Kremilin

Käyttäjät
 • Content count

  2 146
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Kremilin last won the day on January 4

Kremilin had the most liked content!

Community Reputation

4 Neutral

1 Follower

About Kremilin

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 01.01.1999
 1. tasapainoituksella ihan sama periaate kuin renkaissa, saadaan miellyttävä ja tasainen pyörintä mikä ei kuluta osia( tosin tässä tapauksessa kampura ja laakerit) shimmauksen idea saada maksimi paine kyseiselle kytkimelle ja todennäköisesti hienovaraisin käyttötuntuma ja tasainen poljintuntuma. Kestää näin ollen pisimpään myöskin.
 2. racingpalvelu.fi ja kannattaa käyttää toi paketti vielä shimmattavana ja tasapainoitettavana.. Isommat moottorikoneistamot tekee noita jälkimmäisiä..
 3. jos riittää pelle pelottomuutta niin voisihan tuon megashiftin sinne kokeilla saada..
 4. Muutama nissani tuli nähtyä, kuinkas muilla vedot menivät? Itellä micralla lähtö epäonnistui (melkein stumppasin viivalle, enkä meinannut saada kierroksia enään nousemaan) reaktioaika 2.5sec 16.5 ja joku 130km/h Tokalla vedolla koin onnistuneeni lähdössä kunnes alko pätkimään. 17sec. Mutta siltikin, ihan tyydyttävät ajat 1.3 vapaastihengittävälle etuvetoiselle. Sekunninhan tosta varmaan saisi vielä pois jos oikein osaisi.
 5. tohon sun kysymykseen ei kukaan valitettavasti voi vastata. Yleensähän toi menee noin kun rasvat on kuivuneet pois sieltä. Toi voi olla että menee tuhansiakin kilsoja noin mutta voi olla että hitsaa kiinni ensimmäisellä 10 kilometrillä.. Kuhan tiedostat riskin niin anna mennä vaan. Elä ainakaan mahottomia ylinopeuksia ajele, kuumentaa enempi ja isompi riski jos nalkkaa.
 6. multa löytyy, lambdat puuttuu muuten täydelliset, paa yvllä tarjous tulemaan.
 7. pystyiskö joku kertoo missä on se Form missä anotaan tätä jäsenyyttä? Vanhalla softalla löysin sen nyt mutta haetaanko nykyisin ton Palaute boksin kautta? kun painan tota http://www.dnsf.org/kerho/ -> jäseneksi? -> valkkaan itselleni sopivan jäsenyyden ja painan "Liity!" nappia niin bongahtaa takasin sivun alkuun. (selaimena Firefox 53.0.3 32bit)
 8. vähän bensaa ja tohoa, poltat vanhat pois, sitten vaan rautasahan terällä halkio siihen metallikooliin ja käännät pois. Itse en saanut prässiin tukivarsia asetettua
 9. 750cc dekat rb20det/ca18det muokattu suoraan sopimaan, HP 250e, näihin mahdollista saada etuvastuksetkin mukaan Toyosportin kustomoitu pakosarja,(rb20det) käännetty vähän laippoja sopimaan paremmin, hieman parempi sarja kuin ebayn halvimmat kiinalaiset 150e xtreme clutch massalevy+asetelma + vauhtipyörä rb20det ajettu n.1000km HP 600e VAG puolat ja johtosarja rb20det, ajettu max 4tkm 250e greddy emanage blue, joku hassu piggyback ecu, hp 100e z32 maf hp 120e nismo moottorikumit, alle 200km ajetut, sopii varmaan rb20det ca18det yms, poistettu kohdistusnastat mutta tuskin vaikuttaa mihkään 100e (uudet rhd japanista suomeen melkein 200e) kerran kirityt (n. 4000km maks ajetut) arp kannenpultit rb20det 150e rb20det palapeli, hp 700e mahdollisesti kannentiiviste tai muu vika, tai ehkei vikaa lainkaan sis moottorin, imusarjan, vakiopakosarja, kansi irrallaan, kaikki hilut löytyy, 4tkm ajettu jakohihna yms. r32 rb20det manuaali, pitää ääntä, mahd kytkinakselin laakerit, hyvin pystyy ajamaan, ja äänetön kytkin pohjassa. 150e shortshifteri r32 pikkuaskiin ainakin BOLT ON, hp 50e moottorin johtosarja, aika parsittu mutta toimiva, ei maffin liitintä eikä puolan johtosarjaa, modattu sopimaan mihkä tahansa autoon hp50e t3/4 erittäin laadukas tarvikeahdin, sen verran klappia mitä näissä liukulaakerivehkeissä yleensäkin ilman öljynpainetta, ahtaa vi**sti eikä savuta n.400hp ok ahdin sisäisellä hukkaportilla sekä vband ulostulolla, hilut tähänkin mukaan HP 250e TUOTTEET POHJOISSIPOOSSA, YHTOTOT YV TAI o4o9 6432oo
 10. Micraan laitettu uusi jakkara, 6p vyöt tulossa vielä kun saan vaan haettua silmukkapultit.. Ei pitäis enään penkistä jäädä kiinni, varmaan jonkun syvän ompin joutuu hakemaan vielä tohon ratiksi.
 11. paljon alipaine tyhjäkäynnillä ja mitkä tulpat sulla on ja millä kärkivälillä? Ootko käyttäny conzulttia kiinni tai lukenut boksilta vikakoodeja? Itellä meni imusarjan tiiviste hidastetöyssyssä.
 12. karpiolan teräsvetarit, alkaa varmasti kestämään.
 13. ootko sytkän säätänyt erillisellä johdolla puolan ja tulpan välissä? Ootko koeponnistanut ahtoputket? itselläni oli aivan samanlaista vikaa viikonloppuna mersussa kun yksi liitos vuosi..