Isamu

Käyttäjät
 • Content count

  934
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Isamu last won the day on January 14

Isamu had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

About Isamu

 • Rank
  Klubilainen
 • Birthday 14.07.1981
 1. Nissani sai leimalla hylsyn kun BCn coileista oli vasen etuiskari ja oikea takaiskari sökönä Johan ne on alla ollu about 60tkm Etupää olikin tuntunu hieman oudolta viime aikoina, mutta olikin sitten isompaa feelua. Eiku uutta satsia tilaamaan ->
 2. Heitä jotain kuvaa tilaratkaisuista kun saat ahtimet paikalleen
 3. Mikä moottorinohjaus autossa on? Nistune? Z-powerin lisäkortti? Joku aftermarket purkki? Tottakai on ohjelmoitava uusiksi, että toimii kunnolla uusilla suuttimilla ja riippuu moottorinohajuksesta missä tämä onnistuu
 4. Allu prkl myös nissania harrastamassa Ootko miettiny muutosta Re85 käyväksi? Sillä saisi varmaan kohtuu helposti nuo teholukemat sekä muitakin etuja vai onko nyt ihan pointtina saada käymään normi pumppukamalla?
 5. Mulla S14a jossa vedetty 35mm2 kaapeli ja 150a sulake välissä joka kestäny ihan hyvin käynnistysvirrat. Jos laitat sulakkeen sinne väliin niin heitä pari varasulaketta hanskalokeroon niin voi vaihtaa jos sattuu vahinko. Itsellä tuli kerran tarpeeseen.
 6. Eikö se 95 bensan isompi etanolipitoisuus syö myös pikkuhiljaa polttoainejärjestelmän kumiosia ja sitä kautta vuotojen mahdollisuus kasvaa? Muistelisin ettei nissanin kumiosat kestä noin suurta määrää etanolia bensassa.
 7. Legacyyn tulpat. öljyt, vesipumppu ja jakopää. Oli tuo kunkkupultti vähän tiukassa niin piti askarrella miehekkäämmät jatkot niin naksahti irti. Iso pulttimopo tai startti ei jaksanu vetää auki
 8. Ei ole penkitetty joten tarkkaa lukemaa en osaa antaa, mutta persdyno ja juttelu zuikin kanssa sanois olevan +350hv noilla paineilla ja muistaakseni tällä turbolla on penkitetty 1.8bar paineella about 400hv Sr mosasta hyvänä päivänä. Ajettavuus on hyvä ja 3000rpm kohdalla ollaan jo ahdon puolella, mutta kova meno alkaa siinä 3500-3700rpm kohdalla kun ahto iskee kunnolla. Vakionokat riittää ihan hyvin noihin tehotavoitteisiin, mutta jos nekin haluaa vaihtaa niin voi saada heräävyyttä hieman paremmaksi.
 9. Tarina legacyn kolarikorjauksesta... Vein auton peltipajalle jota vakuutusyhtiön tarkastaja kauppasi. Mies siellä lupasi tilata osat ja hoidetaan auto kuntoon. Meni viikko... Meni toinen ja kolmas... 8 viikkoa kesti hankkia puskuri tavalliseen subaruun jonka olisi saanut tilattua 3 päivässä. Auto oli pajalla 5 päivää. Menin hakemaan sitä niin heti huomasin puskurin olevan väärä ja siitä puuttui osia. Verkot oli viritetty kiinni nippusiteillä joiden olisi pitänyt olla OEM palikoita korjauslaskelman mukaan. Pyysin hankkimaan puuttuvat osat niin hyväksyisin puskurin vaikka onkin jenkkimalli Meni taas viikko ja toinenkin. Soittelin korjaamolle miten edistyy ja ehdottivat korjaukseksi alumiinilevyä... En hyväksynyt. Sitten paloi hihat. Ebay auki ja kesti 5min tilata oikea osa oikeassa värissä kovaan 40$ hintaan. Tulin äsken mäntsälään ja niiden taulapäiden nippusideviritykset olivat pettäneet ja osa putosi kun vain hengitin sitä päin. Hihat paloivat jälleen ja liivejä myöten. Puhelu korjaamolle ja parin minuutin paasaamisen jälkeen ei tarvitse soittaa sinne enää ikinä. Sanoin mielipiteeni korjauksen laadusta niin pahasti kuin ikinä pystyn ja tarkoitin joka ikistä sanaa mustan sieluni syvyyksistä... Hyvinkään autopeltikorjaamo KY! Ei enää ikinä. The end.
 10. Riippuu ihan käytetyistä osista ja mitä kaikkea pitää tehdä. Tuskin ihan yleispätevää vastausta on, mutta monista verkkokaupoista löytyy osien hintoja joten sieltä tutkimaan ja päälle koneistukset yms työt jos ei itse osaa kasata.
 11. Ei menny kun elokuvissa... Nyt on legacyssa vitun ruma jenkkimallin puskuri josta jätetty veks hinauslenkin peitelevy ja tungettu se aukko ja sumarin paikat täyteen alumiiniverkkoa! Vittu mitä uunoja... Ihan kun en huomais sitä kun menin hakemaan autoa. Nyt sitten sovittiin, että hoitaa sen peitelevyn siihen, mutta en pidättele hengitystäni. Noin tyhmältä tyypiltä varmaan kestää jouluun asti löytää yksi muovipalikka jonka itse löysin 5min googletuksella ja ebayn selaamisella. Kerroin hänelle osan löytyvän ebayn kautta ja tuntui koko käsite olevan täysin vieras. Otin yhteyttä myös rantakareen ja ei heiltäkään löyty osia jenkkimallin puskimeen. Kertoivat kyllä euromallin puskurin löytyvän ja saavat sen 3 päivässä varastolta. Peltikorjaamo löytäny jonkun hylkiöpuskurin perkeleen halvalla jostain, lyöneet sen kiinni ja toivoneet ettei asiakas huomaa.
 12. Eipä tarvi jos moottori itsessään on kunnossa. Huolloista pitää kiinni ja käyttää säädössä niin hyvin kestää vakio SR tuollaisen tehon. Vakio T28 antaa hyvänä päivänä sen vajaa 300hv ja kyllä tuo silläkin liikkuu ihan kivasti. Jos isompaa himoat niin joku kuulis garretilta menee vakiopaikalle ja mallista riippuen antaa tehoakin eri tavalla. GT3071 pienellä pesällä itsellä kiinni.
 13. 8 viikkoa nyt odotellu puskuria saapuvaksi legacyyn joka kolaroitiin talvella. Kävin näyttämässä pajalla kun korvauspäätökset yms. oli kaikki hoidossa ja tyyppi sanoi "no minäpä tilaan osat ja laitetaan auto kuntoon". Kuukauden odottelun jälkeen soittelin ja kysyin mikä maksaa niin vastasi "no on hieman hankala löytää puskuria kun ei ole millään purkaamollakaan". Kerran viikossa soitellu ja aina sama virsi ettei ole löytyny. Nyt sitten soitin vakuutusyhtiöön ja kysyin voinko vaihtaa korjaamoa kun tuolla ei saada mitään aikaiseksi. Soitin korjaamolla ja sanoin "nyt on viimeinen mahdollisuus" niin yllättäen tyyppi sanoikin "tuohan auto tänne maanantaina niin laitetaan kuntoon" Mielenkiinnolla odotan kauan auto seisoo siellä Subaru ollut siis ihan ajokelpoinen ja käytössä koko ajan kun puuttuu vaan puskurista puolet ja lokarissa iso lommo ja naarmut.