Madwiller

Käyttäjät
 • Content count

  21
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Madwiller

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 01.01.1
 1. Australian pojilta saa controllerin n.150e plus tullit jne. Eli ei ole hinnan kirossa. Esim.ebay sä löytyy "gtr controller" hakusanalla.
 2. Itse pidin tuplat vain ja ainoastaan kun ei tule katsastuksessa ongelmia. Mutta luultavimmin tulee vaihtumaan yhteen lähivuosina ja tuplat jää jemmaan
 3. Sehän on kuin tehtaan jäljiltä
 4. No noin minäkin kaikkien keksintöjen kohdalla olen ajatellut ja tehnyt. Mutta kun mulle väitettiin kivenkovaa että ei oo välttämätön.
 5. Ahaa aivan. Jotain tälläistä päättelinkin päässäni,mutta halusin varmistuksen. Tilasin valmiit linjat kun aussi pojat niitä halvalla myyvät ☺
 6. Itellä menossa turbojen vaihto talkoot ja autosta (r32 gtr) on joskus poistettu vesikierto käytöstä. Hyvin toimi ilmankin, mutta nyt tilalle tulossa pykälää isommat HKSän kuulalaakerit. Kaveri vaan mainitsi että ei tule kestämään noi ahtimen ilman vesikierto, joten kysynkin miksi? Miksi eivät kestäisi ilman vesijäähdytystä? Koska ei se kuuma jäähdytys nestekkään nyt älyttömästi niitä jäähdytä... Olis varmaan parempi laittaa öljykuulerI keulalle avustamaan öljyn jäähdyttämistä. Kiitokset jo etukäteen vastauksista.
 7. Joo.o näin se vaa menee, että nyt on pakko luopua harrestepelistä! :'( Eli perheenlisäyksen tieltä myydään tosi hienossa kunnossa oleva getari! Linkistä saapi enemmän faktaa http://www.nettiauto.com/nissan/skyline/4055293
 8. Vs: r33 gt-r Puhaltimesta vain haaleaa ilmaa?!?!? Kun avasin ilmausruuvin, niin laski kolme kertaa sellasen "plop plop plop" äänen. Sitä nyt sanoin kolmeksi kuplaksi edit: eli siis näki kun ilma tuli ulos ja samalla imas nestettä sisään. eli ilma korvautui nesteellä.
 9. Vs: r33 gt-r Puhaltimesta vain haaleaa ilmaa?!?!? Korjataas vielä kerran ei se ollukkaa läppä jumissa vaan ilmeisesti tuo järjestelmä on TODELLA tarkka ilmauksestaan, eli eilen tuli mahtavat KOLME(3) kuplaa ilmaa, ja yön aikana oli sitten täydentäny järjestelmän paisarista...huoh nyt tullee KUUMOO ja KYLMEE
 10. Vs: r33 gt-r Puhaltimesta vain haaleaa ilmaa?!?!? Joo-o vika paikallistettu! Ainut mikä ei toimi on lämmin/kuuma säätö "läppä" Ilmeisesti jumittunut tai boksissa kosketus häiriö.
 11. Vs: r33 gt-r Puhaltimesta vain haaleaa ilmaa?!?!? niin no itellä tuo a/c ei ole käytössä vaan ihan ilman sitä on tuo ongelma. voisiko tuo sitten sekoittaa ilmankiertoa kun on a/c palikat paikoillaan, mutta ei toiminnassa.
 12. Vs: r33 gt-r Puhaltimesta vain haaleaa ilmaa?!?!? joo kyllä nestettä on, sen takia epäilenkin että olis ilmaa. Entinen omistaja oli vaihtanut nesteet koneen paikalleen laiton ohessa.
 13. Joo elikkä, oon tutkinut searchilla ja googlella kaikki mahdolliset "vian" aiheuttajat, mutta ei oo vielä ratkennut. Eli auton sisälle tulee vain haaleaa ilmaa aivan sama missä asennossa säätimet ovat, jaloille ehkä tulee jopa hieman viileämpää jos "mode" on säädetty jalkatilaan. Mutta naamalle ja tuulilasille tulee sitten semmosta "haaleaa" ei kylmää, eikä kuumaakaan. Vipu varret ainakin kääntyy keskikonsolin alla kun vaihtaa modea. Voisiko olla sitten ilmaa vaan järjestelmässä? ajossa lämmöt nousee normaaliin eikä siitä sitten nouse vaikka olisi ns.Sekalaista-ajoa tai olisi parkissa. Muutenkin auto pelaa täysin kuin pitää. mites tuo ilmausruuvi tuossa imusarjassa, pitääkö auto ajaa kallelleen vai onnistuuko tasaisella? PS. Konehan on vielä sisään ajossa eli vasta kasattu ja todettu kannet yms.ehjiksi.
 14. Vs: Kone paskana vai menossa? KK-Laakerit +1, varsinkin kun paineet kerran kadoksissa.
 15. Vs: Minkänäköinen on Sinun Skyline?? (Kuva) Tämmönen ilmesty pihamualle http://img193.imageshack.us/i/dsc0288xd.jpg/