Isamu

Käyttäjät
 • Content count

  941
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Isamu last won the day on January 14

Isamu had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

About Isamu

 • Rank
  Klubilainen
 • Birthday 14.07.1981
 1. Nopealla vilkaisulla tuo 7064 voisi olla marginaalisesti paremmin heräävä jos nyt ihan oikein ymmärrän lukemaani. Mun auto on ihan vaan katukäytössä niin mielummin parempi heräävyys kuin se all-out kierroksilla ahto. Nyt on kiinni pikkupesäinen GT3071 mikä pelaa hienosti kadulla, mutta vähän tekee mieli jotain uutta ja joka tuottaisi ehkä hieman enemmän. Edit: Tuota 7163 mallia näköjään saa myös T25 laipalla joka helpottaisi mun elämää paljon koska voisi mahtua vakiopaikalle jo olemassaolevaan pakosarjaan joten tehtäväksi jäisi vain uuti outlet
 2. Mäkin katsellut noita borg-warnereita sillä silmällä ja tuo 7064 vaikuttaa helvetin hyvältä monellakin tavalla. Ootko mitä A/R lukua meinannu itselles jos sijoitat?
 3. Vihreä S14 filmtownin kohdalla liikennevaloissa klo 16?
 4. Kiillotusammattilaisten pitäisi pystyä tekemään tuo kohtuu helposti ja nopeasti jos vaan lakkapinnassa riittää paksutta. Sitten jos taas on budjetilla liikenteessä tai vaan haluaa väsätä itse niin kremilin pisti jo hyvää neuvoa. Kannattaa kysellä jos lähipiirissä olisi lainata kiillotuskonetta ja hyviä aineita/laikkoja saa ihan motonetistä tai nettikaupoista tilaamalla.
 5. Perusjuttua viikonlopulta. Tuli ostettua uusi talvikäyttis subaru ja siihen huoltoa. Moottoriin ja voimansiirtoon castrolin öljyt, NGK tulpat, ilmansuodatin, Jarruja auki sen verran, että näki palojen kondiksen ja tarkistin tappien jouhean liikkumisen sekä muutenkin yleistä tutkailua sekä fiilistelyä. Nyt on valmis toimittamaan luotettavan käyttiksen virkaa.
 6. Uudet iskarit nissaniin kun oli kaksi menny sököksi niin nyt saa leiman siihenkin.
 7. Tyhmä kysymys, mutta onko kontin luukku varmasti mitoissaan? Ettei ole saanut osumaa tms
 8. Nissani sai leimalla hylsyn kun BCn coileista oli vasen etuiskari ja oikea takaiskari sökönä Johan ne on alla ollu about 60tkm Etupää olikin tuntunu hieman oudolta viime aikoina, mutta olikin sitten isompaa feelua. Eiku uutta satsia tilaamaan ->
 9. Heitä jotain kuvaa tilaratkaisuista kun saat ahtimet paikalleen
 10. Mikä moottorinohjaus autossa on? Nistune? Z-powerin lisäkortti? Joku aftermarket purkki? Tottakai on ohjelmoitava uusiksi, että toimii kunnolla uusilla suuttimilla ja riippuu moottorinohajuksesta missä tämä onnistuu
 11. Allu prkl myös nissania harrastamassa Ootko miettiny muutosta Re85 käyväksi? Sillä saisi varmaan kohtuu helposti nuo teholukemat sekä muitakin etuja vai onko nyt ihan pointtina saada käymään normi pumppukamalla?
 12. Mulla S14a jossa vedetty 35mm2 kaapeli ja 150a sulake välissä joka kestäny ihan hyvin käynnistysvirrat. Jos laitat sulakkeen sinne väliin niin heitä pari varasulaketta hanskalokeroon niin voi vaihtaa jos sattuu vahinko. Itsellä tuli kerran tarpeeseen.
 13. Eikö se 95 bensan isompi etanolipitoisuus syö myös pikkuhiljaa polttoainejärjestelmän kumiosia ja sitä kautta vuotojen mahdollisuus kasvaa? Muistelisin ettei nissanin kumiosat kestä noin suurta määrää etanolia bensassa.
 14. Legacyyn tulpat. öljyt, vesipumppu ja jakopää. Oli tuo kunkkupultti vähän tiukassa niin piti askarrella miehekkäämmät jatkot niin naksahti irti. Iso pulttimopo tai startti ei jaksanu vetää auki
 15. Ei ole penkitetty joten tarkkaa lukemaa en osaa antaa, mutta persdyno ja juttelu zuikin kanssa sanois olevan +350hv noilla paineilla ja muistaakseni tällä turbolla on penkitetty 1.8bar paineella about 400hv Sr mosasta hyvänä päivänä. Ajettavuus on hyvä ja 3000rpm kohdalla ollaan jo ahdon puolella, mutta kova meno alkaa siinä 3500-3700rpm kohdalla kun ahto iskee kunnolla. Vakionokat riittää ihan hyvin noihin tehotavoitteisiin, mutta jos nekin haluaa vaihtaa niin voi saada heräävyyttä hieman paremmaksi.