitetaan sillä että auto on muutoskatsastettu kyseiselle kokoonpanolle, otteessa: Paikkaluku 2 Moottorinohjaus, imusarja, pakosarja, e85, tehoja otteella ei kauheasti ole, megasquirtissa tällä hetkellä ohjelma suljetulle alueelle.. Moottori ja sen muutokset: CG13DE Itsetehdyllä imusarjalla, suzukin läppärungoilla. R-koneistuksen jyrkät nokat, 2mm enempi nostoa kuin vakiona, aukioloja taisi olla 290astetta. cg10de männät, puristussuhde n. 11.7:1 Kevyempi dampperi Omavalmiste pakosarja ja putkisto Kannesta avarrettu ja kohdistettu kanavat. catcamsin venajouset e85 aeroflown polttoainepumppu Sardin paineensäätimellä Moottorinohjauksessa täysinsäädettävä megasquirt 1 v2.2, sytytyksen ja polttoaineen ohjauksella. Kopassa painoa viimepunnituksessa ajokuntoisena 780kg (tästäkin varmaan pudonnut pienillä muutoksilla jotain) Kuskilla recaro Poikkituki takana Laajakaistalambda (PLX) Korkeussäädettävä alusta, edessä säädettävät uniball yläpäät Isommat etujarrut (min 14" vanne) Leimaa jäljellä kesälle, leimalle vaadittaisiin muutamat hitsaukset pohjaan ja takakoteloihin. (ihan oikeasti järjellinen työmaa). Teen itse kevään myötä jos ei kukaan halua tätä. Alustassa paljon uusia osia. Sitten taas kovaa ajoa, marraskuusta asti toiminut käyttöautona. Ennen säätöä ja putkistoa, venajousia yms 7.8 sec 0-100, https://www.youtube.com/watch?v=zuFnCe7_prY Tästä voi jokainen päätellä että kumpi on tientukkona, micra vai e36 325 teinibemari.. Penkissä 52.5kw mikä on merkattu myös otteeseen saavutettiin 5000 kierrosluvussa.. Tämähän kiertää yskimättä sinne 8500rpm.. Sisusta riisuttu/pelkistetty Vaihtojakin voi ehdottaa. Kuvia: https://www.nettiauto.com/nissan/micra/8777874 rakenteluturinoita rallienglannilla : https://www.micra.org.uk/threads/newbie-with-cg13de-real-tuning.65600/ HP 2500e ja paikkakuntana järvenpää O4O96432OO
 2. pakko kysyä että onko termit nyt pielessä? Latenssi viittas vissiin kykyyn reagoida (tai siis viive) ja impedandsi mitä varmaan haet oisi se vastus korkea ja matalaohminen, yleismittarilla selviää ihan 5 sekunnissa toi.. Ohmi asteikko 0-100 tai 0-200 ja piikit sinne suuttimen kontaktoreihin, oisko ollu että yli 12 ohm on korkea ohminen eikä etuvastuksia tarvita..
 3. kysäseppä käyttäjältä Nik5u, toinen vaihtoehto voisi olla Hezesx, riippuen kummasta päästä suomea olet..
 4. riippuu mitä teet, itse laittaisin kolmeen puristimen ja pullauttaisin yksi kerrallaan pihalle, uudet tiivisteet ja takaisin sisälle. Ja seuraavan kimppuun. Voit tietenkin laittaa satulan paikoilleen ilman paloja ja painaa pedaalia, tulevat kaikki neljä mäntää aika ulos mistä sitten yksi kerrallaan otat pihdeillä irti. Vaatii siis jarrulevyn tai vastaavan etteivät tule pihalle vain yksi..
 5. otsikon mukainen kampe tarvittaisiin. Helsinki-lahti akselilta nouto ja muualta maksan rahdin. o4o96432oo tai yv
 6. vaihda konttoria, ilmoita että mallisarjan tehokkain suomentuontiohjelmaan kuuluvista malleista, täytät vaihdettujen osien listan ja katsot ettei teho ylity 20% ca18detistä. Jos haluut väkisin vertaa sr20dettiin niin vertailulistat 180sx alustan osista, eli fastista tai jostain varaosaselaimesta kaikista osista eroavaisuudet ja yhteneväisyydet. Aftermarket osista riittää että tulostat vaikka rhdjapanista listan että käy ca18det ja sr20det. Mutta aloita sillä konttorinvaihdolla. Ensi kerralla sanot "keskeytetään katsastus" taikasanat jos kuulet mitään tämmöistä mutinaa ja painelet muualle..
 7. joku rele saattaa olla jumissa myös, kokeile kevyesti koputella kaikki releet läpi jos alkaisi pelaamaan.
 8. kato ekana että tps on säädetty oikein, esim tuolta servicemanualista..
 9. kuinka akuutti asia? Itselläni on toukokuussa loppupuolella koneennosto ja siinä se Sipoossa köllöttelisi..
 10. tota, nyt en kyllä löydä tohon r32 sopivaa suoraan.. ( 92130-05U00 ) postikulujen hinnalla voin lähettää oman z32 vanhan kuivaimen niin voi koittaa joskos se kävisi, niitä löytyy ebaysta 25$ + postit..
 11. Ebaysta varaosanumerolla halpa tarvike.
 12. kysyppäs lakesteeliltä.
 13. jostain uusi kuivain, uudet öljyt ja kaikki tiivisteet. Tällä kaavalla tuskin joutuu katumaan. Ehdottoman tärkeä vaihtaa se öljy sinne. Purkaat sen atoimeiksi ja otat kaikki tiivistet messiin ja meet varaosaliikkeestä hakemaan viton tiivisteet tilalle. Näin itse tein.
 14. miksei injektoi pienellä neulalla yläpuolelta verhoiluliimaa, ja sitten rissa/laminointirullalla aja tasan ja kirja päälle vuorokaudeksi?
 15. toihan ahdin on kuulalaakeroitu.. siinä sitä ei juuri saisi olla yhtään. Yhdessä oli ihan snadi klappi ku laitettiin paikoilleen, pakopuolen keraamisiivet kerättiinkin sitten katalysaattorista...